Tankar


Att en sak som är så lätt kan vara så jävla svår.
Vad händer om jag gör det och vad händer om jag låter bli? Fan att jag inte bara kan släppa allt som varit och bara göra det jag vill göra utan att tänka på allt som har hänt innan och allt du gjort. Fan att det stoppar mig. Men är så jävla rädd, och det är svårt att vara modig och rädd samtidigt. Jag vet inte hur jag ska göra och vet inte vad jag kommer göra om ingenting händer och allt fortsätter som ingenting nånsin har hänt. Men vill inte ge dig tanken att jag glömt det som hände och allt är som vanligt och bra igen för det är inte så. 
Fan, visa dig mogen. För jag tröttnar snart..

Orkar inte vara trevlig

Vi bestämde oss för att vi träffas imorn istället, tidigt på dagen så man har hela dagen framför sig :) Känns mycket bättre. Sen behöver jag nog vara hemma, det är jätte konstigt mellan mig och mamma. Jag är sur på henne och pratar inte med henne, jag känner ingen anledning men känner att jag inte orkar vara trevlig bara. Är det taskigt? Men tror det är massa skit som ligger och stör mig men jag har vant mig så tänker inte på det (?) Låter skit konstigt men jag vet inte. Men skulle vilja ensam med mamma, bara ha typ en filmkväll och bara prata. Och det funkar inte nu, inte som det är just nu hemma. Så jag håller mig undan och sitter uppe på mitt rum. Men ska försöka vara trevlig om jag blir hemma, hon blir så jävla arg och ledsen annars. Kommer säkert skriva många inlägg ikväll för kommer inte ha alls mycket att göra. Så hörs snart, kram.

mamma och jag i bulgarien

Silly boy


Grattis Louise! :)

Ååh vilken jävla ångest man har.. Klockan är över 4 och det känns som jag precis har vaknat. Har inte gjort ett skit idag. Ätit mat och kollat på en jävligt hemsk film, skit deprimerande.. Men en rolig grej är att Louise fyller år idag! Har grattat henne, men tyvärr är hon ute och seglar nu. Så får ge henne en present när hon kommer hem :)


Idag eller dagen har gått men lite senare eller snart ska jag börja fixa mig och träffa Elvira. Vet inte riktigt vad vi hittar på. Kanske blir bio, men vet inte om jag orkar lägga pengar på det, det är det ända jag gjort nu dom senaste dagarna. Så fort jag får mina pengar så slösar jag dom på 3 dagar.. Men får se hur det blir. Nått hittar vi säkert på. Skriver snart, puss!

För 46 år sen idag..

..föddes du, min pappa. Och det betyder att idag skulle du fyllt 46 år. Det är så orättvist.. Sist jag fira din födelsedag fyllde du 41. Kommer ihåg hur glad du va och du fick så fina presenter av alla. Hade velat ge dig en present idag också, vet inte riktigt vad jag skulle köpt.. Har så svårt att tänka mig nått nu. Och så hade vi säkert fixa största festen för dig så hade du fått massa fint av alla. Men istället för det så gick vi förbi din grav idag, jag och mamma. Det va jätte fint där. Men det känns konstigt att gå till en grav, vafan det är ju inte där du är. Du är med oss, det vet jag. Du är med oss hela tiden, det sa du att du skulle vara och jag tror på det också. Jag saknar dig pappa, har inte träffat dig, kramat dig, eller hört din röst, hört dig skratta på snart 5 år och det gör ont som fan! Vill verkligen att du kommer tillbaka. När jag va påväg hem för nåndag sen när jag gick från bussen tänkte jag vad jag skulle göra om jag såg dig komma gående längre bort på vägen. Jag tänkte att jag skulle springa fram till dig, hålla om dig och så skulle jag aldrig släppa taget. Så skulle jag gråta, av glädje. Jag vet inte riktigt, det känns så overkligt att tänka så och meningslöst, men det bara kommer sånna tankar ibland. Och då som nu är det skönt att kunna skriva ner sånt här. Men grattis iaf pappa! Önskar jag kunde ge dig en stoooor grattis kram (: Men du får en när vi ses en vacker dag.
Livet är kort men kärleken är längre, och jag tänker älska dig föralltid!

