På botten..

..Där känns det som jag ligger nu.. Det händer så jävla mycket grejer nu som påverkar mig mer än vad jag visar. Nästa vecka kommer nog vara den tuffaste och jobbigaste på länge och vet inte om jag orkar säga varför nu. Men det är iaf inte på topp nu iaf..


Öh glömde en sak..

..GRATTIS RASMUS LINHART PÅ FÖDELSEDAGEN!

Äggar dig en annan vacker dag ska du se ;)

FRIENDS dag

Jaha, och så äre redan onsdag. Fyfffaaan säger jag bara va snabbt det går! :o
Får pani i i i i i i i kii! Men hela dagen har varit helt galet chill. Hela åttan delades upp i 6 grupper, tjejer för sig och killar för sig. Och man har gått från klassrum till klassrum och snackat om mobbing och sånt. Och fan va jag är duktig på att snacka. Blev fan förvånad att jag kunde ha så mycket att säga. Och tur hade man Louise, Elsa, Runa och Karin i gruppen så det blev mycket roligare. Fast blev lite för oseriöst ibland (a) Men helt skön dag iaf.

Och nu är jag hemma och ska äta lite nu sen ska jag iväg som vanligt på onsdagar (: Jag kan skriva lite senare när jag kommit hem om datan är ledig. Så massor med pussar så hörs vi senare!

Lite oseriöst i det seriösa. Hahah väldigt fint Louise det du gör med dina händer 8) Nej men man ska faktiskt inte skoja om mobbing och sånt för det är ett väldigt känsligt ämne, men vi va jävligt trötta och det va i slutet av dan. Det är min urstäkt (a)

Haha, ganska roligt..


satt man i sopptunnan, haha det ser ut som mobbing ju! :o

Hahah, jag är omöjlig (a)

Nu har det gått en till timme vafan.. Tiden flyger iväg men jag fastna i en grej. Har skrivit sen lista av saker som ni kanske inte visste om mig. Men är inte klar så kanske uppdaterar den imorn. Men har iaf lite problem med att välja vilken design(bakgrund) jag ska välja till bloggen. Så ni får hjälpa mig med att säga vad som är schnyggast!

1. Den som jag har nu:


2. Rosa mönster


3. Nått mönster bara


Hjälp mig nu för jag vet verkligen inte alls vilken.. Så komentera snälla, skiter i om du är anonym (: Pussar och nu menar jag verkligen g o d n a t t ! (hoppas jag orkar upp imorn..)

Tillfälligt

Fixade en ny header lite snabbt bara för orkade inte med min gamla.. Men ska försöka fixa en lite bättre nångång jag har tid. Baaara så ni vet sötnoosar! Vill lägga in två låtar nu innan jag på riktigt nu går och lägger mig. Dom må vara gammla men oj vad jag fortfarande älskar dom. Enjoy!


Goo Goo Dolls - I'll be

 Goo Goo Dolls - Sympathy

Allt på topp, nästan

Yepp, allt har känts grymt bra idag, eller nästan iaf. Hade kurs hela dagen, Europa kurs 3 nu. Gjorde faktiskt det man skulle göra förutom att redovisa min tekniska rapport (som jag aldrig gjorde igår) och komplettera mitt dumma no prov.. Och sen hade vi förelänsing och jag missa vg förel. så gick på mvg istället (a) Haha, kanske satsar på mvg, men får se (: Annars idag blev jag ner stoppad i en sopptunna tack vare Roy och Elsa (bilder kommer av Elsa snart).. Tack hörrni, trodde vi va blodsyskon, hahah nej men fick slå er lite sen så blev glad :) Stannade kvar och hade ph och satt i bild ws med lilla Linhart.

Åkte hem på engång efter för tänkte jag skulle hinna hem imellan jag skulle ta sista vaccin sprutan mot livmoderhalscancer. Men sen ringer mamma när jag kommit hem och säger att vi ska åka hem till min moster som fyller år idag (GRATTIS!!). Och sen skiter vi i det också. Och mamma och Robban kommer hem med donken istället. Och nu senare på kvällen har jag pluggat liiiite grann. Har väntat på datan hela kvällen men Erika har pluggat och massa annat så har inte kunnat skriva nått. Och imorn kommer det inte heller bli så mycket uppdaternade tror jag. Ska försöka uppdatera så mycket jag kan iaf.
Och imorn har vi friends dag i skolan. Så inga lektioner, typ bara lekar hela dagen (: Chill, men onödigt. Men ska försöka sova nu så jag orkar upp imoooorn. Pussar på kinden så hörs vi väl imorn. Godnatt! Kör en dagens också ;

Dagens humör:
 Heelt sjukt oseriös och största happyface
Dagens borde: Plugga, soooom vanlig. Fan va tröttsamt!
Dagens frisyr:  Bilder längre ner
Dagens klädsel: Svarta leggins, randig 'tunika' och svart kofta
Dagens planer: Just nu sooova
Dagens längtan: Dagen har gått så blir morgondagens längtan: Inget plugg i skolan!
Dagens beroende: Humor
Dagens 'vill ha': Pussar i mängder! * hihihh..
Dagens tråkigaste: Stämningen här hemma
Dagens person: Elsa och Erika



I väntan på dotan tog man lite 'fina' egobilder 8)

En vanlig skoldag

Louise och Runa, SÖTNOOSAR!



Såhär såg man ut idag (:

Dagens humör: Glaaaad, men just nu ångest över att jag inte pluggat (lathet och migrän skyller jag på)
Dagens borde: P L U G G A, som vanligt..
Dagens frisyr:  Utsläppt och liiite blondare
Dagens klädsel: Chinos leggins, vitt bas linne och rosa tshirt
Dagens planer: Äta, kanske plugga och sova
Dagens längtan: Har ingen
Dagens beroende: Kompisar
Dagens 'vill ha': Nån att prata med som skulle förstå mig och en klar teknisk rapport
Dagens tråkigaste: Migrän och plugg 24/7
Dagens person: Louise och Runa

Såhär kan det se ut när vi 'pluggar', blir lite roligar framåt 8)

Sämst på uppdatering

Det är jag det (: Jag har inte orkat skriva nått i helgen och vill inte känna nån press att jag måste skriva också. Men som vanligt när jag inte skrivit på ett tag kan jag ta det lite snabbt om vad som har hänt. Hoppas ni orkar läsa!

Sunblock - First time, gammal jag vet men älskar den! Enjoy medans ni läser!

Fredags hade vi diskussion om so upprdaget som handlade om Förintelsen. Satt ju och plugga hela torsdagen och det lönade sig jävlig bra så det gick toppen på diskussionen. Och senare på kvällen va jag med Vilma och Elsa. Vi skulle träffa lite folk men det sket sig så jag åkte hem tidigt och för en gång skull kom jag hem i tid (: 

Lördagen satt jag ute i solen hela dagen och lite brunare har man väl blivit. Och senare på kvällen hämtade Roy och Elsa upp mig på Roys moppe så åkte vi hem till Niklas som bor kanske 10 minuter från mig. Och så va vi där nåra timmar och gjorde inte så mycket. Garvade så vi dog åt hans pappa, fyfaaan va rolig han va. Det va bara liiiite kul. Och sen följde jag Elsa till bussen så gick jag hem.

Och igår söndag satt jag också ute i solen hela dagen. Och lite senare slingade Erika mitt hår. Så nu är jag ännu mer blond (: Kan läägga in bild senare. Och senare på kvällen hände massa knas här hemma. Så det är lite konstig stämning nu och jävligt jobbigt. Men det löser sig väl hoppas jag. 

Idag va det vanlig måndag. Matte och musik. Men har inte gjort nånting alls nästan.. Skit dåligt och jag har så jävla mycket kvar som ska bli klart. Och sen ska en teknisk rapport vara klar till imorn. Och jag har inte ens börjat.. Vet inte ens vad jag ska skriva om. + att mitt huvud håller på att sprängas av migrän. Vet inte vad jag ska göra? :( Ska försöka komma igång lite och så får jag se vad som händer imorn om jag inte är klar. Är sjukt stressad just nu. Men hörs senare kankse, puss!   


Torsdag

Tjena snygging! (: Bästa dagen idag. Finaste vädret och helt lugnt i skolan. Hade engelska och idrott, första idrotten utomhus i år på ip och va roligt som fan. Kändes som sommar nästan. Sen sluta vi 2 som vanligt men stannade kvar i skolan (igen) med Linhart och Louise. Men fick inget gjort då heller. Helt meningslöst föfan. Fast jag har pluggat nu ända sen jag kom hem och är snart klar med uppdraget! Hade bara tänkt skriva rent det lite för har kladdat ner vart ända papper (a) Såå det känns skit skönt verkligen. Ska snart gå och äta lite och sen fortsätta plugga. Men jag kanske skriver lite senare ikväll om jag har orkar. Haha juste! Idag fick man höra lilla Linhart skratta, asså riktigt skratta, lätt dagens höjdpunkt :D Fast han skratta inte med mig utan åt mig.. -.- Taskig humor där.. Jaja, vi hörs senare. Puss!

Plugghästen her self 8)

Bra bättre bäst!

Så! nu är jag klar, håret är fixat och så har jag sminkat mig (: Känner mig jätte fräsch. Nu ska jag bara ta på mig lite andra kläder och äta lite sen ska jag iväg. Har inte så mycket mera jag kan skriva, så skriver när jag kommit hem istället. Hare bra så länge, pussar!

Såhär ser man ut just nu, endast solpuder, concealer, ögonskugga och mascara :)

Nytt på g

Headern jag har nu har bara varit tillfällig. Så ny header på g. Puss*


Skoltrött

Onsdag idag och ingen skola för mig. Försov mig och orkade inte stressa upp så bestämde att jag stannar hemma. Men lovade mamma att jag skulle plugga iaf. Och jag har gjort det lite grann. Igår fick jag ganska mycket gjort på uppdraget. Bara sammanfattningen som ska bli klar. Jag fattar inte hur man ska kunna sammanfatta en hel bok? Det är lätt som fan men just nu när det handlar om det här blev det skit svårt! Det är så mycket som man ska ha med och jag vet inte hur jag ska med allt eller hur jag jag ska börja skiten.. Får stressattacker föfan! Är så jävla piss på skolan nu, och allt plugg. Det ända som finns i mitt huvud -.- Så jag orkade inte plugga mer så jag gick och tog en dusch. Och nu ska jag föna och platta håret snabbt och sen ska jag äta nått. Om det finns nått hemma (?) Helt jävla tomt i kylskåpet ju.. Blää va jag är trött på allt här hemma. Vill bara härifrån. Aja, jag skriver snart antar jag. Annars mycket senare ikväll. Puss!

Kings of Leon - Use somebody, enjoy!

Ett snabbt inlägg bara (a)

Dagens humör:
 Glader, panik och irriterad som fan
Dagens borde: P L U G G A
Dagens frisyr:  Checka bilden
Dagens klädsel: Jeans leggins(sis), tubtop och min co0la/glansiga tröja
Dagens planer:  Dagen har gått men kvällen blir framför massa plugg
Dagens längtan: Sova..
Dagens beroende: Inget speciellt, men blev jävligt sugen på cocacola nu! :o
Dagens "vill ha": Hjälp till plugg
Dagens tråkigaste: Ont i min kära roumpa ..
Dagens person: *

Jag håller aldrig vad jag säger..

..när det gäller mig själv. Sa ju att jag skulle plugga (men ikke att jag gjort det..). Och brukar göra det jävligt ofta. Har jag nångång skrivit efter jag sagt att jag ska plugga "och nu har jag pluggat och är typ klart med allt. Har suttit i flera timmar och fått massa gjort, skit stolt!" Ähää, naaaae aldrig fan! Men nu efter det här inlägget lovar jag mig själv att jag ska plugga, skojar inte nu.. MÅSTE verkligen blir straffvarv runt jorden annars. Ska bättra mig nu faktiskt (: Lägger in lite bilder från igår och idag då iaf. Enjoy!

bild1. Linhart ' bild2. Elsa pluggar ' bild3. Plugghesten sofia ' bild4. Elsa och Vilma ' bild5. Elsa SÖTNOS! ' bild6. "Våra färger våran kultur. Något ni saknar, era djur!" ' Och alla andra är på mig och sis (a) Kommer säkert mera bilder från matchen (:

Och bilder idag



Nu ska jag sätta igång och plugga gärnet, önska mig lycka till 8) Kanske skriver senare, annars hörs vi imorn. Puss!

Rubriken har inget namn

Tjabba snygging! Tisdag idag, så vi hade kurs i skolan. Kollade på film hela förmiddan, den höll på i 3 timmar typ. Handla om förintelsen. Jävligt långtråkig va den och min rumpa domna bort. Hatar den där arenan.. Den som byggt den kan inte vara riktigt frisk. Och efter filmen hade vi lunch och efter lunch hade vi ingenting. Satt och jobba lite med uppdraget i matsalen men fick nästan inget gjort. Fast jag stannade kvar efter vi slutat och "plugga" lite. Och det gick ju verkligen jääääätte bra 8) Det sluta med att Elsa och Louise tog mina saker och min väska och gömde det i en sopptunna -.- Så hade tänkt att fortsätta plugga vidare lite nu, måste vekligen. Ska bara laga lite mat först, ääär sjuuukt hungrig! (a)

Juste fan! Bajen vann dåra igår med 3-1 (egentligen 4-1, men domarn såg liiiiite fel) Men det va sjukt skön stämning och verkligen skit kul. Även fast vi inte stog i klacken så vare bäst. Så det gjorde verkligen min vecka! Forstätt så bajen (: Och efter matchen fick jag skjuts av Elsas pappa till skogsky. där Erika-världens-snällaste-syster mötte mig. Vi muppa oss rejält och det finns på bild och video så lägger in bilder från igår och idag lite senare ikväll för hinner inte nu. Så hörs senare! Puss.


Ett litet smakprov på va fiinfina bilder vi tog igår 8)

Måndag..

Hallo där fettis! Tillbaka nu igen? (: Hahah skojskoj.. Har man sett min blogg en gång vet jag inte om man kommer tillbaka, sorgligt nog. Har vart en helt vanlig tråkig måndag i skolan. Orkade inte med att gå på matten idag. Så satt och "plugga" matte med Linhart istället. Det är fanimej inte lätt att plugga med han asså. Båda stör varandra.. Gick iaf på musiken och fick smått med beröm. Kan spela låten ganska bra nu tycker jag! Och efter skolan satt jag kvar med Elsa och Linhart i bild ws. Fan va fult det blir asså, men hoppas Bosse ser skönheten i odjuret. (?)

Ikväll blire derby med Elsa och Vilma, heja bajen! Skriver kanske innan jag åker. Puss!

Bakom mina solglasögon

Yepp, jag är lycklig! Känner mig bra som kan lägga in videosar nu så hoppas ni är lika glada för nu kommer ni få se en liten annan sida av mig och alla underbara människor runt om mig. Bloggen kommer upp i en högre nivå och kommer bli snäppet roligare ska ni se ;) Jag ska iaf gå ner och lämna datan till Erika, och sen hade jag tänkt att lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt av dh. Hörs imorn hoppas jag! Sååå godnatt bejbs sov extra sött för min skull! Hihi..


"Bakom mina solglasögon kan va mig själv.. lalala osv."  Hah tänker på den låten när jag ser nån med brillor (a) Men på den bilden är det inte mina brillor men kan låtsas att det är det :) Öööh, bjuder på den iaf. Puss på munnen och kinden*

Lärt mig nu!

Kan lägga in videos nu! Haha här har vi ett exempel på Elsa och Louise från helgen hemma hos Elsa. Normala som dom är, men inte klagar jag. Hah förlåt för mitt fula skratt.. Men det kommer komma mera videos nu framöver. Puss på er.

Ajsingbajsing lilla katt!




Hahaha, jaaaag dööör! Kommer ihåg hur jag garva till dom här för många år sen. Och dom är fortfarande lika roliga! Hahahah, fan vilka minnen..

Vad kan man göra?

Juste! Jag fyller ju år snart. Kanske inte snart men för mig är det snart. Jag fyller år 9 maj och jag har funderat lite på vad jag ska göra då.. Det är ju på en lördag så skulle vara sjukt nice att kunna ha nån liten fest. Men efter det som hände hemma hos Sarah när vi skulle ha "fest" så tror jag inte att jag kommer få ha nått här hemma. Jag ska iaf kolla med mamma. Och hoppas det skulle funka :D Vet inte varför jag skrev det nu men har tänk lite grann bara. Hööhö aja, vad tycker ni man kan göra? (:


Allt är som vanligt

Hallo folket! Eller folk och folk vet jag inte. Men dom få läsare jag har iaf. Jag sitter nu i en nybäddad säng och fint städat städat rum. Duktig som jag är (a)

Men är inte lika duktig på att plugga.. Har inte gjort ett skit som vanligt. Åh vad jag kommer få stressa nu.. Men har haft ont i huvet hela dagen så orkade verkligen inte. Och har stooora problem i att koncentrera mig. Skulle behöva sitta i ett rum med endast ett bord och en stol, musik i bakgrunden en lärare som hjälper mig och endast en data för google eller nått. Jäfflar vad jag skulle plugga. Men helt tvärtom här hemma och i skolan.. Får börja sitta ensam i skolan och vara helt jävla osocial mot alla och sätta på mig glasögon och dra upp byxorna till halsen så ska det gå 8) Nä men ska försöka få nått gjort imorn iaf.

Nu ska jag väl fortsätta nörda framför datan och ska gå ner och äta snart. Blääää för fiskgratäng asså! Men äta bör man annars dör man. Men skriver snart. Lägger in en låt snabbt bara. Puss!
Sean Kingston - Buring on the dancefloor

Btw, visste ni att Sean Kingston egentligen heter Kisean Anderson! :o

Knäckebrödsdansen!


Hahaha!

Söndag

Hej där! Söndag idag och inga planer alls. Hade tänkt försöka plugga lite iaf så jag kommer ikapp.. Inget roligt att längta efter men det måste bli gjort.

Igår iaf så stannade jag hemma. Jag somnade nästan precis efter jag hade skrivit senaste inlägget. Haha gick upp till mitt rum och la mig och kolla på tv så somna jag.. Och så vaknar jag av att Elsa ringde mig. Så bestämde vi att jag skulle komma över till henne men det blev aldrig så. Båda va trötta och piss kallt ute så blev hemmakväll. Mysigt som fan. Kollade på Robinson och åt godis och så somna jag till en skräckfilm som gick på tv.

Nu är jag ensam hemma och ska jag bara titta på reprisen av talang 2009 och sen efter ska jag försöka plugga. Kommer säkert skriva mera snart. Här är lite bra musik, puss enjoy!
Eminem - We made you


Alesha Dixon - Breath slow

Svennebanan!


Pomoe - Svennebanan, gissade The voice skulle bli den nya sommarplågan. Tycker iaf att den är sjuuukt skön!

Dåligt med uppdatering..

..men har inte orkat (: Kan som vanligt berätta lite som har hänt sen jag senast skrev. Och har massa bilder också som jag kommer lägga in!

Torsdags så vare ju bad. Det va som vanligt, simma nåra längder, hämta en docka på botten och sen bogsera. Tror det blir ett mvg, eller jag hoppas på det. Louise och jag va iaf grymma! (a) Efter simningen gick jag Elsa och Linhart till hemköp och köpte godis och så åkte jag och Elsa in till söder och kolla runt lite. Hon köpte en skit cool tshirt iaf (: Och mera av den dagen kommer jag inte ihåg 8) Eller jooofan, jag åkte med mamma och Erika och förnya mitt pass. Haha inte nöjd med bilden.. Fyfan :o
 
Igår, fredag vare vanlig skoldag, plugga kurs hela dagen. Eller plugga vet jag inte, men det va meningen iaf att man skulle göra men så bra gick det väl inte.. Som vanligt kan man säga. Och så slutade vi klockan 2. Jag och Louise åkte hem till Louise. Åt lite och bara tog det lugnt. Sen åkte vi vidare hem till mig och hämta lite grejer. Vi åt på donken i farsta och sen luffa vi runt på tunnelbanan för att sen åka till Elsa. Vi hade bestämt att vi skulle sitta uppe hela natten och titta på film och spela tv spel (a) Louise somna såklart men jag och Elsa lyckades hålla oss vakna. Vi titta väl på 4 filmer och spela wii. Haha noerdar 8) Så nu har man dygnat så får jag se hur länge jag orkar vara vaken idag. Är pigg som fan nu men ikväll lär jag somna på dirr.

Idag vet jag inte vad som händer, känns som klockan är 4 eller nått men klockan är fan inte ens hal v 2! Så jag kommer bara ta det lugnt här hemma och så träffar jag väl Elsa lite senare så kanske vi ska hem till hennes kompis. Men kan skriva lite mera senare när jag vet.

Från torsdags :

1. Elsa och Sofia
2. Elsa och Sofia, älskar dig!
3. Haha svullo
4. Linhart med
5. Elsa sötnos!
6. Yes, finns inga coo0lare
7. Ja?

Från fredags :

1. Louise och Sarah (i skolan)
2. Louise och Sarah (i skolan)
3. Yepp, vilka sötnosar (i skolan)
4. Dans (i skolan)
5. "Cute" (i skolan)
6. Elsa och Sofia på riktigt (i skolan)
7. Jenny, haha! (i skolan)
8. Elsa gmn (i skolan)
9. Haha (i skolan?
10. Louise och (Sarah i skolan)
11. Vet inte vad? (hos Elsa)


Ouff va duktig jag är bejbi!

Tjena katten! (: Jag sitter här i Erikas rum och lyssnar på Veronica Maggio. Älskar hennes röst fan! Känner mig jävligt bra iaf. Har precis kommit hem från att tränat med Louise och Runa på Sats. Sjukt najs, och vi fick gratis provning så vi körde massa olika styrke grejer och andra konditions maskiner. Så nu känner man sig duktig. Men får se hur det känns imorn när jag kommer ha världens tränings värk.. Haha men det är det värt!

Annars idag har det inte hänt mycket alls. En helt vanligt onsdag. Hade inga lektioner innan lunch och sen efter lunch hade jag bara svenska. Sen sluta jag 3 efter mitt ph (personligt handledarsamtal, tror jag?) Och så gick jag hem till Elsa där Louise också va. Så åkte vi och träna. Fast lilla Elsa hade fotbolls träning så hon träna inte med oss. Och efter vi tränat 1 och en halv timme åkte vi hem. Vi köpte lite mat på 7eleven innan så nu är jag mätt. Nu ska jag gå och duscha och fräscha till mig. Och efter det ska jag försöka plugga lite. För igår blev det ingenting.. Haha råkade somna vid 7 eller nått (!) Missade Dh och allt.. Sur jag blev när jag vakna sen vid halv 12 på kvällen -.- Men gick och tog bort mitt smink och somna om.

Imorn har vi simning på eriksdals badet.. Fan säger jag bara va tråkigt. Men ska försöka få ett mvg. Så ett leende på läpparna och se det positivt! Tjoooooho 8) Höhö, jaja ska gå och duscha nu. Kanske hörs senare ikväll! Pussar på kinden*
I skolan, Lilla Elsapelsa. (Louise och Roy fightas i bakgrunden)
Louise(porrigt gmn ;) ) och Elsa

Runa och Louise och sen har vi ju Elsa som solar (:

Samma förklaring igen

Lägger in förklaringen hur man lägger in låtar utan video igen för det är nåra fler som frågat hur jag gör. Fråga något mer om ni undrar nått eller om det är svårt att förstå. Puss!

Nu ska jag gå och äta, hörs snart - puss!

Dagens

Tjena snygging! Jag ligger nu i min säng och tänker på att jag borde plugga men att jag lika bra kan göra det senare för jag har ju pluggat sååå bra hela dagen! 8) (haha not) Nej men läser lite ur den där boken iaf senare.

Idag så gick vi från Elsa så vi hann till slut samlingen. Och efter skolan skulle jag egentligen iväg men det blev inte så, så jag åkte med Elsa, Louise och Roy till globen. Men åkte vidare därifrån sen och åkte hem. Men solade (själv -.-) en snabbis i farsta också, och blev fan brun (: Sen när jag kom hem har jag inte gjort nånting. Ätit lite och kolla på tv. Skriver väl snart. Annars imorn, pusspuss!

Dagens humör: Förvirrad, ångest, glad och stressad
Dagens borde:  Plugga (!!!!!)
Dagens frisyr:  Äckligt, fult och utsläppt (:
Dagens klädsel: Svarta jeans, randig t-shirt och grå tjocktröja
Dagens planer:  Kolla på Dh, och läsa ur boken (so)
Dagens längtan: Desperate Housewives
Dagens beroende: Mat (a) 
Dagens "vill ha": En pojkvän
Dagens roligaste SMS: Inget roligt (:
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens person: Elsa och Louise
Dagens låt: Maroon 5 - She will be loved (gammal men riktigt älskad!)

Tisdag - hemma hos Elsa

Hej där! Hur e läget? (: Jag är hemma hos Elsa nu med Elsa och Louise. Vi gick hem till henne på lunchen för det va nån äcklig mat i skolan. Så nu har vi ätit pyttipanna och nudlar. Haha! Vi ska väl tillbaka till skolan snart, fast vi kommer nog gå till slutsamlingen för vi får ändå inget gjort i skolan. Vi håller på med SO uppdrag, man ska skriva saker om "förintelsen" men gör det hemma sen ikväll.

Igår skrev jag inget för hade inte tid eller möjlighet (: Plugga hela dagen och va typ skit sur och hade ångest för jag inte pluggat ett skit på hela lovet. Men fick en del gjort i engelskan men när jag skulle göra matte sängdes min hjärna av. Men ska plugga skit mycket nu den här veckan så jag kommer ikapp.

Men hörs senare ikväll eller nått. Puss!

Hitta en liten bild på Elsas data på mig Sarah och lite Julia.

Sämst (!)

Fyfan va dålig match. Pinsamt bajen va dåligt ni spela.. Usch usch, skäms på er! Fotboll tar fan fram sämsta sidorna hos folk. Både mamma och Robban skrek ord jag aldrig trodde dom kunde säga. Haha, inga ord man vill höra sin mamma säga iaf. Men blev ett mål för bajen, woho..! 8)

Ska gå och fixa mig nu, så ska jag ut. "Jag vet inte vart jag ska men du vet.. jag ska komma dit" Haha nej men de sant. Har ingen aning, men vill bara härifrån nu. Så hörs väl innan jag åker, annars senare ikväll. Puss, hade!


Lorentz & M.Sakarias(igen) - Fri. Fick höra den av Sarah igår och älskar den redan. Enjoy!

Heja hammarby!

Hej älsklingar (: Jag sitter nu i soffan och väntar på att matchen ska börja. Vi har bunkrat upp med chips och cola här hemma och jag sitter med mina fina nästan för liten bajen tröja. Har cp ont i huvet igen och även fast jag tagit 4 migrän tabletter har det inte hjälpt. Känns som jag ska spy. Äcklelpäckel..

Igår åkte jag och mötte Sarah och sen träffade vi Kalle, Pim, Wisse och Farhad och rökte pipa. Sen gick vi vidare hem till Kalle och titta på film. Och när jag åkte hem missa jag bussen i farsta så jag fick vänta en halvtimme.. Alltid lika roligt 8) Men kom hem nångång efter halv 1.. Så kollade jag på ett avsnitt av dh och sen somna jag på dirr.

Idag eller ikväll vad som händer är jag sjukt förvirrad? Vet inte vad som händer men kommer träffa nåra iaf tror jag? Jag har ingen aning nu. Men orkar inte tänka på det nu. Nu äre HEJA BAJEN och så hörs vi senare. Puss!
Såhär såg jag ut igår (:
Chinos-tights och jacka från Gina tricot
T-shirt från JC
Tjocktröja från hm
Och syrrans Converse


Bilder från igår

Glad påsk!

Hej tyffingar! Va uppe i tid idag och har suttit ute i solen nu nåra timmar, och visst har man fått lite färg. Fast blir alltid röd om kinderna när jag är ute i solen. Men det lägger väl sig efter ett tag. Jag sitter iaf nu och tittar på en film och väntar på att mamma och Robban ska komma hem med donken. Haha påskmiddag blir det inte tror jag. Eller får se hur det blir. Jag ska iaf ut ikväll och träffa nåra kompisar tror jag. Men det blir senare.

Åh vet inte vad jag ska skriva mera. Jag skriver efter jag ätit tror jag så har jag nog lite mera att skriva. Ciao!

Haha lite rolig där, men glad påsk!

Lorentz & M.Sakarias = earcandy!

1.Swischar förbi

2.Vi mot Världen                                      3.Lever min dröm (nya favoriten!)
 
4.Baby                                                      5.Stockholm Serenad                        
 
6.På drift                                                   7.Guldregn
 

Yes, I löve them! Dom har fan blivit nya snook för mig asså. Kommer ihåg hur jävla mycket jag lyssna och älska snook en tid. Nu äre ny tid och nya grabbar och fräsch musik. Blivande sommar favoriterna jaoo (fula som fan men deras musik är earcandy!) (:
Haha, jag ska iaf sova nu. Ska upp tidigt imorn och ut och glassa i solen. Måste passa på nu, ska ju bli 20 grader (: Åååh vilken lycka! Så ställer klockan och ska fan inte snooza då i 3 timmar (a) Höhö, men jag skriver antagligen imorn när jag vaknar. Enjoy the songs! Puss och gonatt sweethearts.

Men snook är nästan lite finare och lite bättre, eller hur? ;)

Vart hemmakväll för mig

Tja gullefjön (: Har vart hemma hela kvällen. Helt okej faktiskt förutom världens jävla migrän :( Ska gå och ta mina migrän tabletter nu så försvinner det väl* Vet inte riktigt vad man kan skriva? Men hade tänkt att lägga in nåra låtar här. Första låten är 1. Slipknot(wtf?!) - Snuff, Robban satte på den tidigare idag på youtube och jag fastna för den. Tycker den va sjukt skön. Sån musik kan vara så jävla bra ibland. Och andra låten är en låt jag älskar sen långt tillbaka som hörde på tv idag som bara är för underbar! 2.Youth Group - Forever young, åååh I'm in lööööve. Enjoy!

1.

2.

M
en nu ska jag gå och ta mina tabletter innan huvudet sprängs. Skriver väl snart. Har två nya favorit grabbar som ni ska få lyssna på. Så hörs snart. Puuuuss!

Älskar våren...

Gick ner till vattnet och satte mig på en klippa ett tag. Super mysigt men solen gick i moln och det blev kallt så gick hem igen. Och det va ju föfan fortfarande is kvar på sjön! Trodde det skulle ha smällt vid det här laget. Fast det har ju inte varit så jätte varmt, det är ju nu värmen kommer så det är inte så konstigt kanske (: Men första doppet kommer nog vänta nån månad till iaf ;) Och så när jag kom hem märkte jag att jag hade glömt att stänga dörren till mitt rum, och ett rum + en busig hund + ingen hemma = SANT. Så när jag kom hem hade han öronen bak till arslet och oj va han skämdes. Haha han hade rotat upp hela min papperskorg.. Fast det behövdes ändå städas där inne så det blev en liten spark i rumpan på mig att jag skulle städa. Så nu är det fint! (eller finare..) (: Haha iaf, här är lite bilder jag tog. Enjoy!



Ska gå ut i köket nu och titta om det finns nått att äta, very hungrig. Hörs snart, PUSS!

Hjälp?

*En sak bara, hur gör man så det visas flera inlägg på en sida? Eller fattar ni vad jag menar? Asså dom finns ju men att det liksom visas mera inlägg när man scrollar ner. Fattar ni? Nån som vet hur man gör? (a)

Ayo Technology x 3

50 cent ft Justin Timberlake - Ayo technology


Milow - Ayo technology (favorit!)


Ricardo Munoz - Ayo Technology Cover



Vilken är eran favorit? Enjoy!

Långfredag

Tjeena bloggen (: Jag är hemma från Elsa nu, kom hem för en timme sen kanske. Påvägen hem i farsta va jag super gullig och köpte tulpaner till mamma. Haha hon sa att det va det gulligaste hon fått när jag kom hem. Hihi, känner mig snäll (a) Och nu sitter jag och tittar på en film på 4an, "Ella den förtrollade". Mamma och Robbn ska åka och handla påskmat så jag blir ensam ett tag nu (: Och annars idag vet jag inte vad som händer. Kanske går ut lite senare på kvällen men mamma ville att jag skulle vara hemma och äta middag med dom tillsammans allihopa så får se hur det blir (:

Och igår åkte jag hem till Elsa. Vi va hos henne ett tag och sen gick vi ut. Träffa Wilz en snabbis innan hans träning och sen åkte vi till donken i globen och åt massa pommes och sen träffade vi Elsas kompisar Evelina och Linda. Så satt vi och rökte vattenpipa i enskede. Jag orkade inte åka hem så jag sov hos Elsa. Fast vi gick upp tidigt idag för Elsapelsa skulle till hennes land.

Men nu ska jag fortsätta titta filmen. Jag skriver senare ist. Pöss bejbs!

1. Lilla Sofia
2. "Outfit" igår
3. Mina och Elsas pommes, haha tjockisaaaar!
4. Japp, jag va liiiite hungrig
5. Vi skulle ha ett "paraply"
5. Linda
7. Evelina och Elsa
8. Linda, Evelina, Elsa och jag
9. Hahah, bjuder på den. (;

Duktig kikka

Grattis till duktiga mig som kom in (med hjälp av en kofot). Men inget gick sönder iaf och jag fick mina grejer (: Så nu är jag snart klar, ska föna och platta håret, sminka mig och klä på mig. Sen ska jag åka till Elsa. Är väl klar om nån timme. Det kom förbi en söt påskkärring här också och ville ha godis, tror det va grann tjejen. Haha tur att man hade kvar lite godis från igår då (: Aja, får se om jag skriver innan jag sticker. Ciao!

Dom här produkterna änvänder jag. Först använder jag den gråa, det är en balsam sprej som man sprutar när man har blött hår och man kan köpa den endast hos frisör salonger, riktigt bra (och extra bra för sånna som är hårömma som mig (: ) Sen borstar jag ut håret och använder den blåa som är volym mousse som jag tar i hårbotten innan jag fönar. Och när jag har fönat använder jag den rosa som är ett värmeskydd som skyddar håret när man plattar det. Och efter jag plattat det tar jag "silikon droppar" i topparna som gör så topparna inte slits så mycket(men glömde ha med den på bilden) Sen äre klartt! Pusspuss

Fuck it..

Plattnången och hårfönen är i Erikas rum och hennes dörr är cp så handtaget låstnar ibland och alltid när hon inte är hemma så tar hon bort handtaget och lägger det vid dörren på utsidan men nu är den på insidan av hennes rum och hon går ut vid sin utgång(hon har en egen ytterdörr) och har låst den dörren och jag har inga nycklar! Kanske svårt att förstå men det jag vill få fram som ni kanske har förstått är att jag INTE kan komma in! Ååååh..! Och hon slutar ju inte förens klockan 8, haha fyfan vilken lycka -.- Vafan ska jag göra?

Såhär känns det ungefär, cykeln är plattången och hårfönen :(

Fastna framför tvn

Fick till slut igång tvn så fick se Willy iaf. Och såklart blev det tårar i slutet, buhu va sorglig :( Haha men eftersom jag fastna framför tvn har jag inte hunnit duscha än så ska väl göra det snart. Hörs sen! Puss

Inte så svårt att se vem Adriana Lima ska föreställa va? Bra gjort tycker jag, skit likt!

(Snodde bilden från Sofie's blogg)

Torsdag

Godmorgon älsklingar (: Eller kanske inte morgon utan förmidda. Jag vakna egentligen 9 men jag har snoozat nu i 3 timmar. Haha orkade bara inte gå upp (a) Och det är inte fint väder heller.. Vad har gud för humörsvängningar? Pms föfan -.- Men efter regn kommer solsken som sagt.

Men för det är det här vädret så är det nått fel på våran sattelit(stavas d så?). Så det är bara nåra kanaler som funkar alla andra hackar. Och det va "Rädda Willy" på 5an och så hackar det! Så längesen jag såg den filmen och har för mig att den är jätte sorglig. Vill se den ;( Men tror nästan att vi har den inspelad på vhs eller nått men den är ju säkert jätte bra i kvalitén 8) Idag då har jag ingen aning om vad jag ska göra. Tar det som det kommer. Men ska gå och duscha nu iaf. Men hörs lite senare kanske, puss!
free-willy
<33

Godnatt bejbs!

Nää nu ska jag gå upp till min säng och sova. Är faktsikt skit trött så somnar väl på dirr. Juuste! På söndag är det första hemma matchen för bajen. Mamma skulle köpt biljetter idag till mig och Erika med såklart va det ju slutsålt. För sent ute sen långt tillbaka. Så det va synd. Men funtar på att gå marsen, eller iaf se den. Men känns mobbat att inte gå och se matchen sen. Så får se hur det blir. Erika har fått biljetter på annan väg av hennes kompis som spelar i bajens junior lag så hon ska iaf gå. Lyckost.. Men får ta nästa hemma match istället. Men men måste gå och sova nu. Blir ensam hela morgonen och förmiddan för alla ska iväg och jobba, så jag är uppe tidigt. Hörs då, puss och godnatt!
 
Åååh va jag vill stå och sjunga den här låten i klacken..får rysningar förfan! Fan då -.-

Damtopp Hammarby Svart
Den här tröjan ska jag ha i år, sjukt snygg! Beställs hem snart. Min andra fina tröja börjar bli lite för liten nu.. 

Got a secret, can you keep it?

En låt från Gossip girl, lite mysko men gillar den. Enjoy!
Got a secret
Can you keep it?
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave
If I show you then I know you
Won't tell what I said
Cause two can keep a secret
If one of the m is dead...

Why do you smile
Like you have told a secret
Now you're telling lies
Cause you're the one to keep it
But no one keeps a secret
No one keeps a secret
Why when we do our darkest deeds
Do we tell?
They burn in our brains
Become a living hell
Cause everybody tells
Everybody tells...

Got a secret
Can you keep it?
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave
If I show you then I know you
Won't tell what I said
Cause two can keep a secret
If one of the m is dead...

Look into my eyes
Now you're getting sleepy
Are you hypnotized
By secrets that you're keeping?
I know what you're keeping
I know what you're keeping

Got a secret
Can you keep it?
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave
If I show you then I know you
Won't tell what I said
Cause two can keep a secret
If one of the m is dead...

"Alison?
Yes, Katherine.
I have something I want to tell you, but
you have to promise to never tell anyone.
I promise
Do you swear on your life?
I swear on my life"

You swore you'd never tell...
You swore you'd never tell...

You swore you'd never tell...
You swore you'd never tell...

Got a secret
Can you keep it?
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave
If I show you then I know you
Won't tell what I said
Cause two can keep a secret
If one of the m is dead...

Yes two can keep a secret
If one of us is.... Dead.

Rubriker är inte min grej

Tjing bloggen (: Jag är hemma och har vait det hela kvällen. Skönt som fan faktiskt, har kollat på Gossip girl och bara mysat ner mig i sängen. Men vet inte om jag orkar det imorn också så nån som vill träffas? (: Annars får jag väl gå påsk kärring och få lite godis. För det är väl den dagen imorn man säger att alla kärringar åker till nån kulle? Eller är det på påskafton det är? Haha har ingen koll alls. Vet bara när jag ska ha ett påskägg. Jag kommer ihåg när jag gick påsk kärring, sjukt röda kinder, fulaste och färggladaste kläder man kunde hitta lager på lager och sen en ful duk som man knyter på huvet. Men va söt ändå med mina målade fräknar, kritvita lockiga hår och stora blåa ögon (a) Haha gulliga minnen det... Allt va jävligt lätt när man va liten, inga problem inga bekymmer - Hakuna matatta eller vadå ?

Fick en komentar att jag ska skriva lite mera om kärlek och mina killproblem och grejer, sen har jag fått nåra komentarer om att jag ska videoblogga.
"Kärleken" för mig är väl just nu ganska dött, ingenting händer och det har jag bara mig själv att skylla, är för kräsen när det gäller killar och jag har så jävla svårt att släppa in folk och lita på folk. Ingenting går framåt iaf. Men vet inte faktiskt ;) ?
Och videoblogga tycker jag bara är pinsamt. Visst är det kul att kolla folk som videobloggar och man får en annan syn på människan än när man bara läser nåra meningar. Men tycker det är ganska fult också, eller man sitter ju och pratar in till en kamera ffs? Haha det är ju fuckt up enligt mig. Sen har jag ingen erfarenhet att kunna ladda upp videosar på bloggen. Har massa videosar som jag skulle kunna lägga upp på kompisar och sånt för jag är den som ska filma allt. Så ska försöka förstå hur man fixar sånt så det blir lite roligare. Men videoblogga tror jag att jag aldrig kommer göra (:

*Kanske kan ha en såndär "frågestund" eller nått? Men pinsamt om ingen frågar nått så om ni vill ha det så skriv det i så fall. Vill ni ha "frågestund"? Men nu ska jag titta på lite tv och sen ska jag sova.

All i wanna do is POFFPOFFPOFF!

Tjena sötnos (: Allt bra? Med mig är allt bra som vanligt. Inget nytt har hänt förutom att jag sprungit i affärer idag igen med Erika. Bytte mina chinos till en mindre storlek så nu är jag nöjd (: Sen köpte vi godis för 109 kr! Haha, fyfan va pinsamt.. Men det är påsk så vi sa att det va till våra påskägg. Självklart vare ju jag som betala, men inte mig emot. Så slutade mamma också så vi tog sällskap hem alla 3. Och nu ska jag inte göra nånting tror jag. Svinkallt ute och jag vill helst vara hemma. Har inte vart hemma en ända kväll på hela lovet så kan vara skönt. Tänkte kolla på nån film och äta godis, vi har ju godis så det räcker ett år framåt (men vi är ju systrarna Engström så det tar väl slut idag..)

Jag skriver kanske lite senare om datan är ledig. Annars hörs vi imorn. Pusspuss!


M.I.A - Paper planes, va jävligt skeptisk till den här låten första gångerna jag hörde den men nu tycker jag att den är jävligt skön. Eller den fastnar liksom "all I wanna do is POFFPOFFPOFF and "lKFJSFKLF" and take your money..." haha osv. så enjoy!

Sov sött

Hallo i stugan (: Jag är dåra fortfarande vaken.. Haha lycka till att vakna tidigt imorn fröken Engström. Nä men ställer alarmet så vaknar jag nog. Erika och Linnea kom hem för nån timme sen. Och så vakna mamma så vi har suttit och pratat (eller dom har suttit och pratat) om lite allt möjligt. Och nu ska alla sova så jag tänkte också göra det. Ska bara kolla nått avsnitt av Gossip girl. Men höres imorn, puss!

* Ny header, + så har jag ändrat lite. Bättre va? Jag tycker dt blev lite tyffare iaf 8]


Pictures


Här kommer bilder lite bilder från igår, puss!

Shontelle - T-shirt, enjoy!

XOXO / Sofia

Tisdag

Hejhejhallo (: Jag kom hem för en halvtimme sen kanske, har varit ute med Louise, Runa, Kalle, Wisse och Danne (förlåt..). Vi gjorde nästan ingenting men kallt som fan vare iaf.. Vinter nästan, brrr.. Jag har precis ätit lite maaat (<3), mätt som fan..

Annars idag har jag vart i farsta med Erika. Lämna tillbaka mina jeans jag köpte igår för dom kändes för stora. Dom passa i affären men hemma blev dom för stora (?) Men köpte ett par andra ist. Erika köpte en jääätte fin jeans jacka från hm som jag säkert kommer låna. Den va grymt fin (: Det va läskigt lite folk i farsta, vafan är alla människor? Alla åker väl säkert in till stan nu när det är så fint väder. Men vi som är lata är det perfa med bara 5 minuters buss (a)

Imorn vet jag inte vad som händer faktiskt. Ska upp i tid iaf, orkar inte sova bort hela dagen och vara seg som fan. Så jävla skönt och vakna när man är ensam hemma. Fast Erika är ju hemma. Men alltid skönt att slippa mamma och Robban ibland (:

Här är iaf en låt jag tror att jag och Elsa hörde i en affär när vi va i stan. Ingen av oss hade hört den förut men båda tyckte den va sjukt skön. Enjoy!


Tinchy Stryder ft Taio Cruz - Take Me Back

Härligt härligt

Hejsan hejsan :) Hur e läget ? Med mig är det skit bra. Vart finaste vädret hela dagen och har varit i stan med Elsa(kan berätta mera nästa inlägg). Skit mysigt (: Köpte med mig ett par jeans och en tröja. Kan lägga in bilder sen. Men är lite osäker på tröjan efter jag visat den hemma. Haha tack för den Robban ;) Ska äta klart nu så jag hinner med bussen. Ska möta Sarah i hökis så ska vi träffa folket. Så skriver när jag kommer hem, puss!


Bio med Elsa och "bajs" på kläderna

Tjena hetnos ;) Sitter nu och lyssnar på låten som jag ska kunna på gitarr på musiken, tycker den är skit cool faktiskt (: Kan lägga in den sen. Men idag då ringde Elsapelsa mig typ vid 7 eller va den va? (Jag trodde klockan då va 6 för klockan på våran ugn har vi glömt ställa om) vi bestämde iaf att vi skulle gå på bio och se Kenny Starfighter. Den började 20.30 så jag tänkte att jag har tid på mig. Haha sen kommer jag på en kvart innan vi ska hämta våra reseverade biljetter att klockan va liiite mer.. Haha bara en timme sen Sofia, bra jobbat 8) Så Elsa som inte bor åt helvette fick åka och hämta dom så mötte jag henne och jag tog ut lite pengar och så köpte vi oss tjocka på hemköp.

Filmen va rolig (: Eller helt okej. Men värd att se iaf. Haha när vi sen sitter och väntar på tunnelbanan hem ser jag att jag har smält choklad överallt! "Här kommer bajsmannen Sofia Engström! Akta så hon inte kletar bajs på er!!" typ. Menmen vad gör man.. åkte iaf med Elsa till sockenplan och tänkte åka till högdalen för att ta bussen därifrån till farsta men kom på när jag va i stureby att jag missat den och skippar helst att sitta en halvtimme själv i högdalen. Så hoppa av i stureby för att vända tillbaka och åka till gullmars. Medans jag väntar blir man erbjuden skjuts av nåra blattar, en va 12 och dom andra två såg ut som 15 kanske? Haha småglin som kör bil. Så nej tack jag tar tuben ;) Så kom jag hem halv 12 ellör nått. Och imorn ska jag upp i tid för att sen åka till stan med Elsa. Vi ska köpa lite smått och gott. Haha men skriver ist när jag vaknar imorn. Ska försöka sova med en flodhäst till syster brevid mig som ligger i min säng. Tjoho, önska mig lycka till! Hörs imorn, puss (:

Den här dåra är det som vi ska spela på musiken. Haha, good luck chuck!

Godmorgon

Vaknade för en timma sen exakt typ och det va ju ingen sol.. :( Det har till och med regnat och grejer. Fan va piss. Men efter regn kommer solsken ? (: Hoppas det iaf. *

Nu är alla här hemma påväg ut. Dom ska iväg och fika med Robbans mamma och pappa typ. Jag orkade inte följa med och Erika är och jobbar. Så jag blir ensam hemma med Diesel ett tag. Sjukt skönt (: Tänkte lägga mig i soffan och titta på någon film, myspys. Men skriver lite senare, puss!

Snygg rubrik

Hej sötnos (: Kom hem för en timma sen kanske. Jag ville inte vara hemma så åkte och träffa Danne, Kalle, Wilz , Sarah och Wisse på kvällen. Men träffa dom inte förens typ vid halv 10 eller nått för min buss jävel kom aldrig.. Den skulle komma 20 över 8 men ikke. Så fick vänta en halvtimme på nästa.. Men mötte Sarah och dom i gubbis och vi tog det bara chill. Va ute ett tag och sen gick vi hem till Wilz. Sen tog jag sällskap med Danne till farsta.
 
Och nu ligger jag i mig säng och tittar lite halvt på en film. Vet inte riktigt vad som händer imorn. Men vill inte sova bort hela dagen så ska upp tidigt och ut i solen. Så jag skriver säkert imorn. Ska gå och hämta lite cola nu och titta klart på filmen. Pyss!

Nyduschat och..

..just nu sitter jag och tittar på bajen matchen och dom gjorde precis mål! Fyfaaan va skönt :D Klockrent mål också, heja bajen (:

Och så är grillen på ute och vi ska snart börja grilla. Myspys va gott. Har hoppat lite studdsmatta med Jeppe idag också. Haha va ett tag sen. Vet fortfarande inte vad som händer ikväll. Så det kanske blir hemma kväll. Får se. Men hörs senare, pyss!

Heja bajen<3


Katten ba mjau!


Mjau-rawr-grr-woff! visst är vi söta tillsammans?
 Just nu sitter jag uppe med datan. Mamma och Robban kom precis hem. Dom har vart och stor handlat. Ska hjälpa mamma städa snart också för det ser för jävligt ut här hemma så jag är snel hest och hjälper. Skriver väl snart igen pöss på dig.

Dålig uppdatering, så läs på bara

Tjena gullet (: Har inte uppdaterat på nåra dagar. Har inte känt för det bara och orkar inte ha nått tvång att skriva. Skriver när jag känner för det. Det har inte hänt så jätte mycket tycker jag. Förutom att hela den här veckan har vart helt jävla underbar! Kolla vädret liksom. Jag kunde gå ut med bara en långärmad tröja utan att känna att det va kallt. Grymt härligt! Men kan ta dagarna som gått lite snabbt av vad jag kommer ihåg (:

Onsdag var det 1 april. Men inte en människa kände för att lura mig. Fast jag lurade inte nån heller så. Men jag kör på att hela april är ett skämt så sen i maj kan man ta saker seriöst, höhö *not*. Men va iaf i skolan. Fast inte mycket för va ju tvungen att åka till tandläkaren. Sen hann jag tillbaka till lunch och sen efter skolan åkte jag till tandläkaren igen. Fast till en annan. Fråga inte varför (; Efter åkte jag till stan och köpte blekning. Sen mötte jag Erika och vi åkte och sola i farsta. Tycker jag blev lite brunare. Ska försöka sola regelbundet nu till somarn, vill att färgen håller sig. När vi kom hem orkade inte Erika eller jag slinga mitt hår så vi sket i det. Jag passa på att plugga lite till provet, men d gick skit och jag somna ganska snabbt.

Torsdag hade jag idrott på morgonen. Man skulle åka direkt till rackethallen så jag tog sällskap med Karin. På idrotten hade vi innebandy match. Skit roligt faktiskt. Men vi va 60 elever (för det va 3 basgruppen som hade idrott samtidigt) så man fick inte spela så mycket. Efter idrotten gick vi tillbaka till skolan, åt lunch och sen efter lunch skulle vi på teater i rågsved "Djungelboken". Haha jävligt onödigt.. Vi sluta efter det och jag och Elsa åkte in till söder. Hon skulle byta ett par skor och jag köpte en t-shirt och "chinos tights" från gina. Vi gick runt och kolla lite i affärer och vi bestämde oss för att köpa Ben n' Jerrys och så satte vi oss i solen och åt upp ett helt paket! Haha tjockisar :) Sen åkte vi hem. Erika skulle slinga mitt hår och vi hade inge folie hemma så det va jag tvungen att köpa. Och jag köpte en ny mascara ocskå, den där nya Max Factor "False lash effect"(som nån bryr sig.. 8) ). Men när jag kom hem satte vi igång att färga på engång och det tog kanske 3 timmar. Men resultatet är det viktigaste och det blev jävligt bra. Ljusare blev det iaf och det va ju det som va meningen. Kan lägga in lite före och efter bilder längre ner.

Fredag försov jag mig med flit för tänkte missa provet (a). Men när jag kommer till skolan typ 50 minuter sen och provet hade hållt på i 20, sitter min lärare i caféterian.. FAN tänkte jag. Så hon skicka in mig till matsalen där alla satt och då fick jag skriva provet iaf. Men kommer iaf få ett g, men tänker fråga om omprov. Måste få vg på det här. Sen gick hela dagen skit snabbt. Vi satt ute, köpte lite glass och hade en föreläsning. Sluta 2 och så åkte jag Elsa och Louise hem till Louise. Vi va där ett tag och chilla galet och vid 5 eller va den va åkte vi till skanstull och åt på donken. Sen följde vi Elsa till hennes träning. Jag och Louise gick väl stockholm runt eller nått medans vi vänta på att Elsas träning skulle sluta. Vi satte oss på en brygga vid hamnen där vid kungliga teatern och bara satt och prata i solen. Skit härligt. Sen hörde Kalleballe av sig och vi åkte och träffa dom i tallis. Träffa kusinen också, puss på dig :) Elsa orkade inte komma ut sen efter hennes träning. Så jag och Louise va med Kalle, Danne, Wisse, Wilz och Nicole. Vi va hemma hos Kalle och kolla på film. Sen kom jag hem halv 1. Försent försent.. Men fick sällskap av Sarah i luren hela vägen hem, saknar dig.. (: Och när jag kom hem ligger Erika och sover i min säng -.-.. Men somna också nästan på dirr så de va lugnt.

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Så får se vad som händer. Men kan skriva lite senare när jag vet. Här är lite bilder iaf.

Före och efter bilder :) Vad tycks, ser man nån skillnad?



Såhär såg jag ut igår (och så såg "chinosen" ut)

Elsa, Roy och Louise

Louise och Elsa, hahah cute

Stockholm runt (;

Happyface..


PUSS!

RSS 2.0