Flyt mannen

Hallo älsklingar! Japp, jag saknar fortfarande och det är värre på kvällarna tycker jag, speciellt som nu när jag sitter ensam uppe. Men fan jag klarar mig, tuffing som jag är har jag klarat värre. Jag ska snart gå och lägga mig i min stora säng som inte är så stor nu när min flodhäst till syster också sover där. Jag, snäll som jag är låter henne sova i min säng för det är nått knas med hennes som gör att hon typ vaknar med ryggskott varje morgon. Så erbjuder en sovplats sålänge.

Hunden är här nu, Agnes heter hon. Världens sötaste köttbulle! Fast när man går ut med gamlingen känns det som hon skulle kunna dö vilken sekund som helst! Ibland springer hon på som fan och ibland får man släpa med henne.. Haha så det är inte direkt någon Diesel ;) Kan försöka få en bild på henne imorn eller nått för vi har henne över helgen. Sen nästa helg också. Så kommer säkert hinna lägga upp nån bild så ni får se sötnosen!

Imorgon kära barn ska jag till flaten med Markus och nåra från hans rugby lag och Runa :) Han skulle ta med vattenpipan så de kan bli jävligt najs. Men ska på middag halv 7 så när det kan bli som mysigast kommer jag va tvungen att åka. Ska äta ute på nått steakhouse på söder med mostrar och kusiner. Ska bli jätte trevligt faktiskt. Kan försöka ta lite bilder och slänga upp här så ni får se vilka underbara retards jag har till kusiner och mostrar, love them! Aja, nu blev det ett jätte lång inlägg men ingen som klagar va? Ska sova nu, men kanske hinner höras innan jag åker till flaten. Pussar i miljoner.

Saknad

Saknad, alla har nångång haft den känslan. Det känns som det inte gått en dag utan att jag haft den känslan och ibland kan det vara skönt att känna saknad men ibland är det förjävligt! Men just nu känns det för mycket. Det känns som det är det ända jag gör, saknar. Jag saknar min pappa varje dag, och det svider varje gång jag inser att jag aldrig kommer få träffa han förens på andra sidan. Jag saknar Diesel, våran fina hund.. Jag saknar vänner som man är van att träffa varje dag och sen när man inte gör det blir det ett stort tomrum. Men jag vet iaf att jag kommer få träffa dom snart, men jag saknar iaf. Kan inte föreställa mig hur Thereses vänner känner sig.. Att ens bästavän bara försvinner helt plötsligt, aldrig mer få träffa henne..

Jag saknar vänner jag inte har kvar längre som jag aldrig trodde jag kunde sakna, men jag saknar en vän speciellt. Men vet inte om jag vågar ta tillbaka henne, än. Men jag saknar dig. Och jag saknar William, men jag vet att han kommer hem snart. Och det är det bästa med att sakna att veta att man snart kommer få träffa dom man saknar och det hör till att sakna, annars tar man allt för givet och uppskattar inte det man igentligen har. Sen i vissa fall kan man sakna hur mycket som helst utan att dom kommer tillbaka..

Och jag saknar känlsan att känna mig på riktigt lycklig, som man gjorde när man va liten. Då va allt så lätt och man hade inga som helst problem. Och jag saknar huset och att bo i tallkrogen, mer än nånsin nu på sommaren. Jag och Erika pratade om det för några dagar sen hur jävla bra vi hade det där. Vi hade nära till allting, slapp tänka på bussar, hade alla vänner nära, kunde gå ut när klockan va 11 och kunde träffa dom man skulle vara mer en timme utan att behöva åka en jävla bussjävel som går 2 gånger i timmen. Jag saknar det verkligen och jag hoppas att jag får tillbaka den känslan snart.

Och jag saknar min mamma. Min mamma som kunde ta kontroll, stå och skrika på en när man hade gjort något fel och när hon hade självfortroende, och sket i vad alla tyckte och tänkte om henne hela tiden. Jag saknar henne, men hon är fortfarande världens bästa mamma och jag hade aldrig klarat mig så här långt utan henne. Jag vet inte varför jag skriver det här men det är bara lite grejer som jag har gått runt och tänkt på i flera dagar så va tvungen att skriva ner lite. Jag saknar och det är nånting jag kommer göra hela mitt liv.