Hos Runa

Tjena i stugan :) Jag och Louise är hemma hos Runa nu. Runa är i stan med Agnes, jag och Louise orkade inte gå i stan. Så nu sitter vi hemma hos Runa, väntar på Runa och mat :) Sen senare ikväll ska vi typ till Louise igen.
Idag åkte jag och Louise till gubbis och fixa lite, sen åkte vi till Sandy's på stureplan och vänta på Runa och Roy. Så satt vi där nåra timmar så kom Agnes.

Men nu ska vi gå och äta, Runa är på g hem så hoppas hon kommer snart! Hörs, puss.


Kastrull lock?

Godmorgon darlings :) Alla sover förutom lilla jag så jag har inget bättre för mig än att skriva ett inlägg. Igår va vi som sagt hemma hos Louise hela kvällen. Vi chillkrökade, men jag drack inte alls mycket. Men hade roligt iaf (:

Idag vet jag ikke vad som händer, ska väcka dom så får vi se vad vi gör. Är skit hungrig och tror inte att Louise har nån mat hemma :( Om jag va snäll skulle jag kunna gå och köpa lite frukost till oss men vet inte om jag pallar (a) Skriver iaf senare när jag vet lite mer. Funderar på att ta fram lite kastrull lock och bara bli heeeelt craaaazzzy, så kanske dom vaknar? 8) Puss på stjärten!

(bild från midsommar)

Tjooooo

Heeej coooolingar! Är hemma hos Louise nu med Runa, Roy och Niklas och såklart Louise. Alla sover här. Vi har skoj skoj, och vi ska ha ännu roligare ;) En kort uppdatering iaf, skriver imorn när vi vaknat iaf. Pusssssss!

Ny header!

Sådär sötnosar, nu har jag en ny header! :) Vad tycker ni? Gjorde den lite snabbt, men är ganska nöjd. Nu ska jag gå bort från datan och göra lite nytta. Hade tänkt gå och duscha och fixa mig så ska jag åka in till stan och möta Runa och Louise, men vafan äre för jävla väder? Mysigt när man sitter som jag gör nu och tittar på tv, men får fan panik bara jag tänker på att jag ska ut där! Haha men ska skynda mig iaf. Hare bra sålänge. Hörs kanske ikväll, ska ju hem till Louise så ska vi fixa middag och grejer ;) Puss!

Blinded by the lights

Hejsan, ledsen för dåligt uppdaterande. Men senast jag skrev skulle jag ju iväg dagen efter och segla. Jag åkte på tisdagen, och juste! Jag fick tandställning precis innan jag åkte också. Inte så roligt just då och jag kände mig grymt ful och ovan. Men nu har det gått några dagar och jag är mera van nu och tänker inte så mycket på det. Och det blir ju fint när det är klart. Det är fortfarande samma Sofia eller hur, bara att jag har skrot i munnen ;D Bild kommer!

Men vi åkte ju och segla, det va jag Runa och Louise och Louises päron på deras nya segelbåt. En jättefin och jag tycker stor båt. Sen om man jämför med dom stora jävlarna seglebåtarna (och då menar jag STORA) som tillhörde Louises föräldrars kompisar så va den ganska pluttig. Men tanken va ju att vi skulle hinna med utö, sandhamn och trosa. Men det blev dåligt väder och knas med motorn på båten så det blev nynäshamn och utö bara. Men det va kul iaf. Vi umgicks med Andre och Edvin och dom andra familjerna i nynäshamn så de va jätte mysigt. Sen på utö va det det vi hade hoppats på. Vi åt ute, jag Runa och Louise, sen träffade vi två skit roliga killar, sen träffade vi ännu mer roliga killar och följde med dom till campingplatsen där jag och Louise träffade två andra killar som va lite mer "lugna" om man säger så. En av dom va supergullig och hade värsta leéndet som jag bara smällte av! Vi skulle träffa dom dagen efter och åka vattenskidor (jag kan inte åka men wtf gör det). Men det blev inte så för vi åkte hem till stockholm dagen efter ganska tidigt, så de va synd. Men det va jätte härligt iaf, har haft skit kul. Det behövdes verkligen :) Vi kom hem i lördags. Här är lite bilder, mer finns på facebook.

