Jag suger på att plugga

Värdelös dag. Jag kan inte plugga fan.. Har inte gjort nånting! Vet inte varför jag har så svårt men när jag är hemma ensam och kan göra lite va jag vill ligger plugga ganska långt ner på listan.. Får skärpa mig. Nu sitter jag iaf och kollar på Desperate housewives. Efter det ska jag ta fram vad jag ska ha på mig imorn och sen ska jag sova.

Imorn är det 1 april! Får verkligen vår känslor och ett + i kanten är ju att det börjar bli varmt på riktigt och soligt :D Ska väl bli 7 grader imorn eller nått. Happyhappy, längtar som fan tills man bara kan ha en tjocktröja ute och slippa jackor och sånt skit. Imorn ska jag också till tandläkaren klockan 11. Fast har ändå ingenting innan lunch så det blir perfa. Slutar 3 imorn eftersom jag har ph så tänkte åka och möta Erika efter och köpa färg till slingor för jag vill bli ljusare. Så kanske Erika fixar lite folie slingor senare på kvällen. Men får se om hon pallar det. Hörs väl imorn iaf om jag har tid. Pusspuss


Första är hur mitt hår är naturligt, inget fönande eller plattat. Andra bilder är det plattat. Vad är finast? Om jag får välja själv skulle jag ha mitt naturligt, men om jag hade längre hår.

Vem somnar inte?

Hallo. Vaknade precis av att jag hade massa no papper i mitt ansikte. Jag kommer inte ihåg att jag somna men vem somnar inte av att läsa om el och skit? Fyfan va tråkigt. Men nu är klockan alltså snart 4 och jag har inte gjort nånting! J*vlar va sämst man känner sig. Får läsa lite nu eller nått, ska bara ta nått och äta. Är sjukt hungrig! :) Skriver kanske senare. Pöss

Hem(studiedag)


Hejsan sötnosar. Jag sitter och tittar på löjligt barnprogram eftersom det inte finns så mycket annat på tv. Ska sätta igång att plugga istället.. Ska försöka förstå no'n iaf så jag kan få ett vg på provet på fredag. Har inte så mycket att skriva igentligen så skriver lite senare istället. Lägger in en låt här som jag lyssna på hela dagen igår. Lite lame men man blir glad av den iaf. Taylor Swift - Love story, enjoy!

Måndag

Tjofräs (: Måndag igen då och inget nytt. Elsa jag och Runa fick en extra macka från maten idag för Anton(mat tanten) tyckte synd om oss som måste gå i skolan en måndag. Haha tacktack, jag tycker synd om oss också :)) Annars då så har jag haft musik, matte och so-prov genomgång. Fick bara vg- på provet. Men det där minuset skrivs ju inte in i betygen så jag har ju ett vg iaf. Efter skolan hämta jag Jeppe från hans mamma som bor i sockenplan. Och så åkte vi till banken. Fick sällskap med Elsa. Så nu har jag mitt bankkort! Äntligen har jag lite pengar, så nu slipper jag fråga mamma om pengar 24. Sen så har jag pluggat lite. Men matten är det fortfarande ett stort frågetecken... Haha juste, jag hämta ju Jeppe och jag tyckte jag va jätte snäll och köpte en korv med bröd, så säger han "Kan vi inte göra äggröra sen när vi kommer hem så kan jag få kasta det i ditt ansikte?" Jävla otacksamma unge, det va tacken liksom (;

Nu har jag tittat på Gossip girl och en film. Och imorn har vi hemstudiedag. Ska försöka plugga så mycket jag kan. Speciellt i no, vi har prov på fredag och jag fattar ingenting. Så rolig dag jag har framför mig imorn 8)
Men hade tänkt att lägga in lite bilder nu från helgen, och orkar inte beskriva vad som händer på varje bild så ni får gissa lite. 
Dom här är från i fredags iaf :


 
Och dom här är från i lördags :


Lite bilder på mig och Louise (a)




Hörs imorn sötnosar, puss!

Söndagskväll

Tjena farfar (: Har inte hänt mycket sen jag skrev senast. Har inte pluggat nått men tar allt sånt imorn. Ska fanimej se till att jag pluggar imorn. Annars blir det straff varv runt hela stockholm. Efter skolan imorn ska jag till banken. Jag ska aktivera mitt bankkort som jag äntligen fått. Jag fick tillbaka det i fredags men har inte kunnat använda den. Men nu har jag äntligen mitt kort igen. Hoppas bara det funkar som det ska (: Annars blire psyk bryt. Snart kommer Erika och Linnea så då kommer völ dom ha datan hela kvällen så det blir inget mer skrivande ikväll tror jag. Men har inte så mycket att skriva och orkar inte lägga in nåra bilder från helgen så gör det imorn. Men hörs imorn, pusspuss!

Redigering på högsta nivå *not*

Har suttit och mixtrat lite med bilder nu och tycker det blev ganska ballt. Inget "wow, vaa c00ooolt!" utan tyckte bara att det blev ballt. Haha fan va fult ord, ballt? haha.. fult är det iaf. Men va tycker ni om bilderna? Ingen mästare på redigering iaf, det här kan vem som helst göra men alltid kul att ändra lite. 

Berit, vilket tråkigt inlägg det här blir. Har fan inget att skriva.. Så slutar nu. Men ska iaf skriva att jag ska gå upp och äta lite godis nu och titta på tv med mamma. Mys, men hörs senare. Pöss!

Kid Cudi - Day n' night

En liten bild och låt, enjoy darling!

En helg med Elsa och Louise

Hallo katten :) Har inte skrivit nått sen i fredags men har ikke sa nikke pallat eller haft tiden. Men det är lite grejer som har hänt kan jag lova. Så berättar lite sammanfattat om helgen.

Fredag sen jag skrev senast så blev Elsas match inställd. Så hon kom hem till mig tidigare och vi gick och mötte Louise i snöstromen. Fyfan säger jag bara.. Äckligare väder finns inte. Louise kom och vi gick hem till mig. Blöta och lite halft opiffade fixade vi oss lite. En timme senare gick vi hem till Niklas som bor 15 minuter från mig, fast 15 minuter i snöstorm kändes längre. Vi va ensamma hemma hos han. Det va jag, Elsa, Louise, han såklart och Roy. Kvällen va jävligt rolig och mycket senare så gick vi hem till mig igen. Dom följde oss en bit och även fast det inte snöa på vägen hem blev vi nog blötare av snöbollar och mulningar. Haha fyfan.. Men vi kom hem till mig, och somna nästan på dirr.

