Lördag

Hejsan (: Lördag och skola.. Så skit tråkigt. Fast vi sluta 12 så det va ju nääjs. Jag Louise och Runa åkte till stan och åt och kolla lite. Sen ville jag och Louise kolla på bio, I taket lyser stjärnorna så vi ringde också Sarah och sa att hon skulle komma. Jag och Louise köpte biljetter, men det va 2 timmar tills det skulle börja. Vi satte oss på espresso house och tjilla och vänta på Sarah. Sen kom hon också och så gick vi till bion. Den va så bra som jag trodde, men är förvånad att jag inte grät. Grät som fan när jag läste boken så trodde jag skulle gråta floder, men jag höll tillbaka jävligt mycket, haha våga inte sitta och gråta på en bio. Haha Sarah bebis satt och grät som fan, nutteplutt (: Men den va riktigt bra. Efter så åkte jag hem för dom hade grillat hemma(vilka normala grillar på vintern?) så jag åkte hem och åt. Och nu ska jag åka hem till Louise, jag och Sarah sover där. Men kanske skriver därifrån sen. Puss cuties <3

Freaky friday

Tjenis (: Idag vare kursdag i skolan. Tråktråk, fick typ inget gjort. Efter skolan åkte jag, Louise och Sarah hem till Louise men Sarah hann bara halvvägs för hon skulle på utvecklingssamtal. Men jag och Louise åkte hem till henne, hämta pengar och sen åkte vi in till stan. Det va tänkt att vi skulle hinna köpa presenter till Sarah som fyller 15 på söndag(gratta henne då!) men hon va snabbt klar med sitt samtal så vi mötte henne och sen åt vi donken och sen åkte vi runt lite, hahaha skrattar alltid tsm med er (; . Louise skulle iväg och jag och Sarah åkte hem till henne och hämta hennes grejer och sen åkte hem till mig. Och nu har vi precis kollat på en halv läskig skräckfilm. Vi måste snart sova för vi har fucking skola imorn, på en lördag! Det är öppet hus så då måste vi vara där och plugga från halv 10 till 12. Skiiiit kul verkligen.. Men vi får ledigt hela måndagen ist (:
Aja, har inge mer att skriva så puss och godnatt <3



Bild 1. Sarahs självporträtt när hon gick i 1an, säger bara det, SJUKT LIKT :) Bild 2. Louise-duktig, lyckas spilla ut hela sin läsk på donken två håll på 1 sekund. Helt åt helvette, sen skulle smarthuvet torka av sin mobil med en cheddar fylld servett så hon fick cheddar dipp över hela mobilen. Fyfan vi kvävdes av garv..

Lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag (a)

Tjena mittbena (: Dags att skriva nu va ? Haha, har fan inte skrivit på en vecka typ. Skönt faktiskt att inte göra det. Men har skutit upp det hela tiden för det är sjukt mycket att skriva.. Här är en låt ni kan lyssna på sålänge ni läser mitt långa kanske tråkiga inlägg :D Sjukt skön, Beyonce - Love in my stereo, enjooooy!



Jag va ju i London över helgen så jag tänkte skriva lite kort om dom dagarna (:
Första dagen(lördag) så när vi kom dit gjorde vi inget speciellt. Vi gick på Oxford street och gick i affärer och kolla lite. Jag köpte en väska och två tröjor. Andra dagen(söndag) så besökte vi alla "main things" som man måste se när man är där. Vi började med att gå på Maddame Tossoue(eller hur det stavas?). Det va roligt, grymt läskigt hur duktiga dom som gör vax dockorna är! Kändes som dom va riktiga. Men kan lägga in bilder på det när jag fått dom av moster. Men det va jävligt ansträngande att vara där.. Mycket folk, varmt, och så hade jag börjat bli sjuk så jag hade ont i halsen och började få feber. Ganska tråk.. Men efter vaxdockorna tog vi bussen till London eye och Big ben. Sen gick vi "vilse" när vi skulle till Buckingham palace.. Men vi hade bara bestämt oss för att se pälsmössorna, ni vet dom som står utanför och vaktar. Dom får ju inte prata eller skratta eller nått. Men när vi kom dit så va grindarna stängda och dom va så långt bort. Fast vi såg dom, hahah så jävla töntiga dom ser ut (; Sen åkte vi och kolla Tower bridge och sen åkte vi till nått köpcenter, jag köpte ett armband och ett par örhängen och sen tror jag att vi åkte tillbaka till hotellet. Fyfan va jag mådde piss då och jag vaknade ju inte och mådde bättre heller.. Jag vaknar(måndag) och har feber, ont i halsen, gör ont när jag andas och allmänt dåligt. Men vi skulle bara gå på stan och och kolla i affärer så det va lugnt. Sen höll vi på att missa bussen till flygplatsen för vi visste inte vart vi skulle hoppa på bussjävlen. Sen såg vi den och vi fick springa som idioter för att hinna med den. Kom hem sen klockan 1 på natten och somna ganska snabbt.


