Hårförlängning

Vantrivs i mitt korta hår.. Jag har funderat på hårförlänging men alla är emot det och tycker det är fint som jag har och blablabla. Men tror jag ska köpa det iaf. Då använder jag bara d till sommaren så dt hunnit växa lite. För vill inte ha förlängning på sommaren. Och jag ska sköta om det så det inte blir sönderslitet. Mamma och Erika vägrar låta mig köpa det men bara jag har pengar kommer jag köpa det. Har bestämt mig. Får se när det blir bara. Men så snart som möjligt. Men ska fortsätta titta på dh. Tror inte jag skriver mera för ikväll. Så puss och godnatt :)


Ett exempel på hur långt jag vill ha. Här har jag långt hår, det var lite efter sommaren. Miss..

Världens sämsta program

Japp, jag har tittat på melodifestivalen.. Men godiset va ju där och tänkte va lite social mot familjen. Och i min familj lyssnar vi inte på bidragen har jag märkt. Vi sitter och pratar sönder om vad dom har på sig, hur dom ser ut eller nått helt annat. Haha, jävla debatt d blir.. Jag fick fan damp. Men orkade inte kolla mera för det är världens sämsta program :) Så nu ska jag titta på dh och äta chips. Tjocksmock på g. Skriver snart när min mage är lika stor som Göran Perssons, puss!


Just nu


Såhär ser jag ut just nu. Myyysigaste tröjan som finns! Haha vilket happyface jag fick till va?

Sötis

Tja sötnosar (: Har precis kommit hem från Elsa. Har ont i huvet och känner bara för vara hemma hela kvällen men får se. Men tror d blir hemmakväll. Men vägrar sitta och titta på melodifestivalen.. Haha aaaaldrig.

Igår så träffa jag Elsa Hanna och Sarah (och Louise en snabbis). Vi åkte till tallis och mötte dom vi skulle vara med. Hela kvällen blev misslyckad typ. Eller det va roligt men inget blev som d skulle. Orkar inte berätta vad som hände. Men d va jävligt roligt. Haha så synd. (: Jag drack ingenting men det va roligt ändå. Man behöver inte alkohol för att ha kul. Sen gick jag och Elsa hem till Elsa och åt sen somna vi till en film.

Sen idag har vi inte gjort nånting. Vi har lagat choklad pannkakor. Det va skiiit gott :) Kan lägga in bilder sen, dom blev inte fina, eller hur Elsa ;) Jäjä, sen har vi tagit lite bilder och tjillat gaalet. :)
Nu ska jag gå ner och ta mina migrän tabletter och lägga mig och kolla på dh. Skriver lite senare. Lägger in lite bilder sen också, kan inte göra det nu för sitter vid sis data så gör det sen :) Puss


CPPPPP

Tjo. Det blev skit bra men cp kort! .. Ååååh, hon sa att hon inte skulle klippa på längden, hon gjorde inte det heller men det blev så iaf.. Faaaaan va piss jag är. Får väl skaffa hårförlängning. Fyfan fa irriterande.


MITT HÅR ÄR CP KOOOOOOOOOOOOOORT, faaaaan va fult..

Ska iaf träffa Elsa och Sarah snart sen ska vi träffa lite folk. Blir nog chill krök och vattenpipa. Skit mysigt. Men vi kommer vara ute så det kommer bli piss kallt. Om jag inte hade en cp hund så skulle vi kunna vara här för mamma och robban är på bio och sen kommer dom säkert gå ut efter och Erika ska till en kompis. Så hade vart perfekt att vara hos mig men Diesel är ett litet pucko som inte fattar när han inte ska skälla och attackera. Dum i huvet.. Vi ska göra oss av med han. Han bara förstör.. Aja, skriver sen när jag kommer hem. Puss


Musik - Natasha Bedingfield

Om jag fick välja vilken "sångröst" jag ville som jag kunde få skulle jag välja hennes.
 
Avgudar :) Enjoy !

Klippning på g

 Hellu happyfaces (: Jag vakna i tid, eller vid 11 eller va den va. Men jävligt bra för jag somnade inte förens halv 6 igår... Men nu ska Erika klippa mig har vi bestämt. Har hört nu i flera månader att mitt hår är skit fult av henne och jag tycker det själv så hon får fan fixa till det nu. Men hon får inte klippa nått på längden, det är kort som det är.. Vill spara till långt så dödar henne om hon tar minsta millimeter på längden. Men jag ska duscha och sen klipper hon mig. Sen får jag se vad som händer lite senare idag. Men skriver snart, puss!