Så naturligt det kan bli

Har suttit ute nu hela tiden sen jag skrev senast. Och fyyyyfan va varmt det är! Men det lönar sig och man blir brun och fiin. Och jag har fan fått skit mycket färg, helt paff att jag kunde bli brun så snabbt. Blir oftast röd i början men ikke! Snart kommer en hund hit som är robbans mamma och pappa. Vi ska ta hand om den. Jätte söt liten vit hund, ska bli jätte roligt :) Saknar Diesel som fan.. Men du har det bättre där du är nu pucko, pappa tar säkert hand om dig sålänge.

Aja, nu ska jag försöka hitta nått att äta. Man tappar fan all energi när man sitter i solen.. Juste, vad tycks om den nya headern? Det får vara bra sålänge. Jag skriver snart igen säkert! puuss

Igår, såhär ser jag ut - utan smink och fixat hår.

Bilder och ut i solen!

Hejdär sötnosen! Jag skriver ett litet snabbt inlägg sen ska jag ut och steka i solen. Jag har inte uppdaterat på ett tag, har haft annat för mig och så har jag inte orkat! :)

Kom hem från dalarö i förrgår, vi stanna en extra natt hos Linhart. Vi hade sjukt roligt, första dagen badade vi från en klippa, sen på kvällen/natten grilla vi och rökte vp. Skiiiit härligt men kallt som fan! Sen har vi bara vart vid stranden, åkt båt och kollat på film :) Det ska iaf göras om innan sommaren är slut!
Här är lite blandade bilder, mer finns på fejan!


Och igår solade jag hela dagen och träffade Elvira och Moa, badade för första gången i sjön vid mig fast på en annan plats, inte alls kallt :) Jag blir fan som värsta fiskën när jag väl är i vattnet, vill inte gå upp liksom. "Fortsätt simma" eller va det va? ;) And today har jag inga planer alls :) Ska bara sitta i solen sålänge jag pallar sen får jag se om jag hittar på nått senare ikväll! Skriver säkert senare, puss! *Ska försöka fixa ny design också*

Kommer sakna dig babe :(

Hej hopp!
Nu är jag , Louise här igen. Jag skriver bara för att jag ska åka bort till västkusten en vecka och sen ut och segla två veckor, och jag kommer sakna Sofia otroligt mycket. Jag sitter på tåget till Göteborg nu :D ska självklkart bli sjukt kul men ändå tråkigt att åka bort från alla. Men jag är ju med älskade Andrea så inget kommer hindra mig från att ha kul. Så sofia när du ser detta ska du smsa mig och skriva att du kommer sakna mig med :D

Kommer sakna dig älskade Sofia, puss!

Igår, idag och imorgon

Haha Runas komentar lite längre ner.. Mitt svar är: trodde inte man tänkte på det (a)..
Men aja, fandå. Jag kom iaf hem för en timme sen kanske. Har varit hemma hos moster Sanna hela dagen. Vi sov ju där igår. Jag och Erika kom dit vid 11 eller nått och dom va ju bara liiiite packade, hahahha! Kul som fan. Och kebab hade dom köpt :D Och så fick man lagom med underhållning till maten när Sanna och mamma dansa galet till turkisk musik. Haha filmat såklart så kanske kommer upp på fejan ;) Men vi somnade vid 2 eller nått. Och idag som sagt har jag bara vart där hela dagen, tagit det lugnt inte gjort ett skit :) Här är 2 bilder när dom dansar, hahah!

En sak jag blev gryymt irriterad på är en liten ursäkta mig fitta som anklagar mig för massa skit som inte är sant så hennes pappa ringer min mamma och jag får onödigt skit på mig! Men tack gud för jag har en så förstående och snäll mamma som tror på sin dotter och litar på att det jag säger är sanning. Så tror att det kommer lösa sig. Men ska ringa det där offret imorn och fråga varför hon säger saker som inte stämmer.. Är inte alls kompis med henne så har inget att förlora. Nu är jag pisst!