Lördag vaknade vi tidigt och segade hela morgonen. Sen åkte vi till farsta, mötte mamma och fick lite pengar, åt på donken och lite annat. Vi åkte sen till Elsa. Fika lite och chilla. Sen taggade vi upp en kompis som skulle ha ff att vi fick komma till han + några andra. Vi drog hem till han vid 7 eller nått och kröka lite smått. Lite senare blev allt kaos och det hände massa skit. Men inget jag orkar skriva här. Och tanken va att jag och Louise skulle sova hos Elsa men det blev lite fel med allt som hände och det sluta med att jag och Louise sov hos Louise's moster Lotta på södermalm. Vi kom hem till henne vid 3 eller nåt. Grymt snäll moster hon har (: Det är iaf en kväll jag aldrig kommer glömma, hahah (;

Och idag åkte vi hemifrån Lotta vid 10 eller nått och så kom jag hem vid 11 ungefär. Sen hur allt slutar får vi se. Men jag hoppas att allt funkar med allt och att inget kommer fram(Mamma tror ju att jag sov hos Elsa). Men än så länge så är allt super. Jag har samlat på mig massa bilder som vanligt och tänkte lägga in nåra av dom. Men det blir senare för jag orkar inte nu, det är ganska många. Så skriver antagligen senare. Annars vet jag inte vad som händer idag. Ska plugga lite tror jag. Så pusspuss!


Kärlek med stort K

Jag och syster i ett nötskal


Japp, här har ni systrarna Engström ..

Rubriken har inget namn

Hemma nu, eller har vart hemma ett tag. Har städat lite grann med musik på högsta volym. Känner mig ganska duktig iaf. Elsa och Louise ska sova här ikväll, ska bli jävligt chill. Hoppas det bara funkar med hundjävlen. Han lär säkert flippa men då flippar jag tillbaka, så passa dig Diesel ;) Så dom kommer kanske vid 8 nångång efter Elsas match. Får se om jag åker och kollar, men det blev så jävla äckligt väder så får se om jag skippar det. Men skriver iaf lite senare kanske om dotan är ledig. Annars imorn, puss!


Såhär såg jag ut idag (:

@ mammas jobb

Åkte lite tidigare från skolan för jag orkade bara inte vara där. Får ändå inget gjort. Så åkte till mamma och åt lunch med henne och tänkte att vi skulle kolla lite i affärer men vi orkade inte så vi tar det imorn eller nått. Jag tror jag ska åka hem nu till Diesel så får jag se sen vad som händer. Ska kanske möta Elsa sen och kolla på hennes match så åker vi hem till mig efter och så sover hon hos mig. Så får vi se om vi går ut eller nått senare på kvällen. Men skriver när jag kommit hem, puss!


Falukorv

Okej att säga fel en gång, men två gånger vafan?! Vad äre med henne och falukorv? Hahah, tyckte det va lite roligt :))

Torsdag 17.38

Hejdär (: Torsdag idag rå, och imorn fredag. Fan va snabbt det går. Hinner fan inte ens tänka innan det är helg. Men jag klagar inte, jag lever för helgen så (: Men idag då så va det engelska och idrott. Glosorna gick bra, så nu slipper jag den skiten. Och så har jag börjat fatta ekvationer i matten och så har jag redovisat min svenska. Allt har bara flytit på bra idag. Och efter lunch hade jag irdott. Va innebandy och gick väl sådär. Sen efter vi slutat vid 2 åkte jag, Elsa, Runa, Louise och Roy in till stan. Louise och Elsa köpte jätte söta pumps från Belle. Och så gick vi till Gamla stan och dom drev med turister och drev att dom också va turister. Jag stog mest och skratta, haha så sköna. Vi satte oss på ett mys fik och satt där ett tag och sen åkte vi hem.

Nu är jag ensam hemma och sitter i Erikas rum. Älskar att vara ensam hemma, så jävla skönt att slippa alla. Mamma och Robban är i farsta och dom köper med donken hem! Asså taaack, va jag har längtat efter det. Hahah, tjocksmock (a) Men ibland får man vara det, synd bara att jag är det hela tiden. Jaja, skriver lite senare kanske. Puss


Just nu

Chill onsdag

Tjodär bloggeen (: Sitter nu i Erikas säng och vid hennes dota för min har som sagt fortfarande äckligt fitt virus.. Men det funkar bra såhär, förutom att jag får sitta på vakt hela tiden om hon skulle storma in, *bloggen är min hemlis här hemma och vill hålla det så*. Men hade tänkt skriva lite kort om vad som hänt idag. Hela förmiddan innan lunch hade jag ingenting, inga lektioner eller nått. Så jag satt och plugga lite allt möjligt och tycker jag fick en del gjort. Fast det blev bevisat att jag suuuger på ekvationer i matten idag när båder Elsa och Linhart satt och försökte lära mig.. Haha fandå. Men det kommer väl in i huvet snart. Sen efter lunch hade jag svenska och efter det ingenting så jag plugga lite och blev klar med svenskan som jag ska redovisa imorn, så det känns skit bra (: Efter skolan hade jag Ph, så fick sitta kvar en extra timme. Och när jag slutat så gick jag och Elsa hem till Elsa och gjorde vååååffloor. Det är ju våffeldagen, så man passar ju på att tjocka i sig lite extra ;) Tessabeth, Elsas shompis kom också och joina oss på nåra våfflor och lite senare va jag tvungen att åka och möta Erika. Och nu är jag hemma.

Imorn är det idrott och engelska. Hatar torsdagar och nu blir man själv på idrotten för Daniella har åkt till fuckking sydamerika.. *Blir ett ensamt mobboffer med en innebandy klubba uppstoppad i röven* Hhaha, humor 8) Juuust fan.. Har 40 glosor tills imorn, ajfan. Får plugga lite nu om jag pallar. Men är redan smart i sånt i huvet och det har gått superbra alla andra gånger så det kanske inte behövs ? Haha, men skriver imorn iaf för nu pallar jag inte skriva mer. Puss älsklingar!