Kdsjbdksjmflskfm

Tja älsklingar :) Har inte gjort nånting på hela dagen. Kollat på Dh typ hela dagen. Varit skit skönt, har vart ensam hemma hela dagen också. Älskar att vara hemma själv, bara slippa alla muppar som bor här som jag är så jävla trött på. Aja, det går över snart hoppas jag.

Imorn är det fredag och jag har ingen anning om vad jag ska göra. Men måste göra nånting iaf, orkar fan inte vara hemma som jag va idag. A big NO. Måste köpa lite nya kläder så ska försöka smöra till mig lite pengar av mamma. Men får se hur det blir. Måste iaf köpa lite nytt. Det blir kanske i helgen eller nått. Erika har lovat att hon ska klippa mig också innan skolan men som det ser ut nu mellan oss vet jag inte. Vi bråkade igår och vi har inte pratat nått idag. Men det går väl också över får jag hoppas. Men ska sova nu. Pallar inte va vaken längre. Såå puss och goodnight.
Daddy Yankee Ft. Jowell & Randy - Bailando Fue

Skön låt som får mig tänka på sommaren som jag längtar till som fan.. Anyway, enjoy!

Gullig rubrik

Hejsan.. Är skit irriterad för jag vakna typ för en halvtimme sen! Sovit bort hela dagen ju.. Aja ska fixa "lunch" snart för är skit hungrig. Har uppdaterat ganska dåligt så kan berätta lite vad som hänt.

I tisdags va jag med Sarah, Elsa och Julia. Sen träffade vi nåra och satt och rökte vattenpipa i tallis. Det va chill. Fast det va sjukt kallt och vi frös som fan. Sen åkte Elsa och Sarah hem till mig och sov här. Haha vi fick alla plats i min säng, helt otroligt.. (:

Och igår så vaknade vi typ vid 11 eller nått. Va sega hela morgonen sen åkte vi från mig typ vid 4 eller nått. Sarah åkte hem och jag följde med Elsa hem. Vi lagade köttbullar och mackaroner och sen plugga Elsa lite och jag kollade på Desperate Houswives. Vi skulle träffa dom vi träffa i tisdags och röka igen men det va kallt ("och vi va tvungen att fixa en grej med Diesel"). Istället gick hem till Elsa och hämta pengar sen gick vi till konsum och köpte massa godis och sen gick vi hem till henne igen och kolla på 24 :) Sen åkte jag hem. Kolla på nåra avsnitt av DH, (jag fick låna säsongen av Elsa) och sen somna jag.

Idag vet jag inte vad som händer, men nu ska jag gå och laga pasta carbonara :) Puss

Ut

Tjjo (: Ska ut nu med Elsa och nåra till. Kan skriva lite mer om igår och ikväll lite senare när jag kommer hem.  Puss

Godmorgon!

Jag är på jätte bra humör idag. Vaknade med att jag hade Diesels fina rumpa i mitt ansikte men jag vakna i tid iaf. Nu ska jag gå och duscha och sen fixa mig så ska jag träffa Elsa och Sarah tror jag :)

Btw, jag och Runa ska åka på kollo i sommar tror jag. Har inte pratat med mamma än men jag tror det ska funka. Men jag kan skriva lite mer om den sen när jag vet mera. Pusspuss

Sov sött


Ska sova nu, men skriver när jag vaknat imorn. Och ska försöka vakna i tid för pallar inte sova bort hela dagen. Godnatt pussgurkor

Musik


J-son, en rappare från Göteborg. Sjukt bra musik, enjoy !

Bejbi


Haha fan va jag hittar bilder - Jag och Sarah på Zakynthos, saknar..

Ganska cool va ?


Hitta den på sis data från när vi va på model house. Tycker den är ganska cool, (a)
Kan lägga upp fler bilder därifrån sen kanske.

Sämst

Finns inte mycket att skriva. Är på dåligt humör, har ingen anledning direkt men det känns bara piss med allt. Skulle träffat Julia, Sarah och Karin men så blev det inte. Jag missa bussen och som sagt va jag på piss humör. Men imorn ska jag träffa dom tror jag. Måste gå och äta nått nu, har bara ätit frukost idag så de väl bäst. Skriver snart kanske, puss

Funkar igen

MOBILEN FUNKAR IGEN! Taack guud, trodde det skulle bli samma sak som förut att mitt sim skulle va avstängd i veckor.. Fan va najs. Men nån som har tips på bra filmer? Jag har inte tittat på nån film på jäääätte länge så skulle va kul att titta på film nu. Haha, ironi där. Men venne vad jag ska göra nu? Gå ut och leka med diesel i snön och mula mig själv så jag vaknar? Nånting måste jag göra iaf för orkar inte sitta och göra ingenting. Aja, puss