Annars imorn ska jag upp tidigt. Sen ska jag hoppa på pendeln i trångsund och möta Runa och Markus så åker vi tillsammans hem till Linhart på dalarö. Och så är vi där hela dagen och sover hos han :) Sjukt kul, tror det blir mitt första dopp i år också om vädret inte ljuger för mig :) Jag ska ta med kameran så blir förhoppningsvis massa bilder. Hörs kanske imorn innan jag åker eller hos Rasmus. Hare bra för de ska jag, PUSS!

Hejdå!

Erika ringde precis, och jaa jag är fortfarande hemma. Men Erika sa att mamma och min moster Sanna va påväg nu från söder. Dom skulle köpa med sig kebab till mig och Erika så jag åker härifrån om 20 minuter typ :) Aaaas najs! är hungrig som faen (a) Men vi hörs, puss!

Kings of leon - Sex on fire, as skön låt!
 


Är hemma nu

Men ska iväg snart. Ska åka hem till min moster. Vet inte när men hoppas det är snart, tror jag tar cykeln för kommer säkert missa bussen :) Nu sitter jag i soffan och tittar på tv och laddar över lite bilder på fejan. Ska gå och byta om nu så åker jag väl så fort som möjligt. Kanske skriver senare när jag är där, annars imorn pussar!


Älskar dig Louise!


Har ingen rubrik

HEEEJ! Igår va vi hemma hos Louise hela kvällen och laga mat och titta på film. Sen senare typ vid 1 gick v hem till hennes brorsas kompis som hade "chillkrök" fast dom hade duckit upp allt.. Vi va där ett tag sen ville Louise gå och möta nåra av hennes kompisar i skogkyrågården. Så mötte vi dom, 5 packade killar.. Kul kul, så gick vi hem till Louise och kolla på film, och så gick dom vid 6 på morgonen eller nått. Fett jobbigaa (:

Och så somnade vi vid 7 eller nått och vakna helt otroligt 11. Sen har det inte hänt så mycket idag. Vi har vart sjukt sega hela dagen. Nu ska vi snart åka härifrån. Jag ska kanske möta Erika så ska vi hem till min moster och äta middag typ. Och Louise ska åka till sin moster. Haha, jag skriver säkert senare :) Här är nåra bilder från igår, enjoy!

*Skit segt att ladda upp bilderna, men mera bilder kommer när jag fått dom av Louise! Får duga sålänge, puss.

Midsommar?

Heeejsan och glad midsommar! :) Känns inte som midsommar tycker jag men man kan fira det iaf. Jag är hemma hos Louise nu och hon är ensam hemma. Tror vi ska fixa lite mat och sen kanske nåra kommer hit. Kan skriva lite senare, blev bara en snabb uppdatering. Hare bra sålänge, puss!

I love you


Nu kommer jag inte få träffa dig på 2 veckor.. saknar dig redan sötnos!


The Fray - Look after you

Trååkig torsdag..

Hallodär :) Hur e läget? Med mig är det toppen iaf. Förutom att det är så jävla tråkigt väder ute.. vafan är sommaren? Har ingen lust att hitta på nått alls fan. Igår åkte jag och träffa William, vi va hemma hos honom sen åkte jag hem vid halv 1 eller nått. Hade ju cykeln i farsta så slapp tänka på bussen 8) Sen la jag mig i soffan och kolla på en jätte gullig film med mamma, fast båda somnade så vi såg inte slutet.. Men somna i soffan med mamma och så vakna jag vid 12 eller nått :)

Idag får jag se vad som händer. Har inga planer alls, får se om jag träffar nåra kompisar senare. Skriver lite senare iaf. Puss!

En extra tanke..

Justin Bieber - Where are you now

..till Therese och hennes vänner och familj. Therese skulle fyllt 16 idag och det är sjukt att hon inte ens fick fylla 16 och att hon togs ifrån alla hennes vänner och famlij helt för tidigt. Kände inte henne men jag tänker lägga en extra tanke på henne idag. Grattis Therese, vila i frid..

onsdag

Fett irriterande! Hade skrivit ett inlägg så när jag skulle puplicera det ba försvann allting :o Men de ba skriva om... Jag vaknade iaf för nån timme sen med äckligaste migränen fast har tagit mina älskade tabletter så nu äre bättre :) Igår iaf åkte jag och Louise till kärrtorp och träffade nåra kompisar så grilla vi i en skog vid nytorp. Skit härligt, men prata typ i telefon halva tiden med mamma för hon hade fått reda på vad som hände iförrgår. Men prata med henne så nu är allt lugnt, tror jag :) Ska inte göras om så ingen fara. Sen tog jag sällskap hem med Elvria och Angelica.

Och idag vet jag inte vad som händer. Tror jag ska träffa William iaf. Men får se, kan skriva senare när jag vet :) Hörs då, pusshej!


Robert Pattinson - Let me sign


Lite bättre

Tjoo, nu är Louise också vaken :) Hon mår väl lite sådär, lite huvudvärk bara, haha stackaren.. Jag mår iaf bättre nu. Har fått i mig en toast och saft så har jag tagit en ipren. Så är väl på topp snart. Ikväll ska vi nog grilla, det blir nåra styckna men får se om vi pallar, men de blir senare iaf :) Nu ska jag nog gå och duscha eller snart iaf. Louise kanske skriver nått inlägg sen :) Hörs snart, puss!

Kristinia DeBarge - Goodbye, haha tänker bara på bajen klacken när jag hör den här låten..

Baaaaaaakis!

Häääärlig morgon verkligen 8) Har inte sovit ett piss inatt och så har mitt huvud typ sprängts och såklart mår jag illa också. Har spytt nu kanske 3 gånger.. Kan inte äta eller dricka nått utan att spy upp det. Haha lyckat Sofia, verkligen! Och Louise ligger uppe i min säng och sover, men tror hon mår lite bättre än mig iaf.

Kan berätta lite om vad som hände igår, åkte hem till Louise lite senare än planerat för vaknade lite senare (a) Så kom jag hem till henne och så gjorde vi lite pannkakor. Va hos henne ett tag sen va vi med William nåra timmar tills han skulle på bio och så åkte jag och Louise till sjöstan och kröka med min gamla kompis.

Och sen efter det hände det massa, men jag och Louise åkte iaf till medis där vi träffa lite folk och så gick vi hem till en killes takvåning. Satt typ på balkongen sen fick jag springa till toaletten och satt där typ hela tiden, sen pallade jag inte mer så fick dra med mig Louise och så åkte vi hem till mig, vi hann precis med bussen och så fick jag spy i skogen innan vi gick in. Hahah skaaa aldrig dricka så mycke igen, speciellt inte när jag har mens och när jag inte ätit nåånting typ. Det går bara inte ihop (a) Men en bra grej är att man lär sig av sina misstag och jag har verkligen lärt mig nått :) Och förlåt William för jag gjorde dig orolig.. Ska inte hända igen, lovar! Älskar dig.

Så nu ska jag försöka få i mig nått utan att spy, får se hur de går. Men som jag mår nu tror jag inte det komma hända så mycket alls ikväll. Nu när det är fint väder också :( De bara hoppas att jag mår bättre snart och att Louise vaknar. Skriver lite senare iaf. Pussar!

02.05, snart godnatt


Hejsan raring! :)
Japp jag är fortfarande vaken (a) Har suttit och tittat på tv och kollat på bilder från när Erika och moster va i turkiet. "Baksmällan" va sjukt rolig! Haha skönare film har jag inte sett på länge, och alltid lika roligt att träffa Elvira. Men rekomenderar verkligen den filmen. Men va ett par idioter framför oss som jag va påväg att få psykbryt på, vaa sååå jävla nära att kasta popcorn och sparka dom i deras huven! :@ Dumma i huvet va dom iaf :) Sen piss regna det hela vägen dit och hela vägen hem så vi blev skit blöta.. Fan det behöver inte regna hela tiden och överdrivet mycket!.. Bara längtar till sommar väder!

Imorn eller idag blir det, ska jag träffa Louise. Hon ville att jag ska komma hem till henne tidigt typ vid 10 eller nått så ska vi göra pannkakor till frukost och grejer :) Så tar min buss som går från mig 9.20 8) Så kanske skriver nått innan jag åker, annars kanske jag skriver nått senare under dagen, eller inte :) Men ska sova nu iaf. Puss och godnatt sweethearts!


Hallo katten!

Haha va nog lite trött igår, skrev lite sådär 8) Jag vakna iaf för 2 timmar sen typ. Har bara tittat på tv och ätit maaat (a) Idag ska jag träffa Elvira, vi ska gå på bio tror jag och se "Baksmällan"! Men vet inte riktigt än vilken tid och så. Jag skriver nog när jag vet lite mera isället :) Pussar! 


Uööppdateringg

Tjeenare bloggeen! :) Jag sitter ensam uppe nu, Erika och Linnea gick precis och la sig. Vi har vart ensamma hela kvällen. Mamma och Robban är på kryssning sååå och fyfffffaan va skönt det är utan dom! (a) Vi har bara chillat galet, lagat thaimat och tittat på film. Så har Erika klippt Carro och så kom Linnea också :) Grymt härlig kväll iaf. Älskar fan min syster och hennes kompisar, Erika fråga till och med om jag ville ha ett glas öl! Hööhö, men kändes lite wierd så blev inget för mig (; Men naajszz som fan.

Igår va jag iaf barnvakt hela jävla dagen till typ klockan 6 åt Jeppe. Sen kom William hit vid halv 8 så sov han här :) Annars har det inte hänt så mycket. Är sjukt trött på att bara sitta hemma och häcka, har gjort det nu 3 kvällar i rad så hoppas det händer nått imorn. Ska förhoppningsvis träffa Elvira så får vi se vad vi hittar på! Jag ska iaf gå och sova nu tror jag. Är trött som faen och vill upp tidigt imorn :) Erika och Linnea ska jobba på eken cup imorn så blir alone på dagen.. Men de ganska niiiiice. Haha intressant som bara den! 8) Men iaf.. Ska sova nu (däckar vilken sekund som helst) Så hörs väl imorn, miljoner pussar och godnatt! *seriööst gåååå och lägg dig föööfan!* ööh vet inte vaad? nej men vaffaanana.. väntavänta! Ska leta efter en lite sköööen låt, vänta.. HÄR! lyssna föfan..


Robert Pattinson - Never think, lyssnat på den hela dagen.. Sååå fin :) Enjoy gööllefjön och sovgott!

Och så har man sommarlov!

Hejsaaan! Allt är toppen, eller nästan iaf. Äntligen fått sommarlov så de skönt som faen, men min huvudvärk har typ förstört hela kvällen.. Har haft ont i huvet hela dagen så orkade inte göra nått efter kyrkan, följde med Sarah, Jenny, Karin, Therese och Julia till donken i farsta sen palla jag inte så jag åkte hem. Och så hade jag inte mina migrän tabletter så fick ta två ipren, sen gick jag och la mig och så vakna jag för nån timme sen, men har inte vågat gå upp för är rädd att det ska komma tillbaka. Men känns bra just nu iaf.

Och ikväll vare ju tänkt att jag skulle på fest ute på lidingö med Louise, hennes kompis kompis skulle ha den. Och hela lidingö visste tydligen om det och det skulle komma typ 60 pers eller nått. Och sen fick jag veta nu av Louise att det blir för mycket om jag kommer också (haha, eller hur..), för va inte bjuden först. Så de lite lame.. Vart hade jag tagit stor plats liksom? Haha men skit samma, får se om det händer nått annat. Annars blir jag väl hemma :) Jag skriver väl lite senare om jag fortfarande är hemma, pusshej!

Mina betyg;
Svenska G
Engelska VG
Matte G
SO VG
NO VG
Teknik VG
Idrott VG
Slöjd G
Hemkunskap VG
Musik VG
Bild VG

Håll ditt huvud högt. För jag älskar allt du gör


*cover Erik Hassle - Håll ditt huvud högt, älskar den, så fin text men dålig kvalité så höj volymen!
Kent - Håll ditt huvud högt, nästan lika bra som Hassle (a)

Onsdag

Tjeeenare :) Kom hem från skolan för nån timme sen. Vi sluta typ halv 1 eller nått så åkte jag hem på engång. Är trött som faaan.. Vi somnade inte förens halv 3 igår och så gick vi upp halv 9. Men igår iaf vare helt kaoos typ! Jag och Louise kom inte till nockeby förens 8 eller nått. De hände massa skit innan som gjorde så det tog längre tid, skit jobbigt och Louise fick ett utbrott 2 gånger i sekunden, alltså hela tiden. Haha inte roligt :D

Och så kom vi till nockeby, åkte hem till Andre och sen gick vi ut och träffa massa. Jätte roligt, men de va poliser och föräldrar överallt, men de va lika kul ändå. Sen kom vi hem till Andre vid 2 nångång och så somnade vi vid halv 3. Och idag i skolan städade vi bara ut skåpen, lekte nån lek och sen fick vi glass och kakor! :D Nu äre bara kyrkan imorn sen har jag sommarloov! Behövs bara bättre väder så är jag gladast.

Nu ska jag kolla på nån film och typ lägga mig under ett täcke och så kommer jag säkert somna :) Och sen senare kommer Erika hem från Turkiet, tjihooo har saknat henne lite faktiskt. Men skriver säkert senare, pusshej!
Igår

God morgon!

Fick nästan precis reda på att vi börjar 9 istället för halv 9 så kan ta en senare buss :) Hade ändå missat min så de toppen! Orkar inte med vädret, jävla piss.. Fan snart sommarlov och de inte ens sol ute.. Vi slutar på torsdag så jag hoppas de är lite bättre väder :) Ska försöka äta nått nu, men skriver kanske innan vi åker till bromma. Men de blir nog att jag sover borta. Annars hörs vi väl imorn, puss!

Min nya favoritlåt, Space Cowboy - Falling down. Älskar deen, enjoy!

Älskling!


Sen 2/6-09

8/6, snabb uppdatering

Hallo lovers :) Säkert inga jävla läsare kvar men de skiter jag i, skriver för de är kul och skriver när jag pallar (: De har hänt massa som vanligt, roligt och tråkigt. Såklart inget jag orkar skriva.

Igår va jag på Thereses minnesstund, va jätte fint och så hemskt att se alla hennes vänner så ledsna, kände inte henne men mina nåra av mina vänner gjorde det. Men det är helt sjukt allting, vila i frid.. Efter minnesstunden åkte jag och Louise hem till henne. Så sov jag där.

Och idag har vi tagit det sjukt chill hela dagen. Sen åkte vi till um. i gullmars och fick sitta där en hel jävla timme! Fyfan va segt.. Efter det åkte vi till rådmansgatan och träffa Alexander och nån jag inte kommer ihåg namnet på, som Louise "kände" (a) Vi satt typ på donken och snacka ett tag sen åkte Louise hem till sig och jag till mig. Och så mycket mer har inte hänt :) Ska kolla ett program nu på 4an som börja och så ska jag hinna skriva en jävla utvärdering som ska in imorn och hade tänkt leta lite kläder tills imorn. Inte allt på samma gång kanske men ska göra allt snart. 

Imorn är det film hela dagen i skolan och sen på kvällen åker jag och Louise till en fest i bromma och sover över hemma hos Louise kompis André. Men kanske hinner skriva nått innan jag åker imorn. Annars skriver jag när jag skriver. Puss hej!


RSS 2.0