Man har ganska roligt i skolan iaf


HAHAHAHA det där va våran egna Louise Hjelmqvist! Det finns mera videosar men dom läggs in imorn för hinner inte nu. Ska komma i tid imorn så ska sova nu.. puss och godnatt gullungar!

Hemma hos Louise på hennes minidata

Japp, jag sitter vid en såndär pytte data där man skriver fel hela tiden för knapparna är sjukt småå.. Vi hade tänkt plugga galet mycket nu. Hon ska hjälpa mig få ett vg i engelska så de väl bara sätta igång. Annars idag har jag vart hos tandläkaren på morgonen och så mötte jag upp Louise som hade tagit "chillmorgon" så åkte vi till skolan. Så har jag bara suttit och lyssnat när Stina och Louise spelat gitarr hela dagen. Videosar kommer, gryyyymt roliga! :) Men vi uppdaterar snart tror jag. För nu ska jag plugga, Louise har redan börjat så vi hörs snart sötnosar. Pussar

Erik Hassle - Hurtful, enjoy!
*Juste idag är det derby, så HEJA BAJEN!

How dose it feel?

Hahah ja de va dåra mitt mongo som också brukar kallas för Louise. Hon kommer skriva lite då och då framöver (: Jag ska iaf gå och sova nu. Fick klart tekniska rapporten så ska redovisa det imorn. Får se om jag gör so provet också. Här är iaf dagens låt (: Sov sött gullungar, hörs imorn!

Kurd Maverick - Blue Monday (Vandalism Remix)

Tagen idag (:

Välkommen in baby!

Gissa vem som skriver?! Inte är det Sofia iallafall, det är cooolingen Louise som kommer skriva här lite då och då.
(Med tanke på att Sofia suuuger på det här med bloggande.)
Jaa och vem är jag? Jag är louise, Sofia är en utav mina bästa vänner (hon min ända vän, buhu!) som har lagt upp superfina bilder på hur jag beter mig till vardags och helg. Trust me, hon har redigerat bilderna. Iallafall så är jag en skön prick som bor i ett radhus i PUNGPINAN och lever livet som en galen tonåring utan en morgondag. Är galet social, och älskar att träffa nya människor. Ja det var lite om vem jag är, pyss baby!

här är då jag, (när jag var 10)


Och här jag vara nu ;)

Dagens


Dagens humör: Glad som faen
Dagens borde: Plugga, städa och hänga upp tvätt -.-
Dagens frisyr: Utsläppt och tråkigt
Dagens klädsel: Jeans, svart tuptop under en vit långärmad tröja 
Dagens planer: Plugga och äta maaat :D
Dagens längtan: Helgen och sommarlov
Dagens beroende: Vännerna och tuggumi 
Dagens 'vill ha': Helg nuu!
Dagens roligaste: Träffa William (:
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens person: Alla lika underbara 8)
Just nu: Ska jag gå upp och äta, sen plugga lite tror jag, hörs snart! *Btw så kommer Louise börja gästblogga här, välkommen!* 

"Åt helvette med himlen"


Heeej gullungar! Kom nästan precis hem och ni vet de första man gör är ju datan (8 Idag har det inte hänt alls mycket. Kom lite försent, missa bussjävlen som vanligt. Annars har jag inte gjort så mycket i skolan. Plugga lite engelska på morgonen och sen satt jag typ och rita och prata.. De kallas att vara lat :) Har typ tusen saker som ska vara klart nu inom nåra dagar.
Ska vara klart typ nästa vecka(?):
- Sve Göra en tidning (har inte ens börjat.. så tror inte jag blir klar)
- Ma - Stegtest ekvationer &  redovisa
- Eng - Skriva inbjudningar till olika högtider + uppgifter och redovisa. (Skulle ha gjort ett till steg för att kunna få vg men kommer aldrig hinna..)
- So - Göra Eu provet
- No - Skriva klart tekniska rapport och redovisa
- Och sen ska bildjävlen bli klar också..