Tisdagen skulle jag gått till skolan men va fortfarande sjuk och jag hade hög feber så jag stanna hemma och på onsdagen så mådde jag hyffsat bättre men det kändes ändå som jag behövde vila en dag till så stanna hemma.
Och idag så gick jag till skolan. Fortfarande inte frisk men mår bättre och orkade verkligen inte stanna hemma. Fick stå i köket med Louise(eller hon stog i köket med Hugo och Vincent och jag fick torka borden med Kristin). Men det va väl tjill men sjukt tråkigt.. Man bara stog och gjorde ingenting.. Men slapp plugg iaf, fast jag skulle behövt plugga för har ju missat 3 dagar. Men tar igen det(snart). Menmen, nu ska jag titta på tv och äta ostbågar (a) Skriver imorn, looovar. Kyss gullungar <3

"Its like I waited my whole life, for this one night"

Juste, min älskling har konsert ikväll.. Sjukt irriterande att jag inte hann få nåra biljetter. Min dröm att stå där och se han sjunga och dansa till Forever. FANFANFAN :'( Helvette va jag vill vara där nu. Bara höra han sjunga live alla hans sjukt bra låtar och bara se han. Fyfan va häftigt. Aja, det kanske kommer nån mer gång. Hoppas iaf. Sålänge får jag lyssna på han genom radion och datan. Lovelovelove!

Älskar den här låten, tror aldrig jag kommer tröttna på den. <33 Enjoy förfan.

Fredag - 19.46

Tjenis, jag är fortfarande hemma. Jag hade äckligaste migränen så jag la mig i soffan och vila ett tag och råkade somna. Så jag vaknade för en halvtimme sen eller nått och huvudvärken är borta och jag ska väl snart åka till Frida. Kanske träffar Sarah en snabbis också :) Juste jag fick bort färgen från ansiktet, eller nästan iaf men det blir väl bara att sminka över lite dåra. Men skriver kanske därifrån kanske senare ikväll, annars så hörs vi om nåra dagar. Är borta lördag - måndag (juste, har glömt skriva vilka som åker. Det är jag, min sis, Frida, och mina två mostrar som åker) och jag kanske inte nås på mobilen. Men smsa iaf så svarar jag när jag kan.
Puss gullungar! <3


Fredag

Hej darlings (: Kom hem från skolan för nån timme sen. Va tvungen att åka hem för att packa det sista. Det är typ ingenting jag ska ha med men det va lite grejer som saknades. Och tror jag har allt klart nu iaf. Annars, synd för mig :) Idag vare skola, vi hade kursdag. Man skulle göra ett reklamblad och så va det seminarium. Jag och Karin gjorde bästa reklamen, haha :) Och eftersom det fanns fucking pennor över hela skolan så blev jag nerklottrad i ansiktet av min älskade vän Rasmus Linhart så jag såg ut som ett levande klotterplank. Skit roligt 8) Men hoppas det går bort iaf, mamma sa att dom inte kommer släppa på mig på planet om jag ser ut så, för jag ser ut som en terrorist (wtf?)
Aja ska tvätta bort det nu snart. Sen ska jag äta och ta migrän tabletter för kände nu att det började göra ont.. Sen får jag se vad som händer. Ska iaf sova hos Frida men vet inte när jag kommer åka dit. Men vi hörs väl senare, PUSS