Och sen har jag bara vart hemma nu. Eller jag träffade Sarah när jag kom hem i lördags. Sen på söndagen åkte jag till tumba och firade min moster som fyllde 40. Sen åkte jag in till stan och träffa Louise Runa och Roy som hade vart ute och ätit. Så åkte vi hem till Louise som va ensam hemma. Så sov vi där, satt uppe och prata och sket nästan på mig när Louises lilla monster uppe på vinden (jag kallar han Stefan) börja låta.. Fyfaaaan. Sen igår åkte vi in till stan, skulle gått på bio men det sluta med att vi åkte hem till Runa och kolla på film. Sen idag åkte vi tidigt till ungdomsmottagningen och sen åkte jag hem. Här är lite bilder från igår :)


Ikväll tror jag att vi ska hem till Louise, hon är ensam hemma. Såååå vi får se vad vi hittar på! Men det blir nog att jag sover där. Men jag skriver snart igen, förhoppningsvis lite senare idag. Pussar, jag lovar att uppdatera mer sen ska jag fixa en ny header snart också :)

Lite låtar och packning (öööh snark)

Klockan är sjukt för mycket.. Jag har inte börjat packa än och mina ögon slocknar snart. Men måste stänga av datan så jag kommer igång nu iaf. Men tror det går ganska snabbt. Ska bara vara borta tills på lördag så är inte alls mycket som behövs ta med. Jag kan skriva imorn när jag vaknat iaf. Önska mig lycka till :) Pussar godnatt.

Juste, hörde massa nya låtar när jag va i Bulgarien och såklart fick jag reda på vad dom hette och grejer och älskar allihopa. Så skönt med ny musik! Men lyssna på alla för alla är lika bra, enjoy sötnosar så hörs vi imorn! sov sött <3

Black Eyed Peas - I got a feeling



Ciara ft Missy Elliot - Work


Dizzee Rascal - Bonkers (favorit! om du har bas, HÖÖJ!)


Chicane - Poppiholla


Deadmaus ft. Kaskade - I remember


Freemasons Ft Sophie Ellis Bextor - Heartbreak make me a dancer

Svar på frågorna

Hemma igen :) Har varit med Runa, Roy och Niklas. Vi satt vid vattnet och kasta stenar på ankorna, sjukt roligt! Haha.. Men gick hem när Runa åkte för behövde packa, men har inte ens börjat packa. Så kanske träffar Roy och Niklas lite senare och packar på natten 8) Brukar bli så. Men det går lika bra fan.

Här kommer svaren på frågorna iaf :)

Postad av : Anonym
- vad har du för betyg i varje ämne och vad är ditt meritvärde?
Skrev det faktiskt i ett tidigare inlägg, men kan skriva igen.. ;) G - Svenska, matte och slöjd. VG - Engelska, so, no, hemkunskap, bild, idrott, musik och teknik. Mitt meritvärde vet jag inte riktigt, tror det är 240?

- vilka länder har du vart i?
Åååh ? Finland, Grekland, Thailand, Turkiet, Estland, Frankrike, Danmark, Bulgarien och England. Det är vad jag kommer på nu, kanske fyller på om jag kommer på nått mer :)

- vem är din bästa vän?
Sarah Bäck helt klart, och kommer alltid vara det. Även fast vi inte är lika tighta så kommer hon alltid vara speciell för mig. Men har flera riktigt nära vänner som jag också skulle kalla bästa vänner men Sarah är min bästa "bästis" 8) haha..

- är du oskuld?

Nää..

Postad av : Anonym
- vem står dig närmast?
Närmast? det är ju i så fall min mamma och syster (a)

- vad händer mer i sommar?
Nu imorn ska jag ut och segla med Louise och Runa och Louises päron till lördag. Sen tror jag inte det händer så mycket mer. Mamma vill att jag ska stanna hemma sen när jag kommer hem så..

- favorit plagg?

Har inte direkt nått favorit plagg :)

Postad av : Sofia
- hur får du som ett svart streck runt din blogg hihi ? :) puss
Svårt att förklara, men på den här bloggen hittar du hur man gör.


Postad av : E

Saknar du mig? ;)
Ja det gör jag <3

Nu ska jag träffa Roy och Niklas tror jag. Skriver när jag kommer hem kanske, puss!


Hemma igen och knas på engång

HEEJ SÖTNOSAR! Glad att vara tillbaka och jag har haft det grymt härligt. Finns inte så mycket att berätta därifrån för det hände inte så mycket, va med mamma så va tog det bara lungt. Som de va tänkt :) Bilder och sånt finns det massa av på facebook, men kan lägga in nått här sen. Men har iaf haft det skit bra. *Och frågorna tänkte jag svara på i nästa inlägg som kommer snart.