Ganska mycket.. Jaaaaag orkaaaar inte! Fan för skolan säger jag bara.. Efter skolan skulle jag träffa William, så Sarah och Louise vänta på han med mig. När William kom följde jag och han Louise till skogskyrkågården. Sen hade han träning så jag hämta Jeppe och så åkte vi hem (: Och nu är jag nästan tvungen att plugga så ska sätta mig och göra det. Men får väl se hur det går.. jag är ensam hemma så det finns inte en jävel som kan tvinga mig, mohahah (a) Jag skriver lite senare iaf. Pussar!
Louise Runa och Roy

Tomaten själv till halva priset

Lite bilder från idag brä, walla nu taggar jag man, ses snart bryyysh!

Hahaha, en sak till..

..Sarah smsa mig för ett tag sen. Hon sa att hon hade suttit och pratat med Louise i luren på tunnelbanan om vad som händer i helgen och om vi ska ha dricka och vad för dricka, typ frågar om vi ska fixa öl eller vodka eller blablabla. Och när cpt pratat klart med Louise ser hon att MIN MAMMA sitter typ bredvid henne! Hahahah, stackare...!

Hoppas mamma inte hörde vad hon sa, att hon fick typ fågelbajs i öronen påväg från jobbet till tuben så att hon inte hörde nått. Haha men vi får väl se. Hon har inte sagt nått till mig.. ÄN. Men en eloge till smarta Sarah iaf, *applåder*

Sofia Bra Bättre Bäst Engström

Är mina tre mellannamn, de visste ni inte va? ;) Jag har iaf bilderna nu på datan, det va nått jävla program man skulle ha.. Men hur fan ska jag veta det? Här kommer iallafall lite bilder från idag.

Louise och Runa


Louise langar pose

Och Runa langar pose


Hej mitt namn är Sofia och jag går som en mupp

Jag langar fuckface så blev en blubb över, för snygg för att visas kan man säga 8)

Jenny

och Sarah


De va inte så jätte många men nått iaf. Nu är jag nöjd med min uppdatering. Får se om jag skriver nått litet senare. Pussar!

Jag om 5 minuter


Hahaha cp barn de finns asså..
.. och snart är det jag.
Vet inte hur jag lägger upp bilderna från kameran till datan :o  Men när jag väl hittar där man laddar över bilderna så finns dom fan inte, bara massa gamla bilder från i sommras. En bomb i huvet snart asså, POOOOFF så blire tyskdatanörd/psykbryt-varning på mig, höhö (a)

Dagens


Dagens humör: Ångest, stressad, panik och som alltid glad
Dagens borde: Plugga Eu, sv(!), ma och eng (och juste tekniska rapporten som skulle vart inne förra månaden(?)
Dagens frisyr: Da picture
Dagens klädsel: Barbent svarta shorts, vitt linne och glansrosa tröjan
Dagens planer: Inga planer alls och fan heller att jag pluggar
Dagens längtan: Helgen!
Dagens beroende: Musik
Dagens 'vill ha': Svar på tusen frågor som snurrar runt i huvet
Dagens roligaste: Snacka med Sarah
Dagens tråkigaste: En person som deppa till mig rejält ett tag
Dagens person: Louise (:
Just nu: Musik på spotify och fejsboken, men pallar inte datan så hörs senare!

Look who's back!

ÄÄÄÄÄNTLIGEN! Jag uppdaterar på jag vet inte hur länge. Det har inte funnits tid eller ork för bloggen så den fick sova nån vecka (a) Massa har hänt och allt har vart knas men orkar inte rabbla upp allt. Så nu när jag börjar blogga igen får ni försöka hänga med iaf.

Idag va vi med skolan till Drottningholm. Helt chill hela dagen. Man skulle gå till vissa platser runt hela skiten men jag Louise och Runa orkade inte, så vi satte oss i solen och lyssna på musik och åt upp min gott&blandat påse (((: Annars har det inte hänt nått speciellt idag alls.. Skit tråkigt. Jag och Louise hade kanske tänkt att gå på bio nu senare ikväll men så blev det inte. Ett stort måste är att plugga, har skjutit upp/skitit i mitt Eu prov i nåra veckor nu och jag kan det ändå inte, och tror jag måste göra det imorn så det är ju lite piss. Skolan i sig är piss nu. Jag har inte gjort ett skit nu på 3 veckor fan! Jag har gett upp mina betyg, tar igen det i 9an sen. Ganska synd men ORKAR verkligen inte. Vill bara ha sommarlov nu..