Just nu, (men är inte så fullt seriös på bilderna, aiiight?) *blink*

Lorentz och M.Sakarias -

Baby!


Vi mot världen


Älskar deras musik, enjoooy!<3

Tisdag och sthlms skönaste happyface

Hejhejhejdär (: Jävligt glad idag. Ett leende på mina läppar hela dagen fan, förutom på föreläsningen kanske där jag satt och plågades av att höra på Louise lärare där hon stog och snacka om elektricitet. Det låter och ser ut som hon har krökat lite för mkt.. Haha stackare, alla gick fan ut för ingen orka lyssna. Jag va en av dom, men kan lika bra läsa om skiten än att sitta en timme och lyssna på henne och ha ett stort frågetecken över huvet. Annars har jag haft lab, jag och Runa är fan riktiga mvg barn asså, fick såklart lampan att lysa :) Efter lunch va jag och Louise inskickade i ett klassrum för vi tydligen störde och "flamsa" runt.. Fick inget gjort iaf och som vanligt får jag ta igen det nån annan gång.

Efter skolan åkte jag, Elsa, Louise, Roy och Daniella till söder. Elsa skulle kolla lite grejer och sen gick vi till Bk och åt lite. Sen tagga vi home (: Nu är jag hemma, sitter och lyssnar musik på Spotify(<3). Tänkte lägga in lite bilder från idag nu så enjoy.














Skriver lite senare kanske, puss!


Tråkig, vanlig måndag (:

Hallodär! Måndag igen och inget nytt. En lika tråkig måndag som vanligt kan man väl säga. Men har vart lugnt hela dagen + att 6orna är i falun, taaack gud vilken lycka att slippa snorungarna. Jag har haft matte som alltid får mig på dåligt humör och sen har jag haft musik. Musiken är faktiskt ganska rolig. Vi ska lära oss spela gitarr och grejer. Och det går väl sådär (a) Haha. Sen efter skolan åkte jag, Louise, Sarah och Jenny till ungdomsm. Och efter det åkte jag hem. Träffade Julia i gullmars så vi tog sällskap hem. Och nu hade jag tänkt plugga lite. Men vet hur det blir med det. Jag skriver väl iaf senare. Puss!

Söndag 22.06

Hej sötnosar. Har inte gjort så mycket senast jag skrev. Har kollat på Wipeout och annat skit. Men nu ska jag upp och somna till en film hade jag tänkt. Vill somna i tid så jag orkar upp imorn. Så blir sista inlägget för mig för idag. Puss och godnatt!

Här är lite blandade ego bilder som jag hitta när jag kolla igenom mitt album på nörd playahead. Haha vissa gamlare än andra. Enjoy!


"Vafan är det här?!!"..

..va min komentar när jag gick upp. Det snöar ute! Va är grejen? Det är för fan mars.. Trött på den här jävla skiten. Va hände med det skit fina vädret och vår solen? Jag bajsar snett på sveriges väder. Fyfan säger jag bara.


Hungrig?

Ska gå och äta nu.. Men är inte ett dugg hungrig. Jag är fan aldrig det längre? Vet inte varför, men det känns som jag äter allt för sällan. Sjukt konstigt, men tror det beror på att jag har mått ganska piss i några dagar nu och istället för att tröstäta som vissa gör så äter jag inte alls, eller nått (?) Jäjä, ska iaf gå upp och äta nu. Hungern kommer väl tillbaka someday. Haha pöss och gull


Söndag, skit piss

Tju. Är piss sur.. Min äckliga data har fucking virus! Verkligen det jag behöver nu. Så nu sitter jag vid Erikas data. Inget fel med det, men vill att min data ska funka och sen vill jag inte att alla mina bilder ska försvinna.. Så ska ladda över dom på usb minne och sen försöka fixa bort viruset. Men har inget data iq, så fattar inte ett piss om sånt (?) Så ska be kära moster Sanna om hjälp. Men det löser sig väl hoppas jag. 

Igår iaf så åkte vi hem till Jenny. Hon va ensam hemma så det va mys. Det va jag, Sarah, Jenny och Daniella. Vi hyrde 3 skräckfilmer och köpte massa chips och godis. Haha han i kassans komentar "Åh jävlar va det ska svullas här då!". Haha pinsamt värre (; Sen åkte jag och Sarah hem vid halv 12 eller va den va. Sarah sov hos mig för ingen av oss vågade åka hem själva. Haha, pussys.. Gick hela vägen från bussen hem till mig och prata som ferdinans mamma(den där tjuren som kommer på julafton) "Höööörruu Ferdinand.. Varför är du inte med dom andra tjurarna?" Hahahah väldigt roande att få sig själv att skratta. Sen funkade ju inte min data så vi(jag) somna ganska snabbt. 

Idag har det inte hänt nånting. Fuckade ur på datan och tittat lite på tv. Ska försöka plugga lite så jag kommer ikapp. Ligger ganska mycket efter känns det som. Men skriver lite senare om inte sis har datan. Puss! 

Just nu ska jag..

..åka och möta Sarah, så ska vi åka hem till Jenny. Vet inte vad som händer där men chill ialla fall. Men skriver när jag kommer hem eller imorn. Pusshej gullungar.


Släpp mig fri


Släpp mig fri, låt mig flyga från det här.
Låt mig ta mig iväg och slippa de här.
Jag orkar inte längre jag vill ta mig härifrån.
Sväva som fågeln fri bland moln...

Barnvakt till två damp

Kolla vad han gör, hahaha skitungen är bara 7 ju!


Sitter "barnvakt" nu nån timme, mamma är i farsta och handlar och ingen annan är hemma så jag är hemma nu med Diesel och Jeppe, två damp.. Skiit kul, men ska gå ner och äta nånting nu, svälter ihjäl snart. Skriver snart, puss!

Sommarbild


Skitfin bild jag tog sommaren 07.. Kolla va härligt det ser ut! :)

Lördag & jag vet inte vad


Flipsyde ft. RedOne - When it was good, love it enjoy!

Hej sötnosar (: Jag sitter nu i mitt rum och lyssnar på musik och Jeppe skitungen dampar loss som vanligt. Men igår så va vi hemma hos Wilz. Gjorde inget speciellt, hade chill kväll bara. Jag kom hem vid halv 12 och somna ganska snabbt. 