Igår kom jag ju hem, vi landa på arlanda vid 4 så va jag hemma till 5. Va hemma ett tag och sen åkte jag och träffa Sarah. Hade saknat henne jätte mycket! Så träffa jag henne vi gick runt och prata och såklart blev det donken och så åkte vi och mötte Louise i kärrtorp. Vi åkte och träffa Louise kompis i solna nånstans så gick vi hem till hans kompis där det va lite flera. Vi va där och så blev det massa knas. Klockan va kanske halv 12 när vi kom dit och Louise skulle sova hos mig, vi va i solna och jag hade lovat dom där hemma att jag skulle ta sista bussen från farsta som gick 00.36. Så vi va ju tvunga att åka nästan på engång vi kom dit, och jag ville verkligen hinna med den för hade lovat och så. Men Louise ville stanna och lalala så blev den 12 och vi va fortfarande kvar och dom ville ha kvar oss och massa.

Men allt sluta iaf med att Louise stanna kvar och jag och Sarah gick till tunnelbanan. Och tuben mot stan åkte inte därifrån förens 05 nångång. Paniiiiiik, så ringde syster och berätta och sa att jag inte hinner bussen och berätta allt. Sen kom en taxi bil, skit snällt, och skjussa oss in till stan gratis. Så tog vi nattbussen från slussen till farsta strand och så gick vi hem till mig. Va hemma 3 nångång.

Och så kom Louise hem till mig klockan 8 på morgonen, så somna vi om och vakna nångång vid 1. Mamma va skit besviken med det har gått över nu. Allt är väl lugnt, men kommer typ få vara hemma till 10 varje jävla kväll.. Men nu ska jag gå och duscha, sen kommer Runa hit så ska vi hem till Niklas. Han är med Roy och Filip så är vi med dom. Sen måste jag hem och packa för ska ut och segla imorn med Runa och Louise. Stressigt stressigt! Men hinner inte svara på frågorna nu, utan gör det ikväll eller imorn. Pussar!

Hejdå sverige och heeeej bulgarien!

Hej gullepluttar! Nu äre bara en halvtimme kvar tills vi ska åka hemifrån. Planet går från arlanda vid 5 så vi måste ha checkat in innan 3. Och jag är helt klar, packade det sista idag (: Känner att jag har med alldeles för mycket, typ 3 veckors packning :o.. Aja alltid bättre med för mycket än för lite. Men nu ska jag iväg en vecka, bort från stockholm och bara skita i allt. Sen kommer jag tillbaka och då ska jag nästa iväg på engång igen. Men kan nås på mobilen hela veckan om det är nått. Kommer sakna många men det är bara en vecka, så klarar mig :D Ni får hare så bra i sverige för jag ska iaf ha det bäst! Pussar i miljoner så hörs vi när jag kommer hem <33

Har en liten frågestund nu när jag är borta, så då kan ni fråga lite vad som helst så svarar jag på det när jag kommer hem. Förväntar mig inte så mycket frågor men nu har ni chansen iaf. Så fråga på!

Måste packa!

Tjenis penis (: Jag gick och la mig vid halv 4 igår.. Trött som fan, men jag vakna 10 idag så de va inte så farligt men somnade om och vakna vid 12 (a) Nu har jag ätit frukost och "städat" lite i mitt rum. Ser förjävligt ut.. Ska städa lite senare ikväll när jag packat klart och så. Har inte ens börjat packa, men känner mig inte stressad till det heller. Allt löser sig, ska bara vara borta en vecka så inte så mycket som behövs ta med. Men ska sätta igång nu, pallar inte datan. Hörs senare, pusshej! <3

Cascada - Evacuate the dancefloor, enjoy!

saknat någon helt i onödan

Hade skrivit värsta inläget men blev typ om hela mitt liv och de va inte de som va meningen. Men de jag ville komma med det inlägget som ni kanske får se nån dag är att jag har vart med om en hel del jävla grejer. Och jag har haft och har det jävligt tuff mer eller mindre varje dag. Och så för nån vecka sen, när jag va på dalarö igen med Runa och Linhart. Så satt vi på en klippa vid vattnet och lyssna på musik på min mp3 och snacka. Och så kommer det en låt som jag sa att jag brukade gråta till förut. Och så kommer vi in på att gråta och sånt. Och jag sa att "jag behöver inte gå igenom nått sorgligt eller jobbigt mera. För jag orkar inte gråta mer, har vart med om tillräckligt" och speciellt nu senaste tiden. Och jag kände mig på riktigt lycklig och kände att ingenting kan förstöra den känslan. Allt hade gått så jävla bra.