Har egentligen massa bilder men inget som jag kommer lägga upp här tror jag. Blir lite nya bilder och nåra bilder jag tagit idag från drottningholm. Men dom kommer senare (: I'm back on track babes så skriver senare ikväll säkert! Pussar

Jag lever..

..men jag har inte tid att blogga nu eller orkar inte. Men lovar att uppdatera med bilder och allt som hänt imorn eller på fredag. Men min födelsedag va skit lyckat! Jätte roligt att släkten kunde komma och Sarah och Julia kom förbi med blommor och grejer, sötnosar! Men det va lyckat iaf och det ska bli roligare på lördag då vännerna ska få fira mig. Men jag skriver mera om allt imorn eller på fredag dåra. Hörs då gullungar! Tusen pussar sålänge..

Lite bilder från min b-day!

Tur att man har stor soffa då :)))

Alla kusiner på mammas sida, (fast en saknas)

Kusinerna Ronja och Frida, sötnosar!

Och så är man 15, hurra hurra hurra!


Skriver senare, puss på er!

Musik

Min nya favoritlåt av Chris Brown, hörde på Sarahs mp3 för nån dag sen, enjoy!

Chris Brown feat Andre Merritt - Erased

Bilder och videos i mängder

Massa bilder och lite videos på lager så kanske bombar med lite smått och gott under kvällen! Orkar inte gå ut ikvälll så nu ska jag mysa framför tvn med mamma och Robban. Hare nice sålänge, och tänkt på min älskade Diesel för mig ikväll.

Mina gullungar! Ni betyder jävligt mycket för mig och bilden är kvar vad ni än säger ;)

Hej guldlock!


Såhär ser mitt hår ut narutligt, inte plattat eller lockat. All natural! Så kommer jag ha nu framöver, lite gulligt va? *blink*

Må vara svag fysiskt men jag är starke adolf psykiskt!

Jag kommer kämpa nu när det är jobbigt. Jag har klarat av att gå vidare en gång innan och jag kan fixa det nu också! Så snart kommer jag vara lite mera på topp ska ni se. Och på det jobbiga så fyller jag år imorn. Så ni får inte glömma att skicka ett sms eller komentera ett grattis här imorn! (: Så imorn blir det tårta och tjocka släkten som kommer och kanske utgång senare på kvällen. Annars firas jag den 15de här hemma av kompisar.
Men glöm inte bort mig imorn gullungar, puss på er!

Saknat mig?

Eller inte. Men man kan ju alltid hoppas att ni gjort (: Lite tror jag faktiskt iaf. Det har hänt ganska lite och ganska mycket efter jag skrivit. Kan ta lite av vad som heaaant.
Tisdag va jag bara i skolan halva dagen för va fortfarande sjuk så jag och Louise orkade inte med skolan så vi gick hem till Lojsan Sarah va också där en snabbis. Vi kolla film och "plugga".
Onsdag va jag i skolan igen. Blev klar och redovisade engelskan och kompletterade no provet så nu har man ett spikat vg i no, eller aa det beror väl på teknik rapporten (som fortfarande inte är klar). Och sen efter skolan träffade jag William, Kalle och Danne en snabbis innan jag åkte hem.
Tordag/igår hade vi studiedag. Robban och jag skulle åka och hämta passen till mig och Erika. Men det sket sig. Jag åkte hem till Louise där Sarah också va så kollade vi på film och åt mat och kladdkaka :) Hade tänkt plugga egentligen men vem fan orkar..?