 
Jag och Karin, hon såg likadan ut som mig i fejan :D Fast där ser man inte det värsta på nån av oss. (checka in hennes blogg också)

På torsdag på torsdag

Tjena mittbena ! :) Sitter nu här vid datan och Sarah min lilla cp mupp typ hoppar runt i min säng och säger att jag inte kommer få nått täcke sen.. Haha fiifan om jag fryser i natt, dåå jävlarr -.- Menmen. Idag så försov jag mig igen men hann ändå till samlingen fast kom kanske 10 minuter försent eller nått. Men de va lugnt. Vi hade engelska och idrott idag och det gick väl bra. Gillar inte torsdagar igentligen för jag haaaatar idrott men det va väl roligt för vara idrott. Jag och Della kom tillbaka till skolan till vi sluta och när vi skulle ha slutsamling gick brandalarmet så vi slapp samlingen, tack gud :) Jag och Elsa gick hem till henne och åt och plugga lite och blev typ klar med matten och fick hjälp med svenskan så är snart klar med ddet :) Sen mötte jag upp Sarah och vi åkte hem till mig för hon skulle sova här :) Haha, helt ointressant att läsa (a) Men nu har jag precis packat klart typ och imorn sover jag i Tallis hos kusinen för vi ska upp tidigt på lördagen. Venne vad som händer imorn annars. Det är kursdag i skolan typ annars inge mer.. Aja, måste sova nu, eller vi ska titta på film sen sova. Men godnatt sötnosar. Sov sött <33


Sarah bvän :) (checka killen i bakgrunden, dom börja flörta gaaalet sen!)

Onsdag

Hejsan sötnosar :) Igår skrev jag inte för jag orkade helt enkelt inte (a) Nu ligger jag i min säng ny duschad med mjukis byxor och pappas stora tröja och ska snart kolla på en film. Men skriver bara lite snabbt. Idag försov jag mig så det bara va 20 minuter tills min bbuss skulle gå + att jag hade världens migrän så jag bestämde att jag stanna hemma idag. Så jag somnade om och sen väckte mamma mig vid 11 eller nått. Huvudvärken hade gått över då också så jag gick upp och satte mig och kolla på tv och plugga vid sidan om. Kan inte säga att jag fick mycket gjort men lite grann iaf. Mamma åkte till farsta och när hon kom hem hade hon med sig donken, suuuuper najs :) Annars har det inte hänt så jätte mycket idag, Frida och hennes kompis Therese kom hit för Frida skulle klippa sig och så. Sis skulle kanske klippa mig med men jag ville duscha innan och nu blev det försent så dt blir nån annan gång. Juste, när jag satt och plugga så hade jag radion på på nrj och man kan fan inte lyssna mer än en timme utan att man hör låtar igen som man hörde för en kvart sen eller nått. Infinity med Guru Josh kom kanske 4 gånger på 1 timme! Asså palla tjata ut alla fucking låtar. Så jävla trött på kanaler som är efter med all musik och sen spelar dom 100 gånger om dagen. Bläää.. 

Imorn ska jag iaf till skolan och måååste fan plugga nu. Sen när jag kommer hem så måste jag packa till London. Jag åker tidigt på lördagen och på fredag vill jag helst inte vara hemma och packa. Så imorn ska jag packa. Men ska titta på film nu. JUUSTE.. Har fan engelska glosor till imorn! Helvette, får skriva dom lite snabbt. Juste dt också.. Jag måste läsa nåra sidor i boken vi fått i skolan -.-' Åhhh jag snarkar ihjäl mig snart.. Aja gör det snabbt sen film. Godnatt cuties, sov sött <33


Godnatt

Tjooo, ska snart gå och sova. Vet inte varför jag skriver ens, haha har ändå inget vettigt att skriva men tyckte att jag kan skriva iaf. Haha (a) Men nu ska jag titta på nån lame film jag laddat ner, "The perfect man" med Hillary Duff. Hatar henne som skådis, så jävla äckligt töntig men har ingen annan film på lager så vad gör man. Behöver ändå ett sömnpiller så jag kan sova :) Hörs imorn, godnatt <3 Kyss




Sådär måndag

Bläblä, finns inte så mycket att skriva faktiskt :) Vart i skolan idag såklart och försökte faktiskt plugga men gick inte så bra.. Vi hade matte pass och musik pass också. Och på matten så hade vi nått test från nationella provet som kommer i 9an om huvudräkning och jag hatar och är dålig på matte så det gick skit. Tittade bara egenom papprerna och bestämde mig för att jag inte kunde och gav upp. Och på musiken hade vi nått om olika musikstilar, tråk. Men det va en rolig dag iaf, kan inte klaga :) Efter skolan gick jag i snöstorm till Jeppes fritis med en vår jacka utan luva(smarta Sofia).. Så blev helt blöt i håret och fick typ afro, sexxi 8) Men hämta skitungen iaf och kom hem och då hade mami gjort pannkakor, skiiit gulligt :) Sen nu har jag typ legat i soffan och inte gjort nånting. Ska platta mitt afro nu tänkte jag och sen kolla på en film. Lägger in en låt som jag vaknade till idag som är veckans smashhit på nrj. Sjukt skön (: Enjoy så skriver jag kanske senare, puss på kinden*

Lorentz & M. Sakarias - Mayhem. Tryck också på "Stockholm Serenad" på miniatyrerna efter den här låten. Fattar ni? (a) Enjooyy!

Music


Eminem ft. Dr. Dre & 50 Cent - Crack A Bottle, bra/irriterande låt. Enjoy :)

Jag vill ha..

 Sjuuukt fina, mååste köpa dom. Man hittar dom på Dinsko för 499kr.
Lovelovelovely :)

Fan för söndagar

Godmorgon eller nåått (: Fast jag vaknade kanske för 2 timmar sen men jag gick upp nu. Igår va jag och Sarah hemma hos mig hela kvällen. Vi ladda ner massa filmer och kolla på dom oh bara tog det lugnt. Hon ligger nu och sover, vill inte väcka henne än för hon va uppe mycket senare än mig, jag somna kanske halv 4 nånstans och då va hon fortfarande vaken så vettefan när hon somna (:
Idag vet jag inte vad som händer. Erika min sis kanske skulle klippa mig och min kusin Frida idag men jag vet inte. Hoppas dt iaf för jag haaatar mitt hår just nu.. Annars får väl hon klippa mig nån annan dag. Men innan London iaf. Kanske hinner plugga lite idag. Måste komma igång med engelskan och matten.. Men vet nästan att det inte kommer bli av -.- Aja, men nu ska jag kanske väcka Sarah så ska vi gå ner och äta, är skiit hungrig (a) Kyss

Saknar mitt långa håår :(

Lördag

Hejsan sötnöt (: Igår så stanna vi hemma. Sarah mådde inte så bra så vi blev hemma. Fast det va najs att bara vara hemma också. Vi skulle igentligen träffat Jenny men som sagt så mådde inte Sarah så bra så hon fick komma hit så tittade vi på nån halv läskig skräckfilm och bara tog det lugnt. Men hon åkte lite senare och jag och Sarah gick hem till mig igen och typ satt vid datan och kolla på film. Juste, vi ville åka till donken i sköndal för vi va skit hungriga men inte jag eller hon hade pengar och ingen va hemma som kunde ge mig så jag hitta en burk hemma som det va massa kronor i fast det va bara utlänska pengar och 50 öringar. Men vi hitta iaf typ 68 kr i 50 öringar men vi orkade då inte åka så vi tänkte att vi vaknar tidigt och åker på morgonen. Och jag va skiiiit trött så jag somna gaaanska snabbt (a)
Sen vaknade vi typ halv 1 eller nått idag, hahaha sååå tidigt 8) Så inget donken. Och nu har vi kollat på film och sovit och nu vet vi inte vad som händer :) Vi får se. Men kanske skriver senare, det säger jag alltid men gör det aldrig men det låter bra :) Haha, aja puss hej <33


Fuck rubriker, läs bara :)

Hejhejhej, dålig uppdatering.. Men jag sitter nu hemma med Sarah gmn och tjillar. Kan berätta lite om igår och idag. Igår va jag i skolan och gjorde typ inte ett skit. Sen efter skolan åkte jag med Della och Elsa in till stan ett tag. Sen mötte jag min mami i farsta strand, vi skulle kolla på dom där nybyggda lägenheterna. Vi håller lite på att kollar på lägenheter, vi ska inte flytta men kanske. Vet inte? Lite fel tillfälle men får se vad som händer. Sen efter vi kollat så åkte jag hem en snabbis och hämta lite grejer sen mötte jag Della och vi hyrde filmer och sen åkte vi hem till henne och så sov jag där. Sen idag så vare skola som vanligt och gjorde typ inget speciellt. Jag, Della, Jenny och Runa åkte till globen och åt på donken och sen åkte vi tillbaka och gjorde typ ingenting. Efter skolan så mötte jag och Jenny upp Sarah och så åkte vi till farsta, vi mötte Elsa och Della också och så va vi där ett tag och lalala.. Haha men nu iaf så sitter jag och Sarah hemma hos mig i mitt rum och gör inte ett piss. Vi får se om vi kommer gå ut ikväll. Men kan skriva lite senare. Men tänkte lägga in två låtar jag gillar, enjoy så hörs vi snart. Kyss
 

Snart sova

Hahah, och jag sa att jag skulle plugga.. Fan då, har inte gjort ett piss, kanske nått tal i matte men gav upp. Min hjärna orkar inte bara. Men får se till att plugga som fan nu i skolan men vet att det inte kommer hända men det lät iaf bra (a) Men kan skriva lite om utvecklingssamtalet, eller nej skoja bara. Det är för ointressant, vem fan bryr sig liksom ? Jag längtar lite till skolan faktiskt. Asså inte skolan skolan utan alla i skolan. Jag har typ legat isolerat hemma nu i två dagar och inte gjort ett piss så kan vara kul att träffa lite roligt folk igen. Men skulle helst slippa skolan totalt :) Ska försöka att inte somna försent nu så jag orkar gå upp imorn (: Ska bara kolla på en film nu, sen sova om jag kan. Men skriver säkert imorn, puss bebisar *

L for Love ;)

Onsdag

Heeeejsan :) Kom typ precis hem. Jag har vart på utvecklingssamtal i skolan. Och det gick väl bra tycker jag, kan skriva lite mer om det sen. Men efter det åkte mamma och jag förbi ringen i skanstull. Jag hitta ett par sjukt snygga skor på Din sko för 500. Det va ett par låga stövlar med klack. Men mamma sa att jag får vänta efter London.. ;( Men jag köpte lite underkläder, smink och två tidningar jag ska läsa sen och sen åkte vi hem. Jag har inte pluggat nått på dom här hemstudiedagarna så jag tänkte att det kanske va bra att jag gör det nu. Får se hur mycket jag hinner (: Men ska iaf försöka lite. Annars vet jag inte så mycket mer jag kan skriva. Imorn är det skola igen.. Och vi har idrott och engelska.. Hatar torsdagar -.- Men jag ska satsa på vg i idrott den här terminen (eftersom mamma tyckte det va sjukt dåligt att jag bara fick ett g förra) så jag måste gå på idrotten, *suck* Aja, skriver kanske lite senare. Puss

Inte godnatt än

TJO ! :) Jag sitter nu i min säng och väntar på nåra filmer som ska ladda klart :) Är hemma imorn och ja jag vet jag måste gå upp i tid så jag hinner få nått gjort. Men om jag sover länge så får jag fan göra det (a) Venne riktigt mera vad jag kan skriva om.. Jo juste, säkert nåra mer än jag som kollade på den nya serien "Lipstick jungle" som gick idag på 3an. Det är författaren bakom min älsklings serie "Sex and the city" så jag tänkte att det kan vara nått nytt och bra. Men blev lite besviken.. Det va bra men inte det va inte alls samma grej som Sact.. Visst det handlar om 3 framgångsrika kvinnor som lever i New York och det är ju samma grej men inte riktigt samma.. Men det va bara 1 avsnitt så det kanske tar ett tag att komma in och gilla den.
Men nu ska jag titta på filmen som just nununu blev klar. Så inte godnatt än men en godnatt puss från mig iaf * Skriver imorn när jag vaknat (a)


Öh?


För lite att göra och min sis data har web så vad gör man ?..
Haha bjuder på dom <33

Haha, jobbigt värre

LYSSNA! Lovar att den fastar i huvet och att du går runt och sjunger på den som jag jag gör nu. "You and me baby ain't nothin' but mammals, so let's do it like they do on the Discovery Channel... lalala" Allt tack vare Daniella som spela den idag. Hahaha, enjoy the song ;)

Mååååndag (:

Hejsan eller nått :)
Idag va det dags för skola. Gjorde ingenting, kanske kopiera nåra saker och sen hade vi 3 korta pass och sen fick vi sluta 1. Helt onödigt, och nu har vi hemstudiedagar tisdag och onsdag. Så är hemma nu i två dagar till. Ganska tjill, men måste ändå plugga -.-
Tänkte gå förbi pappas grav idag men det blev inte av. Känns jätte dåligt för jag har inte vart där på jätte länge. Jag känner inte att det är ett måste att jag måste gå dit men det skulle bara kännas mycket bättre. Men nu när vi inte bor lika nära längre så blir det allt mer sällan man går dit. Jag tittade i ett gammalt album igår som (min mamma gav mig julafton 2004 efter pappa dött) det är massa bilder på mig och pappa. Jag fick panik när jag tänkte att jag skulle glömma bort han, hur han ser ut, hur han prata hur han skratta och allt sånt där så va tvungen att kolla.. Tänk om jag nån dag bara glömmer bort han? Gör man inte det? Asså minnerna kommer jag alltid ha kvar och så med asså allt annat? Jag har inte fått "träffa" min pappa på 4 år, det är väl inte konstigt att man glömmer? Eller? Jag vet inte vad, men jag får panik av bara känslan.. Att glömma vem min pappa va? Han försvann liksom för tidigt ifrån mig. Om man inte har förlorat någon kan det vara svårt att förstå känslan men dom som har känner nog exakt likadant. Jag vet inte varför jag skrev det nu men det är bara grejer jag tänkte på igår.. Men nu blev det här inlägget lite dystert, men det får det bli. Kan skriva ett litet gladare senare kanske. Ska gå upp och äta nått nu och kolla på tv eller nån film. Men skriver kanske senare. Kyss

Onödigt inlägg

Tjos (:
Somnade försent igår, typ 5 eller nått. Och inte konstigt så sover jag bort hela dagen .. Vaknade kanske halv 2 eller nått. Men hade ändå inget planerat som jag skulle göra idag :) Venne mer vad som finns att skriva? Jag sitter vid min sis data nu så kan inte lägga upp nåra bilder eller s´nått. Men kanske kan göra det senare. Skriver väl lite senare när jag har nått vettigt att skriva om.. Hahah, tråk <33 kyss


HAHAH, humor klockan 3

Hahah, humor på höööög nivå. Eller bara jävligt trötta. ? Jag tyckte det va roligt iaf (a)

Seg lördag

Hellu cuties :)
Kom hem igår från falun. Det blev roligt iaf. Orkar inte berätta allt som hände men det blev lyckat även fast det va så kort. Betygen vet jag inte, blev säkert skit. Orkade tyvärr inte bry mig så mycket om det (där rök nyårslöftet), det ända jag försökte i va väl i bild och hemkunskap. Men förväntar mig inga mvg och vg iaf. Men hade skit kul och det tycker jag va viktigast :) När jag kom hem iaf så somna jag nästan på en gång. Har inte sovit så mycket där borta och jag får väl skylla mig själv. Så jag somna när jag kom hem och sen vakna jag och sen somna jag om ganska snabbt. Orkade inte gå ut eller nått, så blev hemma. Och idag har jag vart hemma hela dagen, har vart trött och inte gjort nånting. Orkade inte gå ut idag heller. Är jätte seg i huvet och vill bara sova. Så jag har kollat på lite filmer och så. Satsar på nästa helg istället. Falun har vart en långhelg för mig så det räckte gott och väl för mig så inte konstigt att jag är helt trött. Kan lägga in lite bilder någon dag om jag hittar nåra. Tänkte lägga in en låt hära som är lite skön men kan tydligen inte lägga in från youtube nu (?) men det här är låten iaf, Coldplay ft. Jay-z - Lost , enjoy ! :) Men nu ska jag sitta vid datan ett tag till sen ska jag sova. Skriver imorn <33 Godnattpuss från mig *


Falun - ons

Helluu! :D
Hittade internet här, såå jävla najs. Men ska inte nörda men tänkte bara skriva ett inlägg så länge det funkar :) Vi kom till falun för en halvtimme sen kanske. Vi har ätit lunch och snart ska alla samlas och sen har vi pass.. Vene riktigt vad man kan skriva mera ? Ikväll kanske jag och nåra ska gå till hoppbacken, men vi får se :) Men skriver kanske senare om internet funkar fortfarande, KYSS


Klartttt!

Äntligen klar med packningen. Fast blev klar för kanske en timme sen eller nått. Men det är fortfarande lite "små" skit som ska ner. Men kommer inte blogga nu på nåra dagar. Ska försöka ta lite bilder och sånt som jag kan lägga in när jag kommit hem. Jag nås på luren hela tiden så det är bara ringa/busringa och smsa :) Hare bra så ses vi om nåra dagar. Puss sötnosar <33
 

Haha en liten rolig grej, (a)

Första bokstaven i ditt namn
A - korkad
B - blond
C - störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial


Nu tar du första bokstaven i ditt efternamn:

A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging


Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:

röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå - som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig

Jag är en övertsmart gud som är porrig


Två bilder


Sen nyårs bild. Jag, Louise och Runa hemma hos Runa :)


Bild från igår från Elsa. Sarah, Runa, Elsa och jag :)
Kanske hittar flera från nyår och från Elsa. Men nu måste jag fan börja packa, har inte gjort ett skit fortfarande!.. Juste, jag skulle boka biljetter idag till mig och Sarah till Chris Brown, tänkte göra det redan igår men va inte säker på om Sarah fick och så. Så jag tänkte göra det idag och så är det fucking uppbokat! Och vi åker liksom till fitt falun nu så kommer inte ha möjlighet att kolla om man kan köpa på en vanlig såndär grej och kolla om det kommer upp nya biljetter... FUCK OM JAG MISSAR HAN! Då blir jag riktigt ledsen.. ;( Aja men måste verkligen packa nu, skriver kanske senare. Hare, kyss!

Tisdag

SKIT ARG! :@ Hade skrivit ett helt fucking inlägg och sen skulle jag förhandsgranska skiten och sen när jag trycker tillbaka till inlägget är hela skiten borta ! ÅÅÅÅH.. Jävla cp skit, helvette!
Aja får skriva om skiten. Igår va jag hos Elsa på tjejmiddag. Jätte mysigt, vi gjorde våra egna pizzor och hade skit trevligt. Efter Elsa gick vi hem till Runa. Kallt, men en promenad skadar ju inte. Hemma hos Runa spela vi nått sjukt spel där man va tvungen att göra olika grejer som stog på kort. Haha helt sjuka grejer, (; Fast tror att man ska vara lite flera så det bli pinsammare om det va tanken (; Vi hade iaf skit kul. Jag, Sarah och Elsa sov kvar hos Runa men Louise va tvungen att gå hem.. Vi kollade lite på en film sen gick vi och la oss. Kan ladda upp nåra bilder om jag får dom av Elsa.
Idag kom jag hem vid 12 ungefär. Vi va duktiga som vaknade tidigt. Eller Runas mamma väckte oss men vi gick ju upp(efter nån timme eller nått men tidigt nog för mig) (a) Och nu har jag laddat ner lite filmer som jag snart ska kolla på. Ska ladda ner lite filmer till falun också. Inte för att vi inte kommer ha nått annat att göra där men kan va kul att ha. Vi ska bara vara där 3 dagar .. Känns jätte onödigt och vi kommer jobba ihjäl oss! Från 9 på morgonen till 8 på kvällen :O Asså det är helt sjuk, och alla kommer typ va jätte trötta och allt. Men kanske blir kul iaf. Hoppas det. Men vi åker imorn, bussen går från skolan 8 eller va det va.. Men får skjuss av mami + att jag inte kommer ha alls mycket packning. Det är nått jag måste göra idag, haha har inte ens börjat packa, men som sagt så är det inte så mycket man behöver ha med sig. Så jag ska titta på film nu sen ska jag packa. Men skriver och kanske lägger in bilder från igår lite senare. Kyss :)


En liten bild på mig från förrförra falun.

Söndag

Hejhej (; Skit dålig uppdatering men har som vanligt inte orkat. Det har inte hänt så mycket, Sarah har sovit hos mig nu i 2 nätter och vi har väl inte gjort så mycket. Typ chillat sönder och bara kollat på massa filmer, somnat försent och vaknat försent. Och idag har vi gått på bio, Yesman :) Faktiskt bra, jag skratta iaf. Det är väl det ända. Ååååh juste, jag skrämde upp Sarah igår när vi skulle sova, vi har sett massa skräckfilmer och så skrämmer jag henne. Så hon kunde inte sova och så va hon pain in ass mot mig och tände lampan och ställde mitt alarm på halv 6 och skrek att jag skulle vakna.. Och sen vaknar jag och ser att jag har massa sms och så ser jag att hon skrivit till typ alla på min lista "Hej sexiii :)" hahaha skit kul -.- Nu är det kul, men va skit sur då. Men det blir hämnd snart Sarah, vänta bara tills falun :) Men nu ska jag försöka lägga mig i tid och gå upp i tid imorn. Det är middag at Elsas home imorn. Ett "kalas" för Elsas och Runas födelsedag, dom fyllde år för några dagar sen så det blir tjejmiddag med vännerna. Trevligt trevligt :) Så ska försöka sova nu så jag orkar imorn.
Godnatt sötnosar
Sjön nära där jag bor har frusit till is så jag och Sarah passa på att gå på vattnet idag, lite wb Jesus sådär 8) Vi försökte gå igår kväll men va för mörkt och det va en blåval(enligt Sarah) under isen som skrek så båda banga. Men vi gick på dagen idag, skitfint va det iaf.

Fredag (?)

Haha helt sjukt att det redan är fredag. Sen är det helg och sen på onsdag börjar vi skolan, eller vi åker till falun men lovet är slut.. Det har gott för snabbt ;( Men aja, får njuta av dom sista dagarna.
Idag vaknade jag ganska sent, jag som tänkte att jag skulle upp tidigt.. Men orkar inte bry mig :) Idag vet jag inte vad som händer, kanske ska träffa Sarah, men vet inte när. Men får se vad som händer :) Nu ska jag iaf äta min "frukost" och kolla i H&Ms vår katalog som vi fick idag. Kanske hittar nått :) Hörs, kyss*


Välkommen år 2009

Första dagen på det nya året kan man väl säga att det börja bra, om man räknar efter ränkar efter tolvslaget :) Jag va inte hemma igår, tack gud va skönt ! Runa och Louise, darlings, hörde av sig och undra om jag ville komma över till Runa. Dom hade typ precis ätit värsta middan och grejer. Så jag fixade mig snabbt och åkte till kärrtorp. Va där kanske vid 9 eller nått. Väl där så hade vi jätte trevligt hela kvällen. Vi mötte Matilda och sen va 2008 slut och det va raketer och grejer. Efter det så gick vi hem till Joanna. Där va vi och nåra till och Sarah bebis kom också dit, efter Louise-bäst-i-världen vart så snäll och hämtat henne :) Vi va där till 3 eller nått och sen blev det väl dags att gå hem. Så jag Louise, Sarah och Matilda gick hem till Matilda. Runa stanna och sov hos Joanna. Hemma hos Matilda satt vi uppe ett tag, sen kanske vi somna halv 6 nånting ? Men tycker det blev en lyckad nyårsafton. Och idag vaknade vi typ 12 eller nått och så tog jag och Sarah sällskap hem och nu är jag hemma :) Har precis kollat på filmen "Wanted". Det är den nya filmen med Angelina Jolie och den va grymt bra! Den här låten kom i eftertexten av filmen och tyckte den va så jävla skön :D
Danny Elfman - The little things, enjoy <33


Men får se om jag hittar någon bild från igår så kanske jag lägger in, men det är nog inte så roliga bilder. Haha (; Men kanske skriver senare, nu ska jag kolla på en till film, skiit mys. Kyss <33

RSS 2.0