Och idag vet jag inte vad som händer. Skulle träffat Sarah nu men hon hinner inte för hon ska träffa sin papi. Så jag vet inte vad jag ska göra? Mamma vill att jag är hemma nu på dagen iaf, men får se. Skriver senare när jag vet lite mera och har nått vettigt att skriva. Nu ska jag titta på en film jag laddat ner. Hörs, puss!



Två bilder från igår - Elsa, Vindar, Kalle och Sarah (:

Just nu ska jag...

..sminka mig och fixa mig och så, sen ska jag möta Sarah så ska vi åka och möta Elsa. Kanske skriver ett inlägg innan jag åker, annars hörs vi mycket senare eller imorn. Här är en låt jag tycker är jävligt skön, gillar inte henne men låten är bra. Puss

Miley Cyrus - See you again, enjoy!

Frågor och svar

DIVERSE:
Namn: Sofia Engström
Födelsedag: 9 maj
Ålder: 14
Född: 1994
Ögonfärg: Blåa eller nått
Hårfärg: Mellanblondt
Längd: 1.68 (?)
Höger/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Oxe
Sko stl: 37/38
Är dina föräldrar skilda: På ett sätt är dom ju d..
Det första du tänker på när du vaknar: Jag vill fortsätta sova

BRUKAR DU:
Skrika: Det händer ibland, men aldrig i onödan
Sova: Nääääääää
Skada dig själv med flit: Haha nej
Drömma mardrömmar: Nej inte så ofta
Ta droger: Nej bara sjukt onödigt
Gå i skolan: Japp
Lita på folk: Har svårt för sånt

HUR:
Går du: Fuckat 
Svarar du i telefonen: "Hej och välkommen till din mammas arsle" (8
Fördriver du tiden: Sover och nördar framför datan (bloggar)
Tjänar du pengar: Säljer mig själv, haha nej men jag tjänar inga pengar än
Ofta diskar du: Kan hända ibland
Springer du: Säkert fuckat där också

FAVORIT:
Färg:
Har ingen favorit direkt
Mat: Mcdonald's ..
Djur: Katten ba mjau
Glass: Isglass 
Fotbollsspelare: Ingen, men David Beckham är jävligt snygg samma sak m C.Ronaldo ;)
Låt: Chris Brown - Forever
Nummer: 4
Tuggummi: Hubba bubba 
Helgdag: Fredag och lördag
Årstid: Våren/sommaren
Radiostation: 105,1

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär: Japp
Skolkat: Vem har inte?
Tänkt på självmord: Aldrig
Sovit utomhus: Ja
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Ja, men va längesen
Velat bli modell: Japp
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Haha det finns mycket
Sett en död människa: Mm..  
Ätit sushi: Hatar fisk och aldrig att jag äter  fisk

DU:
Svär: För ofta..
Sjunger bra: Haha nej, men sjunger iaf
Duschar dagligen: Om jag hinner
Kommer överänns med dina föräldrar: Japp
Gillar åska: Nej, men det är mysigt
Spelar något instrument: Nej, men försöker lite på gitarr
Skriver dagbok: Om blogg räknas 
Sjunger i duschen: Nej

THIS OR THAT:
Pepsi/Cola: Pepsi
Mcdonalds/Burger king: Mcdonald's
Choklad/Vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/Veg: Kött
Tv/Film: Film
Gitarr/Trummor: Gitarr
Adidas/Nike: Adidas
Kinamat/Mexikanskt: Kinamat
MTV/VH1: MTV
Blind/Döv: Usch va svårt.. kan inte svara

KAN DU:
Gå ner i splitt: Innan jag dör ska jag ha kunnat
Skriva med båda händerna: Haha det blir inte fint iaf
Vissla: Nää.. :(
Blåsa en bubbla: Absolut
Rulla din tunga i en cirkel: Japp
Ha dina ögon i kors: Nästan, lite
Nudda näsan med tungan: Kunde förut
Äta vad du vill utan att oroa dig: Konstig fråga, men jag tror det 

SENAST DU:
Skrattade: Hela dagen igår
Grät: Igår
Tuggade tuggummi: Igår  
Drog ett skämt: Säkert också igår

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster: Grannens hus/fönster, mera hus och lite längre bort en sjö
Lyssnar du på musik nu: Japp
Vad har du på dig: Leggins, ett svart linne och min mys tjocktröja 

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter: Nej  
Mirakel: Har slutat tro 
Magi: Men nej
Kärlek vid första ögonkastet: Tror på det när jag ser det själv
Gud: Nej
Satan: Nej
Tomten: Nej

RANDOM:
Vilken stad skulle du vilja besöka: Åh det är många..
Hur många kuddar sover du med: 6
Dricker du mjölk: Bara till pannkakor
Tror du gud är en tjej: Tror inte på gud
Hur många signaler innan du svarar: Kan ta ett tag, men det varierar
Är du ett hälsofreak: Hahaha skulle inte tro det
Vad är det värsta vädret: Regn och slask 

JA- OCH NEJ-FRÅGOR:
Cyklat utan händerna: Om 1 sekund räknas så, ja  
Gråtit en hel natt: Nej har alltid somnat..
Åkt skidor: Japp
Åkt rullstol: Nej
Gjort en bakåtkullerbytta: Såklart man har
Köpt lösgodis för över 50 kr: Gör jag nästan alltid
Haft träningsvärk: Oh ja..

Hahaha, fan va skön!


Det där är verkligen "Ballar av stål", hahah!

Ballar av stål

Ska titta på Ballar av stål nu hade jag tänkt. Tönt som jag är laddade jag ner första avsnittet för jag missade när det gick på tv. Älskar nerladdnings program! Haha, men skriver lite senare pössar på kinden.


Tur att det är fredag


Har älskat den här låten sen 6an och älskar den lika mycket fortfarande, enjoy!

Tjeena mittbena (: Jag är hemma från skolan idag. Orkade bara inte. Mår fortfarande piss och tror att jag kommer göra det ett tag, problemen vill inte försvinna. Det uppstår bara nya hela tiden. Men vill inte gå och bli deprimerad och bara vara ledsen hela tiden fast det känns som det är det ända jag orkar med just nu, men ska försöka fortsätta vara mig själv och vara glad som vanligt (:

Igår somnade jag klockan 6 på kvällen och så orkade jag inte vakna för då hade jag inte somnat på natten. Så jag fortsatte sova och så vaknade jag idag halv 6 men bestämde mig då att jag inte orkar skolan. Så mamma ringde och sjukanmälde mig men jag lovade att jag skulle plugga lite. Ska jag möta Sarah och Elsa lite senare så ska vi hem till en kompis som har ff på kvällen. Så det blir najs. Men hörs lite senare, puss älsklingar.

Torsdag

Hejdär. Va lite ledsen igår och det är jag fortfarande men känns lite bättre just nu. Idag har det inte hänt nått speciellt. Tänkte först skita i skolan idag för pallade inte men jag gick upp, duscha och fixa mig och åkte till skolan. Kom en halvtimme sent men det gjorde nog inte så mycket. Hade engelska pass på morgonen och efter lunch hade jag idrott. Sen sluta jag 2 och tog sällskap hem med Karin till farsta. Nu har jag inte gjort så mycket. Måste göra min cv som jag inte gjorde förut men behöver lite hjälp med det. Eller kan göra det själv men psykar mig själv genom att tro att jag inte klarar nått själv. Men väntar på mamma ska komma hem så fixar jag klart det. Skriver lite mera senare.


Svårt att låta bli att skratta, HAHAHHA stackare..

Ni gör min dag..

Jag älskar er något otroligt, tack för ni finns.

Snodde bilden från Sarah's blogg (a)

Nej det är skit

Orkar inte vara stark längre, orkar inte ha ett leende på mina läppar när insidan vill visa nått annat. Jag orkar inte längre. Känner att jag bara vill ge upp allt och gräva ner mig och sen komma upp igen när allt är bra. Vill visa att jag kan klara av allt själv men jag vet inte om jag kan det längre, men jag har svårt för att visa mig svag. Vet fan inte vad jag ska göra längre..

/Det snurrar i min skalle

Jag vill ändra min design och header! Men har inga skills på att fixa header så där är det ett problem. Men ska försöka hitta på nått. Men en ändring måste det fan bli nu. Har bytt text stil, som jag har gjort nu lite framochtillbaka men jag testar mig fram vad som känns bäst. Men ska fixa lite imorn om jag hinner.. Har skit mycket att göra så ska jag iväg också. Fick inget plugg gjort idag så läggs bara på mer och mer. Dåligtdåligt. Men ska sova bort all stress nu så hörs vi imorn. Det har varit dåligt med bilder, så ska försöka ta lite bilder imorn som jag kan lägga in. Tycker det blir mycket roligare då (: Puss och godnatt bejbis.

Hemma 19.56

Kom hem för nåra minuter sen, va roligt att se Ralle spela, han är skit duktig. Det sluta 3-0 till dom, så congratulations 8)
Nu väntar jag på att mamma ska äta klart så ska hon hjälpa mig med att skriva ett CV till min svenska. Har skjutit upp det för länge och det måste blir klart den här veckan. Samma sak med matten. Så har skit mycket att göra. Och helvette så är det tisdag och det är massa bra program på tv. Snart börjar liksom Rosing och sen är det Dh. Men får försöka plugga samtidigt (a) Bra strategi eller hur? ;) Men skriver lite senare, puuuusss!

Bye

Nu ska jag iväg och titta på när kusin spelar :) Skriver när jag kommit hem, puss lovers!


Varsågoda, enjoy!

Kanske inte nya, men jag gillar dom (:

Akon ft. Sweet Rush - Troublemaker


Che'Nelle ft. Colby O'Donis - Stranger


Tyga - Live Forever


Darin - Runaway


Keri Hilson Ft.Timbaland - Return The Favor

Tisdag

Hejsannnn (: Allt på topp idag. Har inte fått ett skit gjort i skolan men är glad ändå. Fast måste ändå komma igen det den här veckan. Men får skylla mig själv att jag satt och skratta bort hela dagen. Har inte hänt alls mycket annars.

Hade tänkt att leta efter lite nya låtar på youtube och om jag hittar nått lägger jag in det i nästa inlägg (: Skriver snart, puss!

Fortfarande hos Runa 23.18

Åkte aldrig och mötte mamma och Erika. Stanna kvar hemma hos Runa. Jag och Louise bestämde oss för att sova här. Vi gjorde iaf massa pannkakor, tror jag åt 5 eller 6 st. (a) Och så har vi kollat lite på oc och nördat framför datan och lyssnat på musik. Annars idag i skolan hände det inte alls mycket. Lika tråkig och vanlig måndag som vanligt med matte och musik. Men jag kom för en gång skull i tid :) Sen när vi sluta så åkte vi dåra hem till Runa.

Men vi ska snart gå och sova, skola imorn ju.. Vi har kursdag och det börjar en ny kurs i no. Hatar no verkligen, så trögt så det finns inte. Annars imorn så ska jag åka till stortorps hallen och kolla på kusin när han spelar hockey i sthlms laget. Har inte sett han spela på jätte länge, så det ska bli kul (: Ska vara social nu men jag skriver mer imorn, pusspuss och godnatt!

Hos Runa

Tjulu :) Sitter i soffan nu med Louise, Runa och Markus hemma hos Runa. Vi ska snart göra pannkakor men vi väntar på att Rasmus ska komma tillbaka med mjölk :) Så ska vi göra maassa! Ska sen åka och möta mamma och Erika i farsta tror jag men vet inte när? Men ska kolla på jeans och gympaskor, behövs verkligen. Aja skriver lite senare sötnosar <3

Torsdag, fredag, lördag och söndag

Tjo hopp :) Har inte uppdaterat på nåra dagar. Men har vart trött på datan så har inte hunnit och orkat. Kan ta lite om dagarna av det jag kommer ihåg. Får vi se vilket minne jag har, hoppas ni orkar läsa (8

Torsdag
hade vi idrott och engelska. På engelskan hade vi ett litet test på oregelbunda verb. Jag kunde alla men med lite stavfel. Men jag är nöjd och kände mig skit duktig (a) Sen på idrotten fick jag ett mvg. Vi hade gymnastik och för mvg skulle man klara att göra en kullerbytta, hjula och sen stå på händerna fritt och sen kullerbytta ner. Och jag klara det (: *stolt*. Sen efter skolan när jag kom hem satt jag och plugga hela kvällen.

Fredag
hade vi So prov. Tror det gick bra. Men tycker att jag kunde mera än vad jag skrev. Men hoppas på ett vg iaf. Sen efter det provet hade jag musik prov. Det va ett g prov och så det va skit lätt. Sen hade vi film resten av dan så sluta vi efter filmen. Och efter skolan åkte jag, Elsa och Sarah till globen, sen hämta jag pengar hos mamma och sen åkte vi hem till mig och åt. Sen efter vi vart hos mig ett tag åkte vi hem till Elsa och åt igen :) Sen mötte vi Sarahs mamma som lämna pengar till Sarah sen åkte vi till bion. Vi såg Friday the 13th, skit bra och läskig. Brukar inte bli rädd för skräckfilmer längre men den här skrämde skiten ur mig (a) Så de va kul. Sen efter bion va Sarah skit gullig och ville inte att jag skulle åka hem själv för hon ville inte att det skulle hända mig nått eftersom det va fredag 13de. Så hon sov över hos mig. Tack bebis :)

Lördag vaknade vi vid 12 eller nått. Jag gick och duscha och sen satt vi och glodde på The Hills i 100 timmar. Sen åkte vi och mötte Julia i medis. Vi satt på donken och chilla gaalet. Efter ett tag så åkte vi och mötte Louise och Markus i Stureby och så gick vi hem till Markus. Vi kolla på vem som vann melodifestivalen. Sen åt vi lite bullar och glass och hade skiit trevligt (: As mysigt. Sen vid 12 åkte jag Sarah och Julia hem. Jag skulle ta ett tunnelbana som gick 00.10 från skogskyrkågården så jag skulle hinna med min sista buss men precis när den kommer får jag ett sms från Erika som säger att jag inte vill komma hem för det är kaos hemma. Så jag ringer upp henne och så säger hon att hon vill att jag sover hos en kompis eller nått för om jag kommer hem blir jag bara arg och ledsen. Så jag struntar i att hoppa på tunnelbanan och sitter i skogky. och vet inte vad jag ska göra.. Men bestämde mig för att åka hem iaf och så tar jag nästa tunnelbana och får ta en buss från farsta som gick 5 över 1.. Det va fel buss så jag fick gå en bit, skit läskigt, så ringde och prata med Linhart. Då vare inte lika läskigt. (: Sen när jag kom hem kolla jag på tv och sen somna jag. 

Idag har jag inte gjort ett skit. Jag har världens jobbigaste tankvärk så jag vet inte vad jag ska göra.. Skulle ha behövt plugga men har inte orkat. Men pluggar lite imorn istället. Och nu sitter jag och tittar på Beck. Har sett den förut, skiit bra verkligen :) Så ska fortsätta att titta. Men jag skriver imorn, och lägger in lite bilder. Puss och godnatt :)

Dåligt humör

Tju. Har ingen lust att skriva nått. Kom hem för 2 timmar sen kanske på världsbäst humör. Gick och sjöng hela vägen hem och dansa och grejer. Men nu helt plötsligt blev jag på skit dåligt humör, vet inte varför men de piss. Men skriver mera imorn istället så det här inte blir ett depp inlägg så puss och godnatt fuckface

22.14

Riktigt gammal låt, haha levde väl inte ens då den va populär. Men man fastnar liksom och älskar den :D Så enjoy föfan.


Har inte pluggat ett skit, har istället tittat på "Den rätte för Rosing" och Dh. Skäms va dåligt Sofia.. Men åh va jag älskar båda programen. Men kollar mest på Rätte för Rosing för gulliga Hugo är med, nutte va söt han är! Haha aja, Erika vill ha internet nu och jag ska ändå gå och duscha. Så skriver inge mer, men hörs imorn. Puss och godnatt älsklingar!

Tisdag 17.46

Heeeej små apor 8)
Nån mer än jag som hatar svergies äckliga väder ? (: Det är liksom mars nu och det är meter med snö ute och det slutar ju inte snöa heller.. Faaan va irriterande, alla har ju snackat om att våren kommer nu och att det ska bli varmare och sen blire snöstorm? Änglarna får fan sluta pissa nu asså. Ska ta ett litet snack med gud så ska ni se att det slutar ;)

Jämfor liksom, ser ni hur mysigt och varmt det ser ut på sommarbilden.. Åh va jag längtar. (bilden tagen idag utanför mitt hus)

(bilden tagen i juli)

Men annars idag så försov jag mig så kom en halvtimme sent.. Sen hade våran grupp redovisning och det gick väl sådär. Va oförberedda o grejer. Men får göra bra ifrån mig på provet på fredag istället. Sen efter lunch nångång gick fitt brand alarmet för 6orna hade labb. Så vi va tvungna att stå ute och vänta 100 år och brandbilar kom, även fast det tydligen inte va nån brand.. Då vare skit kul att det snöa, gjorde saken ännu bättre! 8) Men fick värma mig med Runa och hennes fjäll. Sen sluta vi 2. Jag och Karin åkte till hötorget för att hämta pengar hos mamma men jag bråka med henne så vi vände och åkte till farsta och mötte Elsa Sarah och Julia. Gick runt och kolla lite i farsta sen åkte jag hem. Haha fyfan, jag kan inte gå i mina skor. Hade på mig gympa skor och halka runt som bambi på is fan.. Men har fan inga bättre skor. Och väntar på våren så :) Nu hade jag tänkt att jag ska kolla på Gossip girl och sen plugga lite till provet. Men skriver senare, puss!

Sött

Har pluggat färdigt nu. Eller aa lite iaf, hoppas det räcker. Ska snart sova ska bara skicka klart lite bilder till Sarah min mammut. Sen ska jag fixa lite grejer till imorn. Men hörs imorn iaf. Godnatt och sov sött :)



(Haha hittar massa gamla bilder fan. Sarah jag och Julia sommar 07)

Bilder från idag, älsklingar

Bebisar va jag älskar er. Runa (som knappt syns) Louise, jag och Sarah <3

(?)


Runa - Ser ut som hon dansar rysk folkdans eller nått, men hon visar skills på att stå på tårna. Skit coo00lt!


Tjocksmockar på donken, älsklingar!


Musik, enjoy!

Kat DeLuna Feat. Lil Wayne - Unstoppable


Ciara - I don't remember


Cassie - Summer charm

Behöver dig


Saknar pappa som fan just nu. Jag vet att han skulle ha suttit här och hjälpt mig med det här och varit som ett facit. Kommer ihåg när han ville lära mig allt om krigen och allt när jag va mindre. Han tyckte sånt här va jätte intressant och jag tyckte det va intressant att lyssna på va han berättade. Och han sa alltid att han skulle lära mig mera om det här när jag blir lite äldre då jag förstår lite mera. Och nu när jag behöver dig som mest och jag har vuxit till mig så finns du inte här.. Jag vet att du skulle satt mig ner varje dag efter skolan och tjatat att jag skulle plugga och sen skulle du säga att såklart ska jag satsta på ett mvg! Vill bara ha dig här, för jag vet vilken stor hjälp och stöd du skulle vara. Behöver dig.. Fandå va orättvist det kan vara ibland.. Saknar dig som fan pappa!

Måndag 17.14

Hallo töntar :) Funderar lite på varför ni läser min blogg? Asså, du som läser det här just nu måste ju ha en anledning till varför du fortsätter läsa liksom? Är det roligt att veta vad jag har gjort idag eller nått? Jag själv skulle tycka det va sjukt ointressant. Men ni kanske tycker det är fun, vad vet jag? Jag skriver mest för jag tycker det är skönt att skriva av sig. Men ni kan ju skriva en komentar vad som är bra eller dåligt med det jag skriver. Alltid kul att veta liksom.

I allafall, nu om du har fortsatt läsa så ska du få veta vad jag gjort idag :) Det är måndag, och då äre skola. Så jag va i skolan. Hände som vanligt inte så mycket. Satt i caféterian på morgonen med Karin och åt frukost och hade sen matte lektion där jag satt och lyssna på musik och plugga svenska. Fick iaf klart en grej i svenskan, kanske fel tillfälle men orkar inte matte bara. Blir på skit dåligt humör. Sen hade jag musik efter lunch. Sen sluta vi 2 (: Åkte sen med Runa, Louise, Sarah och Sofia till gullmars. Sen åkte vi till mcdonald's i skanstull och sen hem. Dom hoppa av i gullmars så jag fick åka själv. Så satt det en fullis och snacka om att katoliker knullar 4åringar i röven, muslimer tar tjejer på fittan och kristna är pedofiler. Haha jävligt svårt att hålla mig för garv (a)

Men nu är jag iaf hemma, ska sätta mig och plugga. Vi har grupp redovisning imorn om 1a vv, mellankrigstiden, ryska revolutionen och 2a vv och våran grupp har knappt börjat.. Så ska skriva ner lite om 1a vv. Så får vi se hur det går imorn. Karin ska också göra lite. (: Men hoppas det går bra. Skriver lite senare. Puss!

Sweet dreams

Ska sova nu, eller ska titta på ett avsnitt av gossip girl bara :)

Imorn ska jag och sis kanske åka till farsta. Hon ska titta på en klänning som hon ska ha när hennes kompis fyller 18 och jag ska köpa lite underkläder tror jag. Jag hoppas jag får mitt nya kort nästa vecka. Då jävlar ska jag köpa nya kläder. Vart utan pengar så jävla länge så när jag får mitt kort med sparade pengar, då jävlar ska dom spenderas (a) Sen måste jag nog plugga lite grann. Men får se om jag hinner/orkar. Men skriver imorn när jag vaknat. Puss sötnosar

Bjuder på en gammal bild (2007) på mig som brunett.
Tycker nästan det är finare när det är brunt? Eller?


Haha hitta den här fula bilden också! ojojoj, vad jag såg ut. Men titta på håret, lockigt och grejer. Så man ser att det va gaaanska länge sen. Hahah, va fult.. bjuder på den med -.-

Hemmakväll

Blev hemmakväll för min del. Sitter vid datan nu och har jävligt tråkigt.. Om jag inte bodde åt helvette så skulle jag åkt och träffat Sarah och Julia. Men det tar sån tid och jag gör alltid så lyckas missa mina bussar. Så de piss. Men tänkte hämta lite chips och sätta mig och kolla på Gossip girl (: Men skriver lite senare kanske. Puss på rumpan

Bild från igår, kanske inte ser så mycket, men det är lilla Elsa som ska gå över ett stängsel och "fastnar". Hahaha, nutte då. Älskar dig gumman! 

Igen kommer en förklaring

Lägger in förklaringen hur man lägger in låtar utan video igen för det är nåra fler som frågat hur jag gör. Fråga något mer om ni undrar nått eller om det är svårt att förstå. Puss!

Header

Juste! Vad tycker ni om min nya header? Bättre än förra, eller?

Lördag

Tjo sötnosar :) Har inte skrivit på ett tag för har inte pallat + att det inte har hänt så mycket så. Igår var det fredag. Hände inte så mycket. Hade roligt som vanligt i skolan, satt och garva åt allting och gjorde ingenting. Eller jo fan, jag redovisade ju min engelska. Tycker att det gick bra men va inte så förbered så satt mest och stamma på svengelska (a) Men tror det blir ett vg iaf. Sen efter skolan följde jag och Elsa hem till nåra killar från skolan och körde lite singstar med dom. Haha så sköna (; Vi va sen tvungna att åka för Elsa skulle sälja lite tulpaner för hennes lag. Så jag åkte hem. Sen mötte jag henne igen senare på kvällen och nåra till. Så va vi ute. Hade skit roligt. Orkar inte berätta allt. Sen gick jag och Elsa hem till Elsa och sen somna vi till dh. Juuuste, på vägen hem till Elsa så va vi lite roliga och skulle gömma oss bakom ett träd (haha vet absolut inte varför? (a) ). Sen råkar jag göra så hon slår huvet i trädet så ger hon igen så nu har jag en bula vid mitt ögonbryn. Haha, gör ont som fan (; Aja får skylla mig själv... (a)

Och nu är jag hemma. Jag har precis kollat på sötaste filmen men mamma och Erika. "Pay it forward", har sett den flera gånger förut och jag gråter lika mycket varje gång. Såå söt och sorglig. Rekomenderar :) Ikväll vet jag inte vad som händer. Antingen kommer jag gå ut eller så blire hemma kväll. Men skriver lite senare. Pusspuss darlings!

Godnattpuss

Godnatt! Orkar inte skriva en mil långt inlägg så hörs imorn istället. Puss!

Rubriken har inget namn

Hallu bebisar (: Fick inte så mycket gjort idag, eller är nästan klar med allt, matte engelska och svenska. Tror jag blir klar med matten och svenskan den här veckan och engelskan ska jag redovisa op fredag.. :( Hatar redovisa.. Men ska väl gå bra.

Men nu ska jag ta på mig lite mindre luffiga kläder och så ska jag åka iväg. Vart jag ska behöver jag inte säga. Men kommer hem på kvällen nån gång så skriver jag då (: Aight? Haha, driver.. Men pusspuss honeys.


Musik - Lady Gaga

Lady Gaga - Fashion (en av soundtracken i den nya filmen "Confessions of a shopaholic"
 

Lady Gaga - Wonderworld
 

Lady Gaga ft. Kalenna - Kaboom

Candy kisses


"Egoisst? Javisst!"

"It's the climb"

Miley Cyrus - The climb. Haha kanske skit töntigt, men läs texten. Lätt att känna igen sig..


I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna want to make it move
Always going to be an up-hill battle,
Sometimes I'm gonna have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing,
The chances I'm taking
Sometimes they knock me down but
No I'm not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I'm going to remember most yeah
Just got to keep going
And I,
I got to be strong
Just keep pushing on,

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna want to make it move
Always going to be an up-hill battle,
Sometimes I'm gonna have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Keep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It's all about
It's all about
The climb
Keep the faith
Keep your faith

Godmorgon ..

Jag bestämde mig för att jag stannar hemma idag. Så ska ringa mamma snart och säga att hon ska mejla min lärare och sjukanmäla mig (a). Men ska faktiskt plugga och tror att jag får mera gjort hemma än i skolan. Så börjar nu så har jag det gjort sen. Skriver lite senare, have a nice day puss!

Tisdag & ?

Hej hjärtegulls :) Mitt internet sluta funka igår så det blev inte så mycket igår. Men eftersom datan inte funka så passa jag på att städa mitt rum. Orkade inte med alla kläder som va i vägen och allt skit överallt. Så hade på lite gammal snook musik och städa mitt rum jätte fint. Haha intressant. Men jag är nöjd (a)

Sen idag va det kurs i skolan. Andra världskriget men vi hade bild halva dan så fick inte alls mycket gjort. Fick springa upp och ner till kopiatorn för det blev massa fel med bilden hela tiden. Så träna min kondition iaf, de ju kul 8) Sen hade vi 1 timmes lång föreläsning.. stackars min rumpa, haha.. Och efter skolan såg vi film om kursen och sen hämta jag Jeppe. Har inte gjort ett piss sen jag kom hem. Eller jo! eller.. asså jag hämta posten och jag har fått mina boxar från cdon! Gossip Girl säsong 1 och Dh säsong 3. Faan va glad jag är (: Beställde det i söndags liksom, gick skit snabbt att få det. Så nu har jag lite att kolla på. Annars har jag bara pluggat lite engelska och såklart kollat på Dh som hade säsongs premiär idag (: Åhh de va skit bra! Fast jag missa ganska mycket från senaste avsnitt så jag fatta inte så jätte mycket men jag kommer ikapp. Nu ska jag göra klart mitt schema till engelskan sen ska jag titta på avsnitt av dh. Så pusspuss och godnatt !


Love love love..

Måndag. 2 mars

Tjo alla glada barn (8 What's up ? Haha driiiiver. Idag har det inte hänt ett skit. Har varit lugnt i skolan och har bara haft ett matte pass/sov stund :) Det är fan som att ta ett sömnpiller när man sitter och lyssnar på Louise(läraren/fågeln). Fifan.. Sen åkte jag tidigare från skolan för jag skulle till tandläkarn. Sen efter tandälkarn mötte jag Louise och Sarah men Louise skulle träffa nån annan så jag och Sarah va i stan och gjorde ingenting. Nu är jag hemma och tänkte plugga lite men får se hur det blir. Skriver lite senare, puss!

Dagens humör: Happyface :)
Dagens borde:  Plugga och städa mitt rum
Dagens frisyr:  Uppsatt i knut
Dagens klädsel: Jeans, vitt linne o blå tjocktröja
Dagens planer:  Äta godis och kanske plugga
Dagens längtan: Äta maaat
Dagens beroende: Godis
Dagens materiella vill ha: En mp3 som båda lurar funkar i o med nya låtar 
Dagens roligaste SMS: En rosa gubbe av Sarah (;
Dagens tråkigaste: Kallt väder..
Dagens person: Sarah och Elsa <3(:
Dagens låt: Adele - Hometown Glory [Axwell Club Mix]

Puggar vidare

Tja :) Har fått lite grejer gjort men inte alls mycket. Kanal 5's fel som visar bra så bra program så man fastnar.. Fan då. Men jag ska plugga nu för Erika behöver internet och jag har stängt av tvn så borde komma lite framåt.

Imorn är det skola igen då. Men om 5 veckor är det lov igen! Haha längtar redan. Men ska plugga dom här veckorna så jag kommer ikapp. Orkar inte att man känner sig stressad när man märker att det bara är nåra få veckor kvar till sommarlov. Har hänt förut så.. Men ska fortsätta plugga nu, kanske skriver lite senare. Puss









Hjärnsläpp

Tju, jag åkte aldrig och mötte Sarah och Julia.. Mamma tyckte det va onödigt, vi skulle kolla löshår men hon sa att allt stänger ju typ 5. Så hon ville att jag skulle stanna hemma och plugga ist. Då kan hon hjälpa mig också.. Känner mig skit taskig. Men kanske går ut efter jag pluggat lite. Så ska fortsätta med lite matte.. Favorit ämnet -.-' Hjärnsläpp redan nu innan jag börjat med skiten. Wooohoo.. Skriver snart, puss


Elsa och Jag :) Love u gmn

Söndag. 1 mars

Tjoooo (: Är på skit bra humör idag. Mamma har hjälpt mig med plugg och har fått saker gjort. Känns skit bra. Nu snart måste jag åka för jag ska möta Sarah och Julia. Så hinner inte skriva så mycket. Måste skynda mig nu så skriver när jag kommit hem. Pusspuss

RSS 2.0