Och sen på morgonen 4/7, när jag vaknar, så säger Linhart att jag fått ett sms och frågar om han får läsa. Och han fick läsa, sen ger han telefonen till mig och säger att han inte borde läst det där och att jag borde läsa det. Det va från William, det stod en hel text och så stod det att han inte kunde vara tillsamman med mig. På sms. Går inte in på anledning. Men jag kastade mobilen i väggen och allt ba blev svart. Va helt chockad, grät, skrek, kunde inte andas och ville bara därifrån. Runa va med mig hela tiden, och tack verkligen för det. Och jag läste smset igen och kunde inte fatta. Fattade ingenting! Sen mådde jag piss hela den dagen, åkte hem till Erikas kompis och va med dom hela kvällen, träffade Julia och Sarah också innan jag åkte dit. Och svarade inte på smset på hela dagen. Sen dagen efter ville jag till pappas grav, vet inte varför men ville dit. Och när jag kom dit ringde jag William. Kändes inte så mycket bättre för att ha pratat med han men det är klart iaf. Så träffade jag Sarah direkt efter. Va ledsen dom två dagarna men nu äre inte så farligt. Är mest pisst på han för han gjorde som han gjorde. Och han vet hur jag känner så vi får se vad som händer. Men även fast jag är sur på han nu hoppas jag på att vi kan bli vänner igen.

Men ångrar som Fan att jag inte lyssnade när dina vänner varna mig för dig. Fan att du sa allt när du inte mena det, att du fick mig att tro på dig och lita på dig. Fan att du gav mig falska förhoppningar. Fan att du fick mig älska dig. Fan att du fick mig att gråta, ångrar det mest av allt..

Förlåt för sämst uppdatering

Hejsan :) Har haft en lång jävla paus från bloggen av massa olika anledningar. Men ett långt inlägg kommer snart, handlar om lite allt möjligt som har hänt mig under dom fem senaste åren. Men är ledsen att jag vart dålig på uppdaterat och jag ska försöka att bli bättre.

Åh har inte så mycket att skriva, allt kommer komma i nästa inlägg om vad som har hänt men kan säga lite vad som kommer hända framåt nu. På söndag förhoppningsvis kommer jag åka till Bulgarien med mamma en vecka. Bara åka iväg, sola, bada och tare lugnt. Jag och mamma kan behöva komma bort från allt också, bra sätt att komma närmare varann också. Fast är redan jätte nöjd med min relation med min mamma men kan alltid bli bättre :) Så ska bli jätte skönt! Men snillet sofia har inte ens börjat packa och det är fredag nu (?) Haha men jag är den där lugna typen som tar allt chill och gör allt lite i min takt. Så det kommer lösa sig, men ska börja lite nu ikväll. Just nu är jag ensam hemma, Erika är på nån fest, mamma, Robban och Jeppe har jag inte en aning om vart dom är och jag orkar inte ringa och kolla, bryr mig inte. Bara skönt att vara ensam. Så va borta länge tack!

Idag vakna jag 7 och åkte med mamma till vårdcentralen, privata skäl. Efter åkte jag hem igen och så har jag bara tagit det lugnt, sovit och sen vid 5 mötte jag Sarah så åkte vi till söder och satte oss vid vattnet där nere vid båtarna och rökte vp. Och jag fick nästan hjärtattack när vi gick förbi vår gamla båtplats där vi hade våran båt och så det första jag ser är våran gamla båt! Börja hoppa och skrika "där är vår båt!" Killen som ägde den nu stod bara och kolla på mig som jag va dum i huvet (a) Fan att han stod där, annars skulle jag tagit kort -.- Fan va jag saknar den båten och den tiden.. Men efter vi suttit på mysigaste bryggan ett tag gick vi därifrån. Skönt att träffa Sarah själv, kändes som förr när vi va som närmast och vi prata om allt! :) Love you bebi! du betyder jätte mycket för mig, på riktigt <33 Sen va jag tvungen att åka hiem för hade tänkt att jag skulle packa. Och nu sitter jag här, tråkigt som fan.. Det va en liten uppdatering från mig. Läs nästa inlägg, puss!

RSS 2.0