Och idag är det fredag. Kom en halvtimme försent men missa bara samlingen. Sen hoppade jag mitt seminarium och efter 11 hade jag bild resten av dagen.. Tråkigt värre men Sarah gjorde allt mycket roligare (: Och efter skolan följde jag med Elsa till slussen och så mötte jag Sarah en snabbis. Fick sen stressa till gubbis för att ta spruta, den sista vaccin sprutan "mot" livmoderhalscancer. Gjorde piss ont! Erika fick hålla mig i handen och jag började gråta.. Haha pinsamt (a)


Annars har det varit sjukt jobbigt efter sprutan.. Jobbigt att gå in på det men måste nästan berätta. Men Diesel finns inte mera förutom i våra hjärtan. Våran sötnos fick somna in idag. Ni undrar säkert varför men han hade nått psykiskt fel i huvet som gjorde att vi inte kunde ha kvar han, orkar inte gå in på detaljer men det fanns inget annat att göra. Så de ganska piss. Grät hela vägen hem när Robban hämta mig från gubbis och har gråtit sen jag kom hem. Fattade aldrig att det skulle vara såhär jobbigt. Men att komma hem och inte se Diesel springa fram och vifta på svansen kändes så jävla konstigt. Att inte höra han eller kunna ropa på han.. Men nu är det som det är, han får hoppa på rosa molnen (Sarah som sa) och må bra så ses vi nån vacker dag.
Du va den finaste hunden och du fyllde en plats i mitt hjärta som kommer bli svår att fylla. Det är grymt tomt utan dig, saknar dig mer och mer för varje sekund och kommer göra det livet ut. Älskar dig föralltid pucko, glömmer dig ALDRIG.
Vila i frid..

Onödig uppdatering

Tjena fuckface (: Jag mår ganska bra, nästan sämre. Har precis snytit upp en hel jävla toarulle -.- Hatar att vara sjuk.. Nästan så jag vill gå till skolan imorn. Inte för plugg utan för att träffa folk. Man känner sig helt jävla isolerad från allt när man bara sitter här.. Jag är iaf klar med engelskan nu och ska försöka bli klar med tekniska rapporten. Inte ett piss jag ser fram emot. Vill bara bli frisk! Så kryar på mig så gott jag kan iaf. Så hörs vi kanske senare. Pussar *men inte på munnen*
Dagens humör: Sjuk och trött
Dagens borde: Bli frisk och åååh jag orkar inte..plugga
Dagens frisyr: Fult och risigt uppsatt
Dagens klädsel: Just nu en stor tshirt och shorts
Dagens planer: Tekniska rapporten, stegtest i matten och duscha
Dagens längtan: Bli frisk och helgen!
Dagens beroende: Min säng och snytpapper
Dagens 'vill ha': Fint väder och en glädjespridare
Dagens tråkigaste: Sjuk
Dagens person: Min låtsas kompis tvn

Hemma från skolan

Jag mådde piss imorse så mamma lät mig stanna hemma. Va helt jävla slut. Kanske inte va så bra ide att somna på den där klippan (a) Men får se om jag pallar skolan imorn. Nästan så man måste gå på tisdagar bara för vi har föreläsningar och grejer men inte värt att bli sämre bara för jag känner att jag missar massa. Måste bli frisk till min födelsedag ju! Nu sitter jag och tittar på Disney channel, det gör jag alltid när jag är sjuk (a) Men man känner sig så liten och ynklig när man är sjuk så då passar det perfa! Ska försöka plugga lite också. Men skriver snart säkert. Pussar!

Gammal sommarplåga, looooove it!

My birthday!

Jag tror jag börjar bli sjuk.. Har typ ont i halsen och känner mig helt tung i huvet. Så får se hur jag mår imorn. Om jag mår piss skippar jag skolan (a) Ska plugga nu med Erika. Hon ska hjälpa mig lite. Sen klockan 9 är det en film, "Never been kissed" som jag mamma och Erika ska se (: Så får sätta igång och bli klar med plugget nu.

Btw, så fyller jag 15 på lördag - 9 maj! Så då vill jag ha ett grattis (a) Men då på lördagen kommer jag typ bara vara hemma för släkten ska fira mig. Men helgen därpå fredagen den 15 maj (min namnsdag) har mamma lovat mig att jag ska få ha nått här. Fest vet jag inte om det kommer bli. Vågar inte, allt kommer bara gå snett. Men nått ska jag fixa. Räcker med chill krök och grilla eller bara grilla (: Får se. Men längtar iaf!

Nu ska jag plugga vidare. Kanske hörs senare, annars imorn. Pusspuss!






Haha, den här låten är lite svår att glömma.. Byebye fjorton!

Svin influensan!