Söndag

Tjo brä :) Har inte gjort ett skti idag förutom att kolla på filmer. Wildchild, House bunny, Bedtime stories och sen avsnitt av desperata hemmafruar :) Alla filmer va skit bra, så rekomenderar verkligen :) Det har varit skit skönt att tänka på skolan och bara tare lugnt. Och igår dåra så träffa jag Sarah och Julia. Kom hem vid halv 12 eller va den va? Så somna jag kanske vid 2 eller nått.
Bilder från igår ;) (In action när Julia ramlar, hahah)



Btw, mitt sim-kort på mobilen är upp fakkkat så kan inte se sms eller skicka sms eller ringa eller nått. Så de piss, men tror att det bara är tillfälligt så det börjar väl funka snart hoppas jag. Jag ska snart titta på en till film med sis. Vi såg precis klart Yes man. Den är mycket roligare första gången man ser den tycker jag. Så de synd. Men ska gå och hämta lite ananas nu, skriver senare puss.

Sarah och Julia

Hellu bebisar, :) Ska snart åka och träffa Sarah och Julia. Jag orkar bara inte vara hemma. Så jävla trött på mamma och Robban så det finns inte. Såå åker och träffar älsklingarna. Alltid lika kul :) Får se när jag kommer hem, men kanske inte orkar vara ute länge men vet inte om jag pallar komma hem heller.
Men puss sötnosar

(Gamla bilder)


Vad händer ikväll?

Vet inte vad jag ska göra ikväll.. ? Kanske blir hemmakväll, för min moster med familj kommer hit och ska äta och titta på melodifestivalen. Men får se om jag orkar sitta hemma. Men om jag inte kommer på nått så har jag ju ladat ner masssa filmer som jag inte sett på än. För tänker inte titta på melodifestivalen iaf. Får se vad som händer. Skriver senare, pusspuss

Finaste vädret imorse när vi åkte hem

21 Feb. Lördag

Hallo sötnosar :) Jag sitter nu i soffan med Jeppe och kollar på Råttatollie. Haha skoj, verkligen (; Igår i skolan va det kurs och no-lab. Sen vare bara tjill hela dagen med Louise och Karin. Sen efter skolan så hämta jag Jeppe och åkte hem. Sen på kvällen så fira vi mamma, vi gick ut och åt på Kopanjang (eller hur dt stavas). Det va jätte mysigt och kul att träffa alla. Vi åkte sen hem till Frida min kusin och så sov vi där. Och idag vakna jag typ vid halv 10. Jag ville åka hem så jag tog med mig Jeppe hem så stanna vi i farsta och åt på donken. Haha tjocksmockar vi är, men det va mammas pengar så det spela ingen roll :) Och nu sitter vi här. Och idag fyller Jenny år, grattis sötnos! :) (http://dinjenny.blogg.se) Säg grattis. Men ska titta på film nu och Jeppe vill spela spel på miin data. Skriver senare, puss.



Louise och Karin i skolan, haha mina sötnosar :) (Louise's blogg och Karin's blogg)


Klart - 23.42

Nu små apor har jag pluggat klart, (två timmar senare). Känner hur mina ögon kommer slockna när som helst men kan inte inte sova nu. Måste kolla kläder till imorn för jag orkar inte stressa skiten ur mig imorn. Så ska gå och ta bort sminket och ta fram kläder, sen ska jag sova :) Jag har laddat ner lite nya filmer också, Bedtimes Stories, House bunny, Wild child och Max Payne. Men har inte tittat på någon än. Men har nått att göra i helgen om det blir tråk iaf. Men hörs kanske imorn. Puss och godnatt bejbis.

Ganska mycket - 21.42

Haha venne va det va för ryck jag fick förra inlägget. När jag sa till mamma att jag ville ha piggelin nu nu nu, trodde hon att jag va gravid -.-' Haha, men fick dricka liter med persika saft med sugrör ist. Det gick lika bra (: Nu har jag satt mig och pluggat. Börja nu, så har lite att göra. Men det fixar sig (:

Jag funderar på att radera alla låtar jag har nu på min mp3 (för jag hatar min musik på den) och lägga in massa, riktigt gamla låtar på den istället. Jag sitter och lyssnar på den gamla musiken nu och det är mycket bättre än det jag har. Så tror jag ska göra det innan jag går och lägger mig.