Fick höra precis på nyheterna att dom misstänker ett fall av svin influensan här i stockholm! Asså jag pallar inte.. Sånna där saker skrämmer mig. Förut började jag gråta när jag hörde om fågelinfluensan. Trodde det skulle bli nya pesten liksom och typ alla skulle dö och grejer! Men nu är det fan på riktigt! :o Jag bangar inte på att bära munskydd fan. Jag ska inte dö än! Det skrämmer mig.. Men från det ena till det andra, här är en låt iaf som jag lyssnat på nu 100 gånger om. Enjoy!


ATB and Jades - Wrong Medication


Fekkkka, dricka och cykelslalom

Igår då lördag. Jag va hos min moster i tallis hela dagen med släkten. Roligt att träffa alla kusiner. Haha träffas allt för sällan. Kommer ihåg när vi va små och vi träffades varje helg och vi sprang runt i vårat gamla hus i tallis och spela fotboll och hoppa studsmatta och grejer. Fan vilka minnen! (: Saknar verkligen... Älskar min släkt iaf!

Här är nåra av dom


jag va där iaf hela dagen sen åkte jag hem till Louise vid 8. Hon va ensam hemma, och meningen va att vi skulle vara där nåra styckna men det blev bara Albin som skulle komma och då vill inte jag sitta där själv som en mupp medans dom myser och grejer. Så jag åkte och träffa Elvira och hennes kompis Rebecca och så mötte jag Sarah. Vi gick hem till Rebecca som va ensam hemma och kröka till 11. Sen åkte vi till en fest i farsta c. Ganska lame där asså så vi bestämde oss för att åka till Louise där det va lite roligare folk. Vi kom hem till henne vid 1 eller 2 ? Minns inte (a) Men där va det iaf i full gång och vi va där all night "bebbe".

Hemma hos Rebecca - dansa bör man annars dör man (videosar kommer)


Lame fest, haha men Elvira hann iaf bli en dumförklarad blondin på 5 min. Bra jobbat!



Hemma hos Louise hade vi sjukt roligt och det snurrade runt i huvet hela kvällen. Men de va naijjjsz.. Sen somnade väl alla vid 5. Fast det mesta folket gick ju hem då. Men jag vaknade iaf klockan 7 på morgonen och bestämde mig att jag ville hem av en viss anledning. Haha ville inte vara där när "folket" vakna så jag åkte därifrån. Och va fortfarande helt bäng och snurrig + att jag bara sovit i 2 timmar.. Så jag vinglade runt hela vägen hem och cykeln stog ju i farsta så tog den och körde typ slalom? "Don't drink and drive" borde fan gälla på cyklar också, haha tur att det inte va en människa ute, måste sätt jävligt kul ut (a) Men jag kunde fanimej inte komma hem klockan 8 på morgonen för då hade dom här hemma frågat ut mig om vafan jag gör hemma nu + att jag va bara liiite snurrig. Så smarta Sofia cyklar ner till vattnet och går och lägger sig på en klippa och somnar (tro inte att jag är dum i huvet hade min anledning) (a) Två timmar senare av sömn på en hård och kall klippa, fiskmåsar och myror bestämmer jag mig för att jag vill hem så cyklar hem och självklart kom det tusen frågor i fejan när man kliver in genom dörren. "Långparty eller? Sovit hos en kille? Bakis? och blablabla" fan va glada att jag är hemma! Skyllde på att jag kom hem för jag skulle plugga (klockan 10 på mrogonen, fan bättre kan jag väl?) Men dom la ner skitsnacket och lät mig vara. Mamma gjorde pannkakor till mig och Jeppe och så titta jag på film.

Hemma hos Louise (:



Sofias sovplats, ganska mysigt (a)


nu har jag vart hemma hela dagen och tittat på tv och pluggat lite. Inte mycket jag har fått gjort men no provet kan man nog komplettera imorn (: Det kommer kanske mera bilder när jag fått dom av Elvira. Jag hoppas mina duger sålänge. Kanske skriver senare, puss!

Dagens humör: T R Ö T T och ångest
Dagens borde: Behöver jag ens näma ordet?..
Dagens frisyr:  Uppsatt i en ruffsig bölle
Dagens klädsel: Just nu en stor tröja och mjukisbyxor
Dagens planer: Teknisk rapport och engelskan ska vara klar!
Dagens längtan: Sooova
Dagens beroende: Datan 8)
Dagens 'vill ha': Red bull i mängder och en pluuggaR skalle
Dagens tråkigaste: Sticka från Louise och lämna Sarah och Louise ..
Dagens person: Sarah, Louise och Elvira

Tjena stumpan

RazOne ft Splinter - Tjena Stumpan

Lite skön låt sådär, ganska tjatig men naaaiiijjjsz som faän, enjoy!

Igår va den skönaste kvällen på länge, men jag orkar inte berätta allt nu för måste plugga. Så väntar ni lite så berättar jag senare ikväll om datorn är ledig. Och jävlar vad det kommer komma bilder också. Så hörs snart bejbyyyysz!

Nu blire mycket att läsa, men läs på! (:

Lite depp inlägg det förra men mådde piss just då. Men nu är allt mycket bättre! Orkar inte ta upp varför och vad som har hänt just nu för är på skit bra humör! :D Fast mupp som jag är sitter jag vid en data inomhus när det är sommar väder ute. Men ska faktiskt gå ut efter jag skrivit klart det här. Tänkte berätta lite om vad som hände på valborg och igår.

Torsdag/valborg vare ju halvdag i skolan. Vi hade idrott och engelska. Och sen pratade jag också med Sarah och det känns såå mycket bättre nu. Jag tänker aldrig släppa taget om dig, ska kämpa som fan för oss. Bara så du vet :) Hade idrott efter lunch och sen fick vi sluta nån halvtimme tidigare, så typ vid halv 2 sluta vi (: Och åkte in till stan med Louise, Runa och Elsa. Åkte hem och fixade mig och så fick jag skjuts av Robban till Elsa.

Hemma hos Elsa åt jag middag med hennes familj, fan va underbara dom är! Skönaste familjen fan :D Vi åkte sen och mötte gullet Elvira som va så snäll och hjälpte oss fixa lite dricka. Och efter vi fixat och grejat åker jag och Elsa hem till en kompis i kärrtorp där vi skulle vara. Så va vi där hela kvällen med sjukt härliga människor. Hade skit roligt och det blev jävligt lyckat. Sen kom snälla Robban och hämta mig i skogskyrkågården vid halv 1 eller va den va.

Igår vaknade jag hyffsat tidigt. Hade ont i huvet, men det va migrän! Ingen jävla baksmälla här inte ;) Så segade hela dagen i solen och va trött och irriterad. Men tog tag i mig själv och gick och duscha och fixade mig och så tog jag cykeln till farsta (för att slippa vänta på bussarna i en halvtimme i farsta när jag ska hem..) Åkte och träffa Elsa och Louise. Vi åkte hem till Elsas kompis Martin som bodde i svedmyra och kollade på film. Super mysigt (: Sen skulle alla hem. Jag träffade Wilz och så följde han mig till tallkrogens tbana, tack sötnos (:

Åkte till farsta och tog cykeln på 10 minuter och så va jag hemma! Somnade i soffan och så vaknar jag kl 4 av att Jeppe ska på toa och han kan inte få upp dörren och min katt typ springer in i mitt huvud och kloar mig i benet.. Och även fast jag gömde mig under kuddar kom han in med sitt huvud och mjaua och skit.. Så höll det säkert på en timme och till slut pallade jag inte med kattfan så jag hämta yxan och BAM av med hans huvud! Eller inte, jag släppte ut han, (jag tror han va jävligt bajsnödig) och så gick jag upp och la mig (:

Haha fan va mycket det blev nu då.. Hoppas ni har orkat läsa, jag skulle inte göra det men om ni tycker det är intressant så varsågoda fuckers! Hah, idag så ska jag hem till min moster och träffa släkten. Och senare på kvällen kanske jag ska hem till Louise som har ff. Eller så ska jag på fest i hökarängen, jag vet inte än. Men min dag börjar iaf med släkten i tallis. Jag har massa videosar från valborg och igår som jag kommer lägga in. Men får se om det blir idag för hittar inte min jävla usb kabel! :@ Aja, pussar på er iaf, kanske skriver senare! Annars så have a nice day 8) PÖSS!


RSS 2.0