Imorn, så fyller mami 41. Jag har inte köpt nått men ska upp tidigt och göra en jättefin frukost till henne istället och så får jag köpa nått efter skolan eller nått. Sen senare på kvällen ska vi och släkten äta på Kopanjang på söder. Och vi är nåra styckna, tror vi blir 19 pers eller nått så vi får ett eget rum där och grejer så det blir väl mysigt. Men ska fortsätta plugga nu.
Vill bara säga att jag älskar min bästavän, Sarah Bäck så jävla mycket. En vän som dig är svårt att hitta och våra stunder tillsammans är svåra att slå. Jag mår bäst när jag har dig vid min sida. Att få dig att skratta är fan lycka. Ditt skratt är det skönaste jag hört. Vi har bråkat mycket och har ibland känt att bara ge upp skiten men vi har alltid löst det och det visar hur stark våran vänskap är. Ingen eller inget ska nånsin komma imellan oss. Du betyder för mig och jag klarar mig inte utan dig. Puss på dig. (Läs också hennes bogg här)

Vill ha nu :

Måste ha piggelin glass nu. Vet inte vart jag ska få det ifrån men jag måste ha det nuuu! ..


Torsdag

Heeelloo (: Jag sitter nu under mitt täcke och tittar på top model. Måste egentligen plugga men, smarta Sofia glömmer alla block och papper i skåpet. Jag hade tänkt att göra klart svenskan så jag kan lämna in det imorn. Ska skriva rent och så men det är ju inte så lätt när jag inte har skiten. Så får skriva om allting nu. Därför sitter jag och sjukter upp det.. Dålig vana jag har. I skolan idag hade jag english och idrott. På idrotten hade vi gymnastik, kullebyttor och grejer.. Fyfan va man blev snurrig. Sen när jag och Della kom tillbaka till skolan hade vi redan slutat , ofta det tar typ en halvtimme tillbaka skolan (?) Men de va najs. Åkte hem och nu sitter jag här :) När jag kom hem börja jag och sis börja bråka om brödet. Hon tyckte att man skulle lägga in rostbrödet i frysen för då håller det längre och skit. Och så sa jag att det kommer ändå liksom ändå bli uppäten idag så det spelar ingen roll men då blev hon skit sur och börja tjaffsa o grejer. Haha ganska roligt. Men vem fan lägger en halvuppäten rostbröd limpa i frysen? Aja vem fan bryr sig.. Nu ska jag iallafall plugga. I really have to. Puss

Töntig rubrik

Sådär bebisar. Nu är jag varm, haha fick ta på mig två tjocktröjor så fryser inte så mycket längre. Ointressan jag vet.. Imorn i skolan är det idrott och engelska. Fyfan va jag hatar torsdagar, jag känner inte en människa på min idrott förutom Della, men vet inte om hon ska va med. Men jag måste iaf vara med om jag ska ha mitt vg så får väl leva med att vara ett mobbat offer.. Haha fyfan. Men ska iaf försöka plugga som fan för måste bli klar med svenskan. Jäjä, tänkte faktiskt sätta mig och glo på tv nu och låta datan vila lite. Men hörs imorn, puss sötnosar. <3


Den här låten har jag lyssnat på hela dagen, lovelovelove.
Haha Karin fick höra min vackra röst sjunga den också (a) din stackare.. Anyway, enjoy!

Haha, skoja bara..

..jag orkar fan inte plugga nu, klockan är liksom över 9 och min hjärna har somnat för längesen. (a) Hade tänkt att jag ska gå och göra varm oboy, fast the big problem är att jag inte har nån oboy (!) Fan, kommer behöva ta kakao så det smakar skit. Men vad gör man inte för en sockerkick och jag fryser som fan så måste värma mig på nått sätt.

Men fortfarande så fyller min kära mamma år på fredag och jag vet absolut inte vad jag ska köpa ? Panik nu asså.. Ge mig nått tips snälla ..? Aja, skriver snart. Ska gå och göra varm kakao -.- ..

Hemma

Hemma nu :) Ska försöka plugga lite engelska och svenska nu. Skriver senare´, puss

Vet inte vad

Hejsan :) Onsdag dåra. I skolan har det varit skit lugnt. Hade bara ett svenska pass så har bara suttit och pluggat och tjillat gaalet. Jag kom hem från skolan typ nu. Har haft ph så fick stanna en timme extra. Ska åka och möta sis snart. Eller typ nu. Så hinner inte skriva så mycket. Men skriver när jag kommer hem. Puss


Goodnight

Har precis fönat och plattat klart mitt hår, så nu slipper jag göra det på morronen. Vet att det sliter som fan på håret med försöker göra det så sällan som möjligt. Får hela tiden klagomål av sis att jag sliter på mitt hår och att det blir fult och massa. Kan vara jobbigt att hon pluggar frisör men positiva är ju att jag får gratis klippning när jag vill. Men jaja. Det är iaf sportlov nästa vecka och jag har inget planerat.. Jag vill hitta på något roligt, inte bara vara hemma och ha tråk. Nån som vet nått kul man kan hitta på? Jag ska försöka övertala mamma att vi kan åka på en kryssning så kan jag köpa lite parfymer och sånt. Men får se hur det blir med den saken. Nu ska jag iallafall sova. Puss och godnatt sötnosar.

 
Är inte mina pusspuss kalsonger riktigt fina ? *blinkblink* (a)

Rubrik

Så, lagt in lite musik. Tycker det är roligt att leta runt efter nya låtar på youtube och sen dela med mig av det jag hittar (: Har sett på den nya serien "The mentalist" och tror att jag ska börja följa den för tycker den va bra. Haha intressant 8) Men nu ska jag gå och duscha för känner mig inte fräsch efter solningen. Skriver snart, puss


Music baby


ENJOY :)

Nöff

Ny musik jag hittat på youtube kommer i nästa inlägg.
Haha, om ni undrar 8)

Distraherat

Hemma nu. Det gick bra på vårdcentralen, hon fråga bara lite om jag har haft migrän på länge och hur ofta jag har och skit. Sen åkte jag och sola och tycker väl att jag blev ganska brun, men som vanligt röd i ansiktet.. (a) Fyfan va jag vill utomlands, bara ligga och sola och sen när det blir för varmt så äre bara att hoppa i poolen. Vilken dröm. Men tror inte vi kommer åka förens nångång i sommar. Men får sola fejk sålänge.
Nu hade jag tänkt plugga lite, men vet nästan att jag inte kommer få så mycket gjort. Jag blir distraherad av så mycket annat hela tiden. Tror fan att jag har konsentrations svårigheter.. Det går inte framåt iaf. Jaja, ska "plugga" nu. Puss


Skön låt, Keri Hilson ft. Ne-yo - Ready to fall, enjoy (:

Tisdag

Tjena snebena (: Sitter och tittar på tv och har precis ätit nudlar. Ska till vårdcentralen om 20 minuter så skriver lite snabbt så jag hinner med bussen. Idag vaknade jag skit sur och hade försovit mig och det blev inte bättre när jag inte hitta nått att ha på mig, så jag kom en kvart försent så fick sitta nere i cafeterian och vänta. Sen hade jag föreläsning och sen har det inte hänt mycke mer. Blev skit glad och skratta åt typ allting sen i slutet av dagen med Karin och Elsa. Haha lyckopiller. Sen sluta vi 2 och kolla på film en halvtimme efter skolan men va tvungen att gå för skulle hämta Jeppe och ta med han till läkaren. Nu är jag hemma och ska snart själv till läkarn.. Ska sola i farsta sen efter hade jag tänkt. Men skriver lite senare när jag kommit hem (: Puss älsklingar


Ganska roligt

Nämen tja :) Sitter och kollar på Raw comedy club på 5an. Ganska roligt. Haha svårt att plugga samtidigt, men är ganska trött på plugg nu för har pluggat ett tag nu. Fick lite gjort iaf (: Men måste plugga mer imorn. Sen imorn ska jag också följa med lill Jeppe till läkaren, och sen ska jag själv till läkaren efter för min migrän typ. Fast har inte haft ont på länge men det kommer liksom i perioder.. Men måste iaf träffa Ullabella eller vafan hon heter ? Kuuul..
Sen fyller mamma år på fredag också och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till henne ? Hon säger ju inte vad hon vill ha heller "jag behöver ingenting".. Så jävla jobbigt. Och jag kan inte använda mitt kort så vart ska jag få pengar ifrån ? Kan ju inte fråga mamma om pengar till hennes present ? (; Aja det löser sig väl.. Men ska sova nu tror jag, är skit trött. Här är en video som Elsa spela upp i lördags hemma hos Sarah(helt sjuk i huvet fan), haha våran humor på hög nivå. Fyfan va vi garva..


Hahaha, min blivande man :)

Måndag - 17.14

Hellu darlings :) Sitter nu i soffan och pluggar lite engelska. Både sis och jag sitter med varsinn laptop och pluggar och sitter och lyssnar på gammal musik. Ganska tjill. Men ska nu kanske åka och möta Elvira i farsta en snabbis för hon skulle köpa lite grejer och behövde sällskap. Så åker dit en snabbis sen får jag fortsätta plugga. Idag vare som vanligt skola och hade musik prov, och tycker väl att det gick bra. Tror jag får vg iaf. Sen hade jag tråkig matte men har hamnat i fel matte grupp typ så jag hade med sånna som ligger högre än mig (?) Aja jag hängde med. På lunchen gick jag Elsa och Sarah hem till Elsa och åt maaat. Haha fettos.. Och efter skolan så tog jag sällskap med Karin och Sarah. Och nu har jag bara suttit och pluggat. Men skriver lite senare för ska åka nu snart. Pusspuss lovers


Intresseklubben antecknar

Nu har jag bytt header, fast är inte riktigt nöjd så kommer säkert byta snart igen. Eller va tycks ? Jag sitter iaf nu och pluggar lite musik, eller jag sitter och lyssnar på country, blues och jazz på youtube för det är det vi har prov på imorn. Man ska kunna dom olika särdragen i dom olika musik stilarna typ. Haha skit intressant verkligen .. Fast ska sova nu tror jag för orkar inte vara uppe längre. Ska bara titta efter kläder till imorn. Men godnatt sötnosar, hörs imorn <3

 
Såhär såg jag ut igår(lördags)

Blev väl ganska lyckat..

Hej sötnosar :) Jag har precis lagat mat med sis. Det är nu klart att Sofia Engström inte kan laga mat.. Jag brände allting och brände mig på stekpannan och plattan 300 gånger.. Menmen, gott blev dt iaf.

Igår då, det blev inte riktigt som vi tänkt. Blev sjukt mycket människor och för mycke dricka.. Vi hade kul i början och det va chill men det blev för mycket så synd att det sluta med att grannarna hotade med att ringa polisen. Så alla fick panik ut och det såg säkert kaos ut där. Stackars Sarahs mamma som fick städa upp allt. Jag och Sarah åkte hem till mig igår för grannarna öppnade inte porten för oss och Sarah hade glömt sina nycklar. Men vi åkte hem till mig iaf. Men jag tyckte det va roligt iaf, av det jag kommer ihåg dåra.. Förutom att det blev kaos och för mycke dricka för mig. Kan säga att Sarahs mamma och min mamma inte litar på oss så mycke längre. Så de piss.

Nu ska jag plugga lite, tror vi har musik prov imorn så måste göra bra ifrån mig. Skriver senare och kanske lägger in bilder från igår. Blev inte många men det är nått iaf :) Puss

Fekka brää


"Fest" hos Sarah nu. Kommer snart hit lite folk. Ha en trevlig kväll. Glad alla <3ans dag, puss älsklingar

Puss

Ska titta på film nu som jag laddat ner, "Picture this". Sen ska jag sova. Skriver imorn, godnattpuss!
Puss på dig!


onödig rubrik

Walla :) Jag är hemma nu. Snubben som skulle fixa skulle ha 100 kr extra bara för han fixa så "fuck you vi fixar av en annan". Jag och Elsa åkte hem till henne sen och lagade tacos sen skulle offret på träning så jag åkte hem. Och nu är jag hemma och har jävligt tråk men har nått att längta efter iaf, parteej imorn fan :D Men skriver lite mer senare. <33


bild1. Sarah och Elsa, söta som socker - bild2. Daniella sötnos - bild3. Haha dom fick inte komma in, (a)


Och såhär såg jag ut idag.

Fredag den 13de - at Sarah

Tjo bebisar :)
Är hemma hos Sarah nu med Elsa, Jenny och Della och krökar. Jag och Elsa ska sen åka och möta en kille som ska fixa till oss så vi har imorn. Men kanske måste åka hem imellan för sis behöver lite grejer. Venne vad som händer ikväll. Skriver lite senare. Puss


Godnatt darlings

Så, ny design. Inget speciellt men tycker det ser mycket bättre ut än innan. Men fick bli samma header som innan för orkade inte ny. Imorn så äre skola. Det är kursdag och det är en ny kurs som börjar så det ska bli skit tråkigt :) Fick inge plugg gjort idag heller. Allt går segt och det känns som det kommer samma skit igen från 7an då jag inte plugga nånting på flera veckor i rad.. Får fan skärpa mig nu. Nästa vecka då måste jag komma igång. Men ska sova nu faktiskt (ska bara flytta på min tjockis till hund som fiser och tar upp min stora säng) orkar inte somna sent och försova mig. Så puss på er sötnosar, sov gölligt så hörs vi imorn.

Min nya favorit låt

Hans musik är musik på riktigt. Det som har hänt med han kommer inte förstöra mitt sett att se/lyssna på hans låtar. Så här är en låt jag inte kan sluta lyssna på, men den är jätte kort :/ Men här e den iaf + lyrics för den är så fin, enjoy!

A Material girl,
In her own world,
Can't even see the things shes missing,
Body in the curve, a little girl, wanting to grow up and be a star
Take a look around
They aren't looking down
All these things have blurred your vision
Material things don't out run to nothing
But I know how you feel
It's hard to see who's real?
It takes time
Living in a world when you don't know who to trust
Next time
Slow it down there ain't no bill you have to rush
It will be fine
Takes time
Takes time to love

And now I'm a tell the truth, when it comes to you my lady
And it's a Miracle
You have found the conscience baby
I had a plan on leaving
You came and gave a reason
And now I know the reason why

But I know how you feel
It's hard to see who's real?
It takes time
Living in a world when you don't know who to trust
Next time
Slow it down there ain't no bill you have to rush
It will be fine
Takes time
Takes time to love

Fuck it

HATAR MIN DESIGN OCH HEADER..
Kommer hålla på att mixtra fram och tillbaka lite tills jag känner mig nöjd. Så det blir mycket ändringar nu (: Och jag har hittat min nya favorit låt med Chris Brown som jag lägger in senare också, puss så länge ;)

Gott med pannkakor

Roligt som vanligt att träffa Elvira :) Har saknat henne så det va kul. Nu ska jag gå ner och äta mammas goda pannkakor. Inte för jag är hungrig, (jag och Elvira åt oss tjocka på donken) men alltid gott med pannkakor (a) Skriver sen. Puss


Darins nya låt, ganska bra faktiskt. Enjoy :)

Bilder från kungsberget(bussen)

 
Louise, Runa, Elsa och Vincent
 
Louise, Sofia, Elsa och Runa
 
Glad Markus och Matilda

 Matilda

Jag - happyface
 
Runa och Elias

 Louise, haha fett synd
 
Elsaaaa
 
Elsa och Jag

Woho

Hejhej :) Vaknade 11 idag.. Tänkte vakna tidigt och sätta mig och plugga men somna om och har inte hunnit plugga än. Jag får plugga som fan ikväll ist. Nu ska jag snart åka och träffa Elvira. Vet inte va vi ska göra men vi hittar alltid på nått. Lägger in bilderna ikväll ist för jag hinner inte nu. Puss

Elvira och jag (gamla bilder)

Jag orkar inte .. (:

JAG GER UPP DEN HÄR SKITEN.. Har fan försökt med att få in bilder i en timme nu men internet är så jävla segt så det fuckar upp hela tiden ! Jag lägger in dom imorn ist för nu orkar jag inte. Ska ladda ner någon film och titta på den sen ska jag sova. Men skriver när jag vaknar imorn, puss älsklingar.
 

Sofia är co0l

Haha, kom inte på en finare rubrik (a) Men känner mig grymt cool just nu 8) Nä men jag är på bra humör och allt känns på topp. Jag kom hem för nåra timmar sen och har precis ätit lite. Vart jag har varit spelar ingen roll. Men det har iaf inte blivit nått plugg för mig idag, men har inte hunnit. Får ta allt imorn. Men ska inte skriva ett långt inlägg, har ändå inget vettigt att skriva. Bara skönt att skriva av sig. Men har iaf lagt in massa bilder från min mobil till datan så tänkte lägga in lite. Dom kommer i nästa inlägg. Men imorn ska jag upp tidigt och plugga skiten av mig och sen när Elvira slutar åker jag och träffar henne. Juste, jag hade tänkt att byta header nu när jag har lite nyare bilder. Så fixar snart ny header. Skriver och lägger in bilder i nästa inlägg, pusspuss darlings.

Tisdag och onsdag

Tjo sötnosar. Igår orkade jag inte skriva, va skit trött efter kungsberget så det blev inget. Men det va jätte roligt, men fick vänta 1 och en halvtimme på att få uthyrningen. Så efter att stått och köat och frusit sönder fötterna så va det ingen idé att åka innan lunch. Men efter lunch började jag åka. Va grymt roligt, jag hoppa till och med. Modigt för att vara mig (: Sen klockan 4 åkte vi hem och kom vi tillbaka typ vid 7. Jag lägger in bilder därifrån lite senare ikväll kanske. Idag har det inte hänt ett piss. Från samlingen ända till lunch satt jag bänkad i svenska workshop. Fick inget gjort typ, skrev ett halvt papper. Och mitt svenska steg ska vara klar den här veckan så får plugga lite hemma. Vi har studiedag imorn så kan passa på lite då. Och så ska jag träffa Elvira imorn också :) Skit längesen jag träffa henne så ska bli roligt. Men nu ska jag snart åka och möta sis. Jag skriver lite senare och lägger in bilder när jag kommit hem. Puss
Hahaha juste, roooligaste idag! Vincent - "Bernt, jag ska ta diiiiina glasögon så du gååår du viiiiiilse"

Helt sjukt, ska man tro på det?

Rihanna, Chris Brown

Har Chris Brown slagit Rihanna ? Jag vet inte vad jag tror. Och än så länge finns det inget säkert som säger att han har gjort det så jag vet inte. Men jag hoppas verkligen inte att det är sant. Läs mer här.

Happy monday

Tjo broes (: Pallar inte skriva om helgen för det finns inte så mycket att skriva. Kan lägga in lite bilder sen. Men idag iaf i skolan så hade vi en 3 timmar lång föreläsning, "drogfritt". Det va en kille som förut missbrukade droger som snacka om droger och dess konsekvenser och försökte förklara hur en drog påverkar en. Han sa skit vettiga grejer och även fast han prata om allvarliga saker så gjorde han nått roligt av det. Så va ganska kul att bara sitta och lyssna. Sen så efter lunchen hade jag musik föreläsning (skit tråkigt och onödigt). Sen efter det sluta vi klockan 1. Så fick inte gjort det som jag hade tänkt.. Men va skit skönt iaf, och va på bra humör hela dagen + att det va fiinaste vädret, äälskar solen. Haha, men åkte hem och somna sen vakna jag och letade efter grejer jag behöver imorn. Vi har idrottsdag imorn och jag har valt att åka till kungsberget. Ska bli jätte roligt men måste gå upp typ halv 6 för måste vara utanför skolan kvart i 7.. Så därför måste jag sova nu. Men skriver imorn och ska ta lite bilder som jag kan lägga in (: Aja, godnatt och sov sött. / Sofiiiia


Pusshej

Missa bussjäveln så nu får jag vänta 20 minuter till nästa. Jag ska åka förbi hökarängen också och köpa cigg till Sarah för hon hann inte. Men får se hur det blir. Sen ska jag åka hem till Elsa. Men är lite stressad nu så ska packa väskan sen åker jag. Men nås på mobilen hela kvällen. Sover hos Sarah. Pusshej

Har ingen bra rubrik

Hellu cuties (: Hände inte så mycke igår. Va i skolan och jag blev faktiskt klar med uppdraget, även fast det blev slarvigt. Sen typ vid lunch hade jag bild. Det va faktiskt roligt, och jag satsar ju mvg så jag måste göra bra ifrån mig också. Sen sluta vi 2 och fick ett sms då att mamma kommit hem från sjukhuset. Så jag åkte hem och va hemma hela kvällen, hade ingen lust att gå ut. Men det va skit mysigt.
Nu ska jag gå och duscha och fixa mig sen ska jag möta Sarah. Sen blir det filmkväll hemma hos Elsa hoppas jag.
Men kanske skriver senare. Kyss gullungar

Sarah och Elsa i skolan

Fyfan va sköna killar, kolla deras blogg

Haha, nej har inte gått och kollat på film än, fastna framför datan (a) Hitta skööönaste bloggen som ni måste kolla. Haha kolla deras videoinlägg när dom driver om Kissie, hahaha dör av garv vilka sköna killar (; http://betoongen.blogg.se
Men nu ska jag faktiskt stänga av datan och gå upp till mitt ruuum. Godnatt älsklingar <3

HAHAHAHHA!

Min bebis, Diesel


Även fast han är ett psykbryt "ibland" så älskar jag mitt söta lilla pucko <3(:

Musik

Kom på att jag måste lägga in en sjukt bra låt som Sarah hitta med Chris Brown. Love it ! Chris Brown - Flying solo, enjoooy (:


Dålig uppdatering..

..men har inte orkat med datan på några dagar. Men har inte hänt så mycket faktist sen jag skrev. Eller jo, Sarah fyllde 15 i söndags. Vi kommer fira henne nästa helg på valentine (: Sen ligger mamma på sjukhus.. Hon fick åka ambulans in igår till Karolinska för hon blödde näsblod som fan, det slutade inte. Det va nått kärl som hade spruckit uppe i näsan. Hon fick stanna över natten fast på huddinge och hon kommer få stanna en till natt.. Stackars mamma :(
Sen idag så har jag haft engelska och idrott. Inget speciellt sådär. Och imorn är det kursdag och vi ska ha gjort klart uppdraget som vi fick i tisdags. Det är att man har en budget på 20 000 kr som man ska köpa inredning till sin tomma lägenhet typ. Sjukt onödigt men så sjukt jobbigt. Har inte gjort det och känner för att helt enkelt skita i att göra det. Slutar med att jag kommer med någon dum anledning imorn till varför jag inte gjort det.
Aja, det finns inte så mycket att skriva. På lördag blir det mys hemma hos Elsa. Jag, Sarah Elsa och Louise ska hyra lite filmer och bara tjilla. Så det blir najs. Men imorn vet jag inte vad som händer. Får se. Nu ska jag gå upp till mitt rum och kolla på en film sen ska jag sova. Hörs imorn, kyyyss!

RSS